ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Προκρίθηκε ο Δωτιέας Αγιάς

* Κέρδισε χθες στο Βλαχογιάννι τη Δόξα με σκορ 2-0

Δημοσίευση: 06 Ιαν 2016 7:39

Ο Δωτιέας Αγιάς προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, κερδίζοντας χθες στο Βλαχογιάννι την αξιόμαχη Δόξα, με σκορ 2-0.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και στο 30' ο Πατσιωτός βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο Παϊτέρης. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 39' με τον Κόκκα, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τσιρογιάννη και προσωρινή απόκρουση του Χαλκιά. Η Δόξα έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 47' , όταν μετά από σέντρα του Γκουρομπίνου, ο Κοκόμπελης από πολύ κοντά έκανε το πλασέ όμως και πάλι ο αντίπαλος γκολκίπερ απέκρουσε. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μεζίνι ψηλοκρεμαστό πλασέ στο 71' μετά από ασίστ του Τσατσαλίδη, ενώ οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να μειώσουν στο 82' με το πλασέ του Κοκόμπελη να περνάει άουτ.

Ήδη στους «8» της διοργάνωσης είχαν προκριθεί οι Φαλανιακός, Αχιλλέας Φαρσάλων, Ατρόμητος Αγ. Αναργύρων, Τύρναβος 2005, Σμόλικας Φαλάνης, Ηρακλής Λάρισας, Απόλλων Λάρισας και χθες το εισιτήριο «σφράγισε» η ομάδα της Αγιάς.

Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία η Μάχη Τσιοφλίκη, που είχε βοηθούς τους κ.Παραφέστα και Γκανάτσιου.

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Χαλκιάς, Βάλλας, Ξεφτέρης (77΄Μήσιος Δ.), Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Αθανασούλης, Λιόλιος, Κοντοθανάσης Δ. (89΄ Χατράλαμπος), Πατσιωτός, Κοκόμπελης, Γκουρομπίνος (90΄+1 Γεωργούλης).

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Κ. Τσανάς): Παϊτέρης, Παππάς, Κορλός (36΄λ.τ Ραμάι), Τσακάλι, Κόκκας, Μεζίνι (72΄Κανάκης), Σούλι, Ντακούλας, Γούτος, Τσιρογιάννης, Καρβούνης (59΄Τσατσαλίδης).

* Πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκηση της Δόξας Βλαχογιαννίου έδωσε ανθοδέσμη στην ρέφερι της αναμέτρησης Μάχη Τσιοφλίκη με αφορμή το γεγονός πως έγινε διεθνής και μάλιστα αγωνίσθηκε για πρώτη φορά με το νέο σήμα της FIFA.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass