Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ SMALL FORWARD ΚΑΙ ΕΝΑΣ CENTER

Τρεις παίκτες θα πάρει η ΑΕΛ

* Ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη Β’ Εθνική

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2015 13:15 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 17:20

Του Κ. Γκιάστα

Από πολύ νωρίς έχει αρχίσει να χτίζεται η ΑΕΛ για την πρόκληση της Β’ Εθνικής στο μπάσκετ. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της «Ε» ήδη ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει να υλοποιείται λίγες ημέρες μετά την άνοδο με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Γ’ Εθνική. Οι «βυσσινί» αναμένεται να αποκτήσουν 2 με 3 παίκτες (πιο πιθανό είναι το δεύτερο νούμερο) και ο ένας σίγουρα θα είναι στη θέση του Small Forward (τριάρι) και ο άλλος το πιθανότερο να είναι σέντερ (5άρι).

Όσον αφορά τώρα με τους παίκτες σε πρώτη φάση θα ξεκινήσουν οι ανανεώσεις με τους ήδη υπάρχοντες αθλητές αλλά και οι αποδεσμεύσεις. Όταν τελειώσει αυτό τότε θα ξεκινήσουν οι μεταγραφές που ημερομηνιακά αρχίζουν στις 15 Ιουνίου. Οι εκτιμήσεις των ανθρώπων της ΑΕΛ είναι πως θα ολοκληρωθούν οι κινήσεις μέσα σε λίγες ημέρες έτσι ώστε να υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου για δουλειά.

Για τον προπονητή φυσικά και δεν γίνεται λόγος καθώς για έκτη συνεχόμενη σεζόν θα είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που έχει αποδείξει πως τα δείγματα γραφής του είναι κάτι παραπάνω από καλά. Άλλωστε είναι αυτός που σε πέντε χρόνια πήρε την ομάδα από την Α2 ΕΣΚΑΘ και την έφτασε μέχρι τη Β’ Εθνική.

Η εβδομάδα που διανύουμε είναι της ξεκούρασης για τους παίκτες που από τη Δευτέρα θα μπούνε ξανά στο γήπεδο για προπονήσεις για ακόμα έναν μήνα τουλάχιστον.

 

 

ΦΩΤ.: Πανηγύρια τέλος στην ΑΕΛ καθώς ξεκίνησαν να στήνουν την ομάδα της νέας σεζόν

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass