ΠΡΩΤΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Βράβευση μαθητή από τον Δήμο Δίου-Ολύμπου

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2017 10:05

Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου βράβευσε τον μαθητή Ραφαήλ-Νικόλαο Κουρδή του Ιωάννη, ο οποίος πρώτευσε μεταξύ των συμμαθητών- συνυποψηφίων του, στις εισαγωγικές εξετάσεις για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στον Νομό Πιερίας κατά το σχολικό έτος 2015-2016.

Ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου κ. Κώστας Δημόπουλος συνεχάρη τον μαθητή Ραφαήλ-Νικόλαο Κουρδή, τονίζοντας πως ο έπαινος αυτός συμβολίζει την αναγνώριση και το αποτέλεσμα των κόπων και της προσπάθειάς του καθ' όλη τη διάρκεια των μαθητικών χρόνων, ενώ παράλληλα αποτελεί για την οικογένειά του, την καλύτερη ηθική ικανοποίηση.

Στη βράβευση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος και αναπληρωτής δημάρχου κ. Νικόλαος Λάππας, ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Αθανάσιος Καλαϊτζής, η αντιδήμαρχος κ. Ελένη Βλαχοπούλου – Γιάννακα, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λιτοχώρου κ. Γεώργιος Μήλιος, η μητέρα του μαθητή, καθώς και η διευθύντρια του Λυκείου Λιτοχώρου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass