Φιλική βραδιά του Αμπελωνιακού

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2015 8:51

Την ευκαιρία να αποβάλουν για λίγο το άγχος του πρωταθλήματος είχαν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ (Χρ. Πετρίκης-Κ. Γηρογρίου) του Αμπελωνιακού στη φιλική βραδιά που διοργάνωσε η διοίκηση του συλλόγου στην ταβέρνα του Κ. Μπίτη στον Αμπελώνα.

Ο Αμπελωνιακός κάνει μία μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσει το στοίχημα της παραμονής που αποτελεί τον βασικό του στόχο στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ, ωστόσο είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι στους κόλπους της ομάδας επικρατεί οικογενειακό κλίμα. Κι αυτό χάρη στις τεράστιες προσπάθειες του προέδρου Θάνου Κουτσούκη που κρατά ζωντανό τον ιστορικό Αμπελωνιακό αλλά και των ανθρώπων που τον στηρίζουν διοικητικά. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία αρκετοί φίλοι του συλλόγου -πιστοποιώντας ότι ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα- χορηγοί -τους οποίους η διοίκηση ευχαριστεί- εκπρόσωποι του Τύπου, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, πρώην παράγοντες κ.α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass