Νέες αιτήσεις εκπαιδευτικών για διάθεση στα δημόσια ΙΕΚ

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2017 18:04

Νέα πρόσκληση, απευθύνει σε εκπαιδευτικούς της δημόσιας εκπαίδευσης, να διδάξουν σε δημόσια ΙΕΚ στη Λάρισα, η διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ν. Λάρισας.

Ειδικότερα αναφέρει καλεί ορισμένους κλάδους, εκπαιδευτικών που υπηρετούν στα ΠΥΣΔΕ αρμοδιότητας της ΠΔΕ Θεσσαλίας και για το σχ. έτος 2016-2017 δεν έχουν διδακτικό ωράριο ή δεν συμπληρώνουν πλήρως το διδακτικό τους ωράριο, να υποβάλουν αίτηση για συμπλήρωση του διδακτικού τους ωραρίου στα Δ.Ι.Ε.Κ. Λάρισας έως την Παρασκευή 10/2/2017 και ώρα 12:00΄.
Οι αιτήσεις με τις προτιμήσεις θα υποβληθούν μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος “ΑΘΗΝΑ” . Όσοι υπηρετούν σε άλλο ΠΥΣΔΕ και επιθυμούν να συμπληρώσουν το διδακτικό τους ωράριο στα Δ.Ι.Ε.Κ. της Λάρισας, θα υποβάλουν την αίτησή τους στις Διευθύνσεις που υπηρετούν αυτοπροσώπως ή με fax.
Η διάθεση των εκπαιδευτικών για την κάλυψη των διδακτικών αναγκών των Δ.Ι.Ε.Κ. θα γίνει λαμβάνοντας υπόψη τις αιτήσεις προτίμησης τους και με βάση τα μόρια μετάθεσης.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass