Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ(17.15, ΟΤΕ Sport)

Αγώνας ευκαιρία για ορισμένους

*Σήμερα η απάντηση της ΕΠΟ για μεταγραφές κάτω των 21 ετών

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2016 10:20

Του Σωτ. Κέλλα

Σήμερα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ολοκληρώνει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο κύπελλο  Ελλάδας η ΠΑΕ ΑΕΛ με τον επαναληπτικό στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα(17.15, ΟΤΕ). Υπενθυμίζουμε ότι στον πρώτο αγώνα η ομάδα της Αρκαδίας που αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα είχε κερδίσει με 3-0 στη Λάρισα και έβαλε τις βάσεις πρόκρισης στα προημιτελικά. 

Ο Σέρβος τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς πήρε στην αποστολή δεκαεπτά παίκτες και θεωρητικά αυτούς που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής για να μην ταλαιπωρηθούν οι υπόλοιποι από το μακρινό ταξίδι. Μάλιστα οι δύο εξ αυτών ο Καπός και ο Χοτζάλι είναι άγνωστο αν βρίσκονται σε κατάσταση να αγωνισθούν.

Πάντως το σημερινό παιχνίδι για ορισμένους παίκτες θα είναι ευκαιρία να παίξουν και να δείξουν την αξία τους όπως ο Νικολακάκης και άλλοι να δείξουν τη βελτίωσή τους όπως ο Κρητικός και ο Λαμπρόπουλος.

Αυτό που ζήτησε ο Ντόστανιτς είναι όσοι αγωνισθούν να τα δώσουν όλα και να έχουν σοβαρότητα στο παιχνίδι που με βάση και την τηλεοπτική εικόνα μόνο κερδισμένοι θα βγούνε από την αναμέτρηση των δύο ομάδων.

 Οι δεκαεπτά ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός, Ράτκο Ντόστανιτς, είναι οι: Καβουσάκης, Πατσιογιώργος, Νικολακάκης, Μανακούσιος, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Σουλιώτης, Κοντοχρήστος, Χάμος, Μπουντόπουλος, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ροβίθης, Κρητικός, Μαρουκάκης, Καπός, Χοτζάλι.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες από την ΠΑΕ ΑΕΛ κανένας παίκτης δεν πρόκειται να φύγει τη συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδο ενώ θα αρχίσει και μια επιχείρηση… «Ναγιάρ» ώστε ο ποδοσφαιριστής να μπορέσει να βοηθήσει τους «βυσσινί» στη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Μάλιστα η ομάδα σήμερα περιμένει αν θα έχει δικαίωμα να ενισχυθεί μεταγραφικά. Συγκεκριμένα από την ΕΠΟ θα απαντήσουν αν μπορεί να πάρει παίκτες η ΑΕΛ κάτω των 21 ετών μέσω της ένταξής τους στην ομάδα νέων. Αν γίνει αυτό θα προσπαθήσουν να βρουν δύο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να προσφέρουν και στη Σούπερ Λίγκα.

ΠΕΡΙ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ συνεχίζει την εξόφληση ποδοσφαιριστών της περασμένης αγωνιστικής περιόδου ώστε να σταματήσει το πρόβλημα με τη φετινή αδειοδότηση γιατί κινδυνεύει η ΑΕΛ από τον Μάρτιο με αφαίρεση βαθμών ενώ για το θέμα της αδειοδότησης για τη συμμετοχή στη Σούπερ Λίγκα είναι σε αναμονή απάντησης του Νομικού Συμβουλίου του κράτους στο ερώτημα αν μια ΠΑΕ που είναι ανενεργή μπορεί να διαγραφεί από τα μητρώα του ΓΕΜΗ άσχετα να έχει γίνει ή όχι διαχειριστικός έλεγχος. Σε περίπτωση αρνητικής απάντησης δεν αποκλείεται να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση με παράσταση στον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή. Το πρόβλημα δεν το έχει μόνο η ΠΑΕ ΑΕΛ αλλά και άλλες ΠΑΕ που αν δε περάσουν τρία χρόνια από την τελευταία συμμετοχή στη Σούπερ Λίγκα δεν δικαιούνται άδεια  συμμετοχής  ο εκ σ’ αυτή.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης έβαλε γενική είσοδος 10 ευρώ για το σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδος με την ΑΕΛ. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης

Εισιτήρια για τη 2η αγωνιστική ημέρα της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2015/2016 με την ΑΕΛ, θα διατίθενται στα εκδοτήρια του γηπέδου "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ" την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, από τις 14:00 έως την έναρξη του αγώνα στις 17:15.Σύμφωνα με τον ισχύοντα αθλητικό Νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνων εκδίδονται υποχρεωτικά βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του κατόχου. Οι φίλαθλοι που επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα πρέπει να φροντίζουν αρκετά έγκαιρα για την προμήθεια του, προς αποφυγή καθυστερήσεων στα εκδοτήρια και τις θύρες του γηπέδου.

Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 10€ σε όλες τις θύρες.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1, ό,τι για την είσοδό τους στο γήπεδο είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων-πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 15:15

Ώρα έναρξης αγώνα: 17:15¨

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

Πέντε φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν η ΑΕΛ και ο Αστέρας Τρίπολης, σε επίσημους αγώνες στην αρκαδική πρωτεύουσα. Οι «βυσσινί» έχουν κερδίσει ένα παιχνίδι, οι «κιτρινομπλέ» επίσης ένα ματς, ενώ οι υπόλοιποι τρεις αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι. Στα συνολικά γκολ υπερτερεί η ομάδα της Τρίπολης με 5-3.

Αναλυτικά η προϊστορία των αγώνων του Αστέρα Τρίπολης με την ΑΕΛ

02/09/2007 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ 0-1 Α' Εθνική

14/09/2008 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ 0-0 Α' Εθνική

23/08/2009 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ 0-0 Α' Εθνική

05/02/2011 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ 1-1 Α' Εθνική

22/12/2012 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ 4-1 Κύπελλο Ελλάδος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο 35χρονος ρέφερι, Τριαντάφυλλος Τίκας, από τον σύνδεσμο Καρδίτσας, θα διαιτητεύσει τη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" στην Τρίπολη. Βοηθοί του ο Νικόλαος Γεωργαράκος από την Αθήνα και ο Αντώνιος Διπλάρης από τον σύνδεσμο Καρδίτσας. Τέταρτος θα είναι ο Ιωάννης Μουρτζάκης από την Ένωση Ηρακλείου και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γεράσιμος Μαζαράκης από την Κεφαληνίας.

ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Β΄ Εθνικής κατηγορίας  κάλεσε σε απολογία για αύριο Πέμπτη 14/1/2016 και ώρα 10:30 την ΠΑΕ Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ για παράβαση των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 13, 14, 15 εδ. α΄ και παρ. 2, 7 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και 15 του Κανονισμού Αγώνων Πρωταθλημάτων Επαγγελματικών Ομάδων (ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΕ Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ 9-1-2016).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass