ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΧΘΕΣ Η ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΑΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΥΡΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΠΑΣΙΑ

Μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2015 8:15

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Το κοινωνικό πρόσωπο του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου ανέδειξαν χθες οι ομάδες Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ και του Απόλλωνα καθώς και η ομάδα ποδοσφαίρου της Ένωσης Υπαλλήλων Φυλακών Λάρισας στο τουρνουά που διεξήχθη στο γήπεδο Φιλιππούπολης με σκοπό την ενίσχυση δύο κοριτσιών της Μυρτώς και της Ασπασίας, που νοσηλεύονται σε Κέντρο Αποκατάστασης της Λάρισας.

«Θέλαμε σήμερα να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο, από την εργασία που κάνουμε. Γι’ αυτό αναλάβαμε την πρωτοβουλία να καλέσουμε τους Παλαιμάχους της ΑΕΛ και του Απόλλωνα, για να βοηθήσουμε κι εμείς με τη σειρά μας δύο κορίτσια που αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα και τα οποία τον τελευταίο καιρό βρίσκονται και ζουν στην πόλη μας» επισήμανε ο πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Φυλακών Λάρισας κ. Γιάννης Μπαρλαγιάννης και πρόσθεσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους Παλαίμαχους της ΑΕΛ και του Απόλλωνα που μας βοήθησαν όπως και τη διοίκηση του Απόλλωνα για την παραχώρηση του γηπέδου. Ο σύλλογός μας μετέχει σε τέτοιου χαρακτήρα αγώνες και ειδικά τις ημέρες αυτές των Χριστουγέννων θεωρήσαμε σωστό ότι έπρεπε να βοηθήσουμε δύο συνανθρώπους μας».

Από την πλευρά των Παλαιμάχων της ΑΕΛ ο κ. Ηλίας Σελιώνης υπογράμμισε:

«Ανταποκριθήκαμε αμέσως στο κάλεσμα των Ένωσης Υπαλλήλων Φυλακών Λάρισας καθώς ο σκοπός είναι πολύ σημαντικός. Για τα δύο κορίτσια που έπεσαν θύματα της βίας. Εμείς όπως πάντα είμαστε πρόθυμοι σε τέτοιες εκδηλώσεις. Ευχόμαστε ο στόχος να επιτευχθεί, τα κορίτσια να αναρρώσουν πλήρως και είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε όπου μπορούμε για να ξεπεραστούν τέτοια προβλήματα. Θα ήθελα να συμμετέχει περισσότερος κόσμος σ’ αυτές τις εκδηλώσεις, γιατί έτσι δείχνουμε την αλληλεγγύη και την αγάπη αλλά και τη θέληση να λύσουμε προβλήματα τα οποία κάποια στιγμή μπορεί να χτυπήσουν και τη δική μας πόρτα».

Τέλος ο εκπρόσωπος των Παλαιμάχων του Απόλλωνα Λάρισας, Φραγκούλης Λακερδάς τόνισε: «Σαν παλαίμαχοι του Απόλλωνα Λάρισας, τα τελευταία χρόνια συμμετέχουμε σε φιλανθρωπικού χαρακτήρα παιχνίδια. Ευελπιστούμε στην πλήρη αποκατάσταση των κοριτσιών, πιστεύουμε στην κοινωνική αλληλεγγύη και ευχαριστούμε όλους όσοι στήριξαν αυτήν την προσπάθεια».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γήπεδο Φιλιππούπολης βρέθηκαν χθες συγγενείς των δύο κοριτσιών στους οποίους οι ομάδες των Παλαιμάχων και των Υπαλλήλων Φυλακών Λάρισας πρόσφεραν ανθοδέσμες μέσα σε συγκινητική ατμόσφαιρα ενώ τιμητικές πλακέτες στις ομάδες των Παλαιμάχων απένειμε η διοίκηση της Ένωσης Υπαλλήλων Φυλακών Λάρισας.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό μέρος, που φυσικά πέρασε σε δεύτερη μοίρα αφού ο σκοπός είναι καθαρά κοινωνικός και όχι αθλητικός, οι Παλαίμαχοι του Απόλλωνα επικράτησαν με 2-0 της Ένωσης Υπαλλήλων Φυλακών Λάρισας χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι Αργυρακούλης και Ζησάκης, ενώ το παιχνίδι των Παλαιμάχων της ΑΕΛ και του Απόλλωνα έληξε ισόπαλο 1-1 με σκόρερ τους Γκάτα και Προβίδα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Αναγνωστόπουλος-Τσέτσιλας): Χαλκίδης, Δαχτάρης, Καφρίτσας, Πλιάγκας, Κατσάνος, Αθανασίου, Λάτσιος, Κουρδής, Μπαρλαγιάννης, Φουριούνας, Μόκκας, Αδάμου, Μπελούλης, Κρίκης, Παπαθανασίου, Κοντοβάς, Βαλάρης, Παπαγιάννης.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΕΛ (Σελιώνης-Παραφέστας): Κυριακούλης, Κολομητρούσης, Ντόσας, Αβραμούλης, Ι. Τσακμακίδης, Πλίτσης Φ., Προβίδας, Βαλαώρας, Ράμμος, Βουτυρίτσας, Ζιώγας, Μαουσίδης, Τσιτσιλής, Γκόλαντας, Μπακογιάννης.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ (Λακερδάς): Χριστοδούλου, Πρατσίλας, Σκοτεινιώτης, Ντελόπουλος, Μπίζιος, Μάγγος, Κοτάκος, Τσώτσος, Αργυρακούλης, Ζησάκης, Τσαπατόρης, Αλεξούδης.

Η Λάρισα ενώνεται και δείχνει την αγάπη της με τον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ, του Απόλλωνα Λάρισας και της ομάδας της Ένωσης Υπαλλήλων Φυλακής Λάρισας.

Ο αγώνας διοργανώνεται για την οικονομική ενίσχυση των δυο κοριτσιών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass