ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Τουρνουά μπάσκετ 3x3

*Αλλά και τριήμερο (28-30/12) πανθεσσαλικό τουρνουά μίνι παμπαίδων

Δημοσίευση: 25 Δεκ 2015 8:44

 

Τουρνουά 3x3 διοργανώνει ο Σπάρτακος μεθαύριο Κυριακή 27-12-2015 στο κλειστό γυμναστήριο του 15ου Γυμνασίου Λάρισας στη Νέα Πολιτεία. Στο τουρνουά θα πάρουν μέρος οι γονείς των αθλητών του συλλόγου, καθώς και ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα εργαζομένων του δήμου Λάρισας, φορείς αλλά και ανεξάρτητες ομάδες φίλων του αθλήματος. Στο τουρνουά δεν θα υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού ο σκοπός είναι να αναδειχθεί το μπάσκετ σαν άθλημα και σαν γιορτή και μέσα από τη χαρά της συμμετοχής.

Η είσοδος των αθλητών και των θεατών θα είναι 2€ το άτομο, χρήματα που θα διατεθούν στην αντικαρκινική εταιρία και στο «Χαμόγελο του Παιδιού», εκπρόσωποι των οποίων θα διανέμουν ενημερωτικό υλικό για την ευαισθητοποίηση όλων στο θέμα της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Το τριήμερο 28-29 -30 Δεκεμβρίου 2015 ο Σπάρτακος διοργανώνει χριστουγεννιάτικο Πανθεσσαλικό τουρνουά μπάσκετ μίνι παμπαίδων. Σκοπός του τουρνουά είναι να χαρούν οι μικροί αθλητές το παιχνίδι, ένα όμορφο δώρο για τις γιορτινές μέρες.

Το τουρνουά έχει γίνει θεσμός πλέον, φέρνει κοντά τις ομάδες απ' όλη τη Θεσσαλία και ενισχύει τη συνεργασία και την άμιλλα μεταξύ τους. Η συμμετοχή είναι τόσο μεγάλη που για ακόμη μια φορά οι μικροί αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους και να χαρούν τον αθλητισμό.

Οι ομάδες που θα συμμετέχουν είναι οι Σπάρτακος Λάρισας, Ολυμπιακός Καρδίτσας, Αίολος Τρικάλων, Διμήνι Βόλου, Μύτικας Λάρισας, Πλατύκαμπος Λάρισας, Τύρναβος, Καλαμπάκα και Αχιλλέας Τριανδρίας Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass