ΜΕ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΚΩΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ

Γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΛ στις 31 Δεκεμβρίου

* Τέλη Ιανουαρίου εκδικάζεται η αίτηση τριτανακοπής του Κωστή Πηλαδάκη * Δημότης Λάρισας θα γίνει ο Αλέξης Κούγιας!

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2015 10:23

Του Σωτ. Κέλλα

Αγωνιστικά νέα δεν υπάρχουν στην ΠΑΕ ΑΕΛ μετά την απόφαση του τεχνικού Ράτκο Ντόστανιτς να δώσει άδεια στους παίκτες μέχρι την Κυριακή για να ξεκουραστούν μετά την υπερπροσπάθεια να έχουν την ομάδα στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα αλλά και στους «16» που κυπέλλου Ελλάδας. Τα περισσότερα είναι εξωαγωνιστικά και αφορούν σε διοικητικά θέματα αλλά και στο θέμα της αδειοδότησης της ΠΑΕ ΑΕΛ ώστε σε περίπτωση ανόδου να παίξει κανονικά στη Σούπερ Λίγκα.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισε να πραγματοποιήσει γενική συνέλευση την 31η Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 11 π.μ., στα γραφεία της εταιρίας, με θέματα της ημερησίας διάταξης:

1. Ανάγνωση των εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή επί των Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρίας για την εταιρική χρήση από 22.08.2014 έως 30.06.2015.

2. Εγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρίας και του Πίνακα Διάθεσης Αποτελεσμάτων για την εταιρική χρήση από 22.08.2014 έως 30.06.2015.

3. Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών-Λογιστών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της εταιρικής χρήσης 22.08.2014 έως 30.06.2015.

4. Έγκριση αμοιβής Ορκωτού Ελεγκτή για την κλειόμενη χρήση (22.08.2014 -30.06.2015).

5. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

Οι κ.κ. μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση πρέπει να καταθέσουν τους τίτλους τους στο ταμείο της εταιρίας τουλάχιστον πέντε (5) ημέρες νωρίτερα από την ημέρα συγκλήσεως της Γενικής Συνελεύσεως. Η κατάθεση των τίτλων μπορεί να γίνει στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε τράπεζα αναγνωρισμένη στην Ελλάδα, και τα αποδεικτικά της κατάθεσης ή τυχόν πληρεξούσια ή έγγραφα αντιπροσωπεύσεως των μετόχων να υποβληθούν στα γραφεία της εταιρίας μέχρι την ως άνω ημερομηνία.

ΠΕΡΙ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες τέλη Ιανουαρίου ορίσθηκε η εκδίκαση της τριτανακοπής της «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» κατά του Δημοσίου για το διαχειριστικό έλεγχο που αποφάσισε να κάνει και αυτή η δίκη θα βοηθήσει σημαντικά την εξέλιξη στο θέμα της αδειοδότησης. Μάλιστα για τον λόγο αυτό έχουν επικοινωνία ο νομικός σύμβουλος της ερασιτεχνικής ΑΕΛ κ. Καραναστάσης και ο νομικός σύμβουλος του κ. Πηλαδάκη, μεγαλομετόχου της «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» κ. Σκουλής.

ΔΗΜΟΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Την πρόθεσή του τον επόμενο μήνα να γίνει δημότης Λαρισαίων (ακολουθώντας το παράδειγμα του Κωστή Πηλαδάκη) ανέφερε σε δηλώσεις του σε ηλεκτρονική ιστοσελίδα(tirei.gr) o πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας τονίζοντας: «Είναι βέβαιο ότι σύντομα πραγματικά θα είμαι Λαρισαίος, γιατί θα μεταφέρω τον επόμενο μήνα τα εκλογικά μου δικαιώματα στη Λάρισα. Είναι αδιανόητο ο πρόεδρος της ΑΕΛ, να μην έχει το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι. Όχι ότι ποτέ θα διεκδικήσω κάτι τέτοιο. Θεωρώ ότι ο πρόεδρος της Λάρισας είναι ανώτερος και από υπουργούς, απλώς πρέπει να είναι υπερκομματικός, πρέπει να εκφράζει όλη τη Λάρισα».

Μάλιστα έκανε και αναφορά στο πρώτο παιχνίδι του 2016 αυτό του κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης υποστηρίζοντας: Υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μου, μια εξαιρετική πορεία αν μπορούμε να την κάνουμε στο κύπελλο, την οποία πιστεύω ότι μπορούμε να την κάνουμε γιατί έχουμε τις δυνατότητες. Αυτό θα το δείξουμε στις αρχές Ιανουαρίου στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, μια εξαιρετικά οργανωμένη ομάδα, η οποία χωρίς οπαδούς όμως, καθαρά μόνο με την οργάνωσή της και με τα χρήματα που κερδίζει, καταφέρνει να είναι μόνιμα στην Α’ Εθνική και στην Ευρώπη.»

ΣΤΙΣ 9/1 ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ

Η διοργανώτρια αρχή της Β' Εθνικής κατηγορίας όρισε το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016 την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Πανσερραϊκό. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το OTE TV.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Κισσαμικός - Καλλιθέα

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Πανσερραϊκός - ΑΕΛ

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Αγροτικός Αστέρας - Πανελευσινιακός

Χανιά - Αχαρναϊκός

Ζάκυνθος - Λαμία

Ολυμπιακός Βόλου - Παναχαϊκή

Τρίκαλα - Παναιγιάλειος

Αναγέννηση Καρδίτσας - Εργοτέλης

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Απόλλων Σμύρνης – Κέρκυρα

*Γνωστοποιήθηκαν και οι ημέρες διεξαγωγής των αγώνων της 15ης αγωνιστικής. Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος όρισε την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016 την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΛ και τη Ζάκυνθο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Αναγέννηση Καρδίτσας - Απόλλων Σμύρνης

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Πανελευσινιακός - Αχαρναϊκός

Καλλιθέα - Αγροτικός Αστέρας

Λαμία - Χανιά

Παναχαϊκή - Κισσαμικός

ΑΕΛ - Ζάκυνθος

Κέρκυρα - Ολυμπιακός Βόλου

Παναιγιάλειος - Πανσερραϊκός

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Εργοτέλης – Τρίκαλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass