ΣΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (17.00)

Παίζει το τελευταίο του χαρτί

*Κ. Γκόβαρης: «Θέλουμε μόνο νίκη» *Ντέρμπι κορυφής στο Κίτρος

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2015 11:50 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 17:22

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Το τελευταίο χαρτί στη μάχη της πρώτης θέσης που οδηγεί στη Γ’ Εθνική κατηγορία θα παίξει σήμερα στον Αλμυρό ο Αμπελωνιακός (17.00) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του πρωταθλήματος των πρωταθλητριών ΕΠΣ που διοργανώνει η ΕΠΟ. Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τάκη Παραφέστα θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη τοπική ομάδα η οποία στα δύο πρώτα παιχνίδια μετρά ισάριθμες ήττες και κατά συνέπεια έχει απομακρυνθεί επικίνδυνα από τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης.

Η ουσία είναι ότι ο Αμπελωνιακός με νίκη στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Αλμυρό και σε συνάρτηση με ευνοϊκό γι' αυτόν αποτέλεσμα στην αναμέτρηση της Πύδνας Κίτρους με τον Ατρόμητο Παλαμά (δηλαδή να μην κερδίσει η ομάδα της Πιερίας) μπαίνει ξανά στο κόλπο της ανόδου και έχει τη δυνατότητα στις επαναληπτικές συναντήσεις να ανατρέψει την υφιστάμενη κατάσταση με δεδομένο ότι θα δώσει τα δύο από τα τρία παιχνίδια μέσα στην έδρα του.

«Πάμε για να κερδίσουμε. Ξέρουμε ότι παίζουμε το τελευταίο μας χαρτί αλλά χρειαζόμαστε και ανάλογο αποτέλεσμα στο άλλο παιχνίδι» επισήμανε ο γενικός αρχηγός του Αμπελωνιακού Κώστας Γκόβαρης μιλώντας για την σημερινή αναμέτρηση και πρόσθεσε:

«Εάν η ομάδα του Κίτρους κάνει το «3 στα 3» τότε τα πράγματα θα γίνουν πάρα πολύ δύσκολα, για να μην πω ότι η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη. Εμείς από την πλευρά μας δηλώνουμε ετοιμοπόλεμοι και θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τα λάθη των προηγούμενων αναμετρήσεων και κυρίως να αξιοποιήσουμε τις πολλές χαμένες ευκαιρίες στην επίθεση. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί και ο Αλμυρός παίζει το τελευταίο του χαρτί και θα διεκδικήσει με σθένος τη νίκη».

Αγωνιστικά ο τεχνικός του Αμπελωνιακού Τάκης Παραφέστας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και στην αποστολή της ομάδας συμπεριέλαβε τους Γκικούδη, Ρόκα, Πρικάκη, Γκόλτσο, Κωτούλα, Γρηγορίου, Κούρο, Παλάσκα, Μπίκο, Κακαβίτση, Τσετιροκλή, Βραζιτίκο, Περήφανο, Τζιατρτζιάνη, Κουρούμαλο, Χατζούλη, Βούκια και Νικολακούλη.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Γρατσάνης με βοηθούς τους κ. Κούρεντα και Νταλούκα (Τρικάλων).

ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΣΤΟ ΚΙΤΡΟΣ

Πολύ σημαντικό για τη μάχη της κορυφής στον 6ο όμιλο κρίνεται το σημερινό παιχνίδι στο Κίτρος Πιερίας ανάμεσα στην Πύδνα και τον Ατρόμητο Παλαμά. Οι γηπεδούχοι με νίκη κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, ενώ σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα η κατάσταση θα παραμείνει ρευστή. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο αντίπαλοι είναι αήττητοι στα μέχρι τώρα παιχνίδια.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πύδνα Κίτρους- Ατρόμητος Π.

Αλμυρός-Αμπελωνιακός

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πύδνα Κίτρους         4-2     6

Ατρόμητος Π. 2-0     4

Αμπελωνιακός         1-2     1

Αλμυρός        1-4     0

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass