ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΥ ΜΕ 3-1 ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ 3η ΦΑΣΗ

Ακάθεκτες και στο κύπελλο οι γυναίκες της ΑΕΛ

*Πολύ καλή απόδοση και νικηφόρα εμφάνιση και από τα κοριτσάκια των «βυσσινί»

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2015 8:05

Σε ιδανική φόρμα βρίσκεται η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ και το απέδειξε με την εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί του Μαγνησιακού με την οποία πανηγύρισε την πρόκριση στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών.
Οι «βυσσινί» μπήκαν αποφασισμένες από την αρχή στο γήπεδο για το θετικό αποτέλεσμα και στο 15ο λεπτό η Ρομίνα Τσούκα βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και «άνοιξε» το σκορ.
Στην επανάληψη και στο 48ο λεπτό, οι γηπεδούχες στάθηκαν τυχερές καθώς στο μοναδικό σουτ που πραγματοποίησαν στο παιχνίδι με τη Σέλα (και αφού η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυνόμενης αιφνιδιάζοντας τη Νάση) έφθασαν στην ισοφάριση 1-1.
Όμως η Ρομίνα Τσούκα δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να χαρεί και πολύ, καθώς στο 52’ με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή (και αφού η μπάλα χτύπησε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι) έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη Λαρισινή ομάδα (1-2).
Το τελικό 1-3 για την ομάδα του Αχιλλέα Μαστοροδήμου διαμόρφωσε η Φαίδρα Λόγου με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ στο 71ο λεπτό. Πολλές χαμένες ευκαιρίες για την ΑΕΛ είχε η Μαρία Χριστοφορίδη που δεν κατάφερε να τις μετουσιώσει σε γκολ και να
διευρύνει το σκορ του αγώνα, ενώ στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν η πολύ καλή εμφάνιση όλων των κοριτσιών και ιδιαίτερα της νεαρής Ρομίνας Τσούκα όπως και η επιστροφή στην ομάδα με πολύ καλή εμφάνιση της Αγγέλου.
ΑΕΛ (Μαστοροδήμος): Νάση, Αγγέλου (58' Κούκου), Μπούμπα (69' Σαχναζαριάν), Ρήγα, Σωτηριάδη, Σιμούλη, Τσούκα, Γαγάρα (79' Μιρτάι), Χριστοφορίδη, Λόγου, Πουρλιώτη.
Στον πάγκο βρέθηκαν: Τσία, Βλασιάδου, Λιάγγα, Βοϊκλή
*Η ΑΕΛ ευχαριστεί την ομάδα του Μαγνησιακού για τη φιλοξενία και θεωρεί ατυχές και άσχετο με τον αγώνα το συμβάν με τον φίλαθλο ο οποίος έριξε κροτίδα εκτός αγωνιστικού χώρου και προκάλεσε την ολιγόλεπτη διακοπή.
Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι για το 2015 και πλέον η ομάδα μπαίνει σε ρυθμούς προετοιμασίας για τον επόμενο αγώνα που θα γίνει στην Κομοτηνή στις 10 Ιανουαρίου του 2016. Οι αθλήτριες της ΑΕΛ θα ξεκουραστούν μόνο τις ημέρες των Χριστουγέννων και έπειτα να συνεχίζουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΤΑ «ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ» ΤΗΣ ΑΕΛ
Νίκη πέτυχαν και τα κορίτσια της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, στο Τουρνουά Προπαίδων (γεν. 2004-05) της ΕΠΣΛ, καθώς κέρδισαν το Αβέρωφ εκτός έδρας με 1-0, χάρη σε τέρμα που σημείωσε η Ζαχείλα.
Αγωνίστηκαν οι: Αρζουμανίδου, Αθανασάκη, Γκαντούνα, Γκαντούλη, Ζαχείλα, Καπιτζήκα, Καραγιώργου, Κουμπαρά, Μήσια, Μούκα, Παυλοπούλου, Σκοτινιώτη, Στυμονιάρη, Τσιάρα, Χασανούδη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass