ΘΕΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΑΕΛ ΠΟΥ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ/ΑΡΧΕΛΑΟ (18.30, ΚΛ. ΑΛΚΑΖΑΡ)

Να επιστρέψει στις νικηφόρες εμφανίσεις

*Δυσαρέσκεια στις τάξεις των «βυσσινί» καθώς απερρίφθη το αίτημά τους για αλλαγή της ώρας διεξαγωγής του αγώνα *Στη Θεσσαλονίκη κόντρα στο Ανατόλια δοκιμάζεται ο ΓΣΛ (17.00) με στόχο το «5 στα 5»Του Άρη Γκουτρουμάνη

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2015 8:08


Με στόχο να επιστρέψει στις νικηφόρες εμφανίσεις και να συνεχίσει την εξαιρετική πορεία της στη Β’ Εθνική του μπάσκετ, η ΑΕΛ υποδέχεται σήμερα (18.30, κλ. Αλκαζάρ) τον Πιερικό/Αρχέλαο Κατερίνης, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Ένα ακόμα δυνατό αντίπαλο, ωστόσο οι «βυσσινί» δηλώνουν αποφασισμένοι να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα μετά την εκτός έδρας ήττα, τη μοναδική μετά από 11 αγωνιστικές, στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής την περασμένη Κυριακή απέναντι στον Αίολο Αστακού.
Στις τάξεις των «βυσσινί» επικρατεί δυσαρέσκεια για τον γεγονός ότι απερρίφθη το αίτημά τους για αλλαγή της ώρας έναρξης της αναμέτρησης, αφού η διοίκηση του Πιερικού/Αρχέλαου Κατερίνης δεν συναίνεσε.
Όπως υπογράμμισε, η διοικούσα επιτροπή της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΛ, ζήτησε «τον ορισμό του αγώνα είτε το Σάββατο, είτε την Κυριακή στις 20:00 προκειμένου οι φίλαθλοι να έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στο κλειστό του Αλκαζάρ, μιας και σήμερα στις 18:00, η ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ υποδέχεται την αντίστοιχη των Τρικάλων στο AEL FC Arena. Δυστυχώς, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις και τα αιτήματα η διοίκηση του Πιερικού/Αρχέλαου Κατερίνης δεν συμφώνησε, με αποτέλεσμα ο αγώνας απλά να οριστεί στις 18:30» επισημαίνει στην ανακοίνωσή της και προσθέτει:
«Ωστόσο αμφιβάλλουμε αν ο αγώνας ξεκινήσει τη συγκεκριμένη ώρα, κάτι που έχουμε ήδη επισημάνει προς όλες τις πλευρές, μιας και στο ίδιο γήπεδο, στις 17:00 πραγματοποιείται αγώνας βόλεϊ της ανδρικής ομάδας της ΕΑΛ, και είναι άγνωστο πότε αυτός θα ολοκληρωθεί για να αποδεσμευθεί ο αγωνιστικός χώρος!».
Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΛ είναι έτοιμη για μία ακόμη φορά να διεκδικήσει τη νίκη. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες, με το προπονητικό τιμ να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, με εξαίρεση τον τραυματία Γιώργο Βλαχούλη. Έτσι στη διάθεση του τεχνικού Αβραάμ Παπαδόπουλου θα τεθούν οι Σαριμπαλίδης, Παπανικολάου, Κονδυλόπουλος, Κουτίνας, Πολίτης, Τζήμας, Παπαΐωάννου, Τσούτσος, Αθανασόπουλος, Μαλτέσιος, Παπακώστας και Φιλιππόπουλος.
ΓΙΑ ΤΟ «5 ΣΤΑ 5» Ο ΓΣΛ
Στη δυνατή έδρα του Ανατόλια δοκιμάζεται σήμερα (17.00) ο ΓΣΛ. Η ομάδα του Μάριο Πρίμορατς προέρχεται από ένα σερί τεσσάρων θετικών αποτελεσμάτων (τρία εκτός, ένα εντός) και στόχος του είναι να συνεχίσει την ανοδική του πορεία. Το παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας για τη λαρισινή ομάδα υπό την έννοια ότι κλείνει ένας δύσκολος κύκλος αναμετρήσεων για το 2015, ενώ τη νέα χρονιά η ομάδα θα έχει περισσότερα εντός έδρας παιχνίδια. Επομένως οι «πράσινοι» θέλουν να κλείσουν το 2015 με τον καλύτερο τρόπο και να θέσουν τις βάσεις για έναν πιο παραγωγικό δεύτερο γύρο.
Το Ανατόλια ξεκίνησε με καλές προοπτικές τη φετινή σεζόν ωστόσο στα τελευταία παιχνίδια παρουσιάζει απώλειες. Έτσι το σημερινό παιχνίδι κρύβει παγίδες για τον ΓΣΛ που πρέπει να επιδείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία. Το ευχάριστο για τον Μάριο Πρίμορατς είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες.
Η λαρισινή αποστολή θα αναχωρήσει σήμερα το πρωί για τη Θεσσαλονίκη και σ’ αυτήν συμπεριλήφθηκαν οι Δερμιτζάκης, Παπαχρήστος, Λαμπρόπουλος, Μπόγδανος, Τσιαβές, Αγγελόπουλος, Βαβάτσικος, Χανέλι, Λεπενιώτης, Γοργόλης, Νταλός και Σπανούλης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες η διοίκηση του ΓΣΛ προχώρησε σε πληρωμές των στελεχών της ομάδας.
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
18.30, ΑΕΛ-Πιερικός Αρχέλαος
17.00, ΕΑΚ Θεσσαλονίκης-Αίολος Αστακού
15.00, Αγρίνιο-Τιτάνες Παλαμά
17.00, Ερμής Λαγκαδά-Άργος Ορεστικό
17.00, Ευκαρπία-Στρατώνι
17.00, Ανατόλια-ΓΣΛ 1928
17.00, Πολύγυρος-Καστοριά
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Αίολος Αστακού     20 (10-0)
2. ΑΕΛ     19 (9-1)
3. ΓΣΛ    17 (7-3)
4. Ερμής Λαγκαδά     16 (6-4)
5. Στρατώνι    16 (6-4)
6. Αγρίνιο    16 (6-4)
7. Πολύγυρος    16 (5-6)
8. Πιερικός    15 (5-5)
9. Ανατόλια    15 (4-7)
10. Άργος Ορεστικό    15 (5-5)
11. Ευκαρπία    15 (4-7)
12. Καστοριά     14 (4-6)
13. Ιωνικός Ιωνίας     13 (3-8)
14. ΕΑΚ Θεσσαλονίκης    13 (3-7)
15. Τιτάνες Παλαμά     11 (1-9)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass