ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ(17:00)

Μονόδρομος η νίκη για τον Τύρναβο

* Απ. Χαραλαμπίδης: «Παραμένουμε στο παιχνίδι της παραμονής»

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2015 12:35 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 17:17

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε προχθές το απόγευμα στην Κατερίνη ο Τύρναβος 2005, ο οποίος επικράτησε του τοπικού Πιερικού, με σκορ 2-0.

‘Ένα αποτέλεσμα που αλλάζει το κλίμα στους «κυανέρυθρους» και δίνει ελπίδες για να διεκδικήσουν την παραμονή στη Β' Εθνική κατηγορία.

Αντίπαλος του Τυρνάβου πλέον είναι και το άγχος, κάτι που πρέπει να βρουν τον τρόπο να το καταπολεμήσουν οι παίκτες της τυρναβίτικης ομάδας, γιατί είναι κρίμα καθώς έχουν μεγάλες δυνατότητες, να μην τις αξιοποιήσουν.

Την Κυριακή ο Τύρναβος στο φινάλε του πρώτου γύρου των πλέι άουτ θα αντιμετωπίσει στο στάδιο Αλκαζάρ τον Αγροτικό Αστέρα και αυτό το ματς θεωρείται ότι θα είναι το «κλειδί» για την παραμονή.

Αν κερδίσουν τότε θα φτάσουν στους οκτώ βαθμούς και μετά στον δεύτερο γύρο, όλα γίνονται.

Σε περίπτωση όμως ισοπαλίας ή ήττας, τότε οι ελπίδες για τη σωτηρία θα περιορισθούν στο ελάχιστο, διότι σε αυτή την περίπτωση ίσως χρειαστούν τέσσερις νίκες στα πέντε εναπομείναντα παιχνίδια.

Τα πάντα λοιπόν ίσως κριθούν την Κυριακή και αυτό το παιχνίδι ασφαλώς και παρουσιάζει, πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Αγροτικός Αστέρας εντυπωσιάζει μέχρι τώρα στα πλέι άουτ καθώς έχει πετύχει το απόλυτο(4χ3) και ασφαλώς οι παίκτες του Τυρνάβου χρειάζεται να δώσουν το 100% των δυνάμεών τους, για να φτάσουν στην επιτυχία.

Για τον αγώνα με τον Πιερικό και γι’ αυτόν που ακολουθεί με τον Αγροτικό Αστέρα, ο τεχνικός της τυρναβίτικης ομάδας Αποστόλης Χαραλαμπίδης τόνισε τα εξής: «Γνωρίζαμε ότι παίζαμε το τελευταίο μας χαρτί. Για εμάς, ο αγώνας με τον Πιερικό ήταν ο τελικός των τελικών. Στο πρώτο μέρος είχαμε άγχος αλλά στο δεύτερο βρήκαμε το κουράγιο να πάρουμε τη νίκη. Παραμένουμε στο παιχνίδι της παραμονής και τώρα ρίχνουμε το βάρος στο ματς κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα για να μπούμε ακόμη πιο γερά στη διεκδίκηση της σωτηρίας. Ο Αγροτικός Αστέρας έχει το προβάδισμα για την παραμονή, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από το αν ο Πιερικός θα συνεχίσει να αγωνίζεται».

Ο τεχνικός του Τυρνάβου αναφέρθηκε και στον Πιερικό λέγοντας: «Θέλω να ευχηθώ κουράγιο στη μεγάλη και ιστορική ομάδα του Πιερικού και στον φίλο μου Αλέξη Αλεξίου».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Πιερικού Αλέξης Αλεξίου, επισήμανε τα εξής: «Είναι πολύ δύσκολο για έναν προπονητή να βρίσκεται στη δική μου θέση. Ο Πιερικός είναι πολύ μεγάλη ομάδα αλλά βρεθήκαμε στο -4 και η ψυχολογία των παικτών είναι χάλια... Ήρθα στην πιο δύσκολη εποχή. Σέβομαι και αγαπώ τους παίκτες αλλά πρέπει να λέμε την αλήθεια. Μετά το ματς που δεν έγινε με τον Αιγινιακό, τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα», είπε αρχικά ο Αλεξίου. Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω πού θα βρούμε το κουράγιο να συνεχίσουμε. Αν δεν υπάρχει κίνητρο, είναι δύσκολο να κρατήσεις τους ποδοσφαιριστές σε εγρήγορση. Εγώ είμαι εδώ, δεν θα προδώσω τον Πιερικό».

ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ

Ο Δημήτρης Σουλιώτης εξέτισε την ποινή του στον αγώνα με τον Πιερικό και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Αντίθετα θα απουσιάσουν ο Άκης Γεωργίου που εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του(επτά κίτρινες) και ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος που έχει τέσσερις κίτρινες.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Τους αγώνες της 5ης ημέρας των πλέι άουτ που θα διεξαχθούν την Κυριακή 17 Μαΐου, θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:

Νότιος Όμιλος(17.30)

*Παναιγιάλειος - Ηρακλής Ψαχνών: Ρατσιάτος, Καραγεώργος, Νενεκούμης (Αργολίδας), 4ος Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), παρ. Γρηγόριος Πάνου(Αιτ/νιας)

*Επισκοπή - Ερμιονίδα: Σφακιανάκης (Αθηνών), Καλφάκης (Χανιών), Νικολακάκης (Ηρακλείου), 4ος Φουκάκης (Ηρακλείου), παρ. Εμμανουήλ Παπαδάκης(Λασιθίοιυ)

*Καλλιθέα - Αχαρναϊκός: Άγης Μπουμαρσόπουλος (Λάρισας), Δουδούμης, Δόσκορης (Φθιώτιδας), 4ος Τσαμούρης (Πειραιά), παρ.Νικόλαος Σπυράκης(Λακωνίας)

Βόρειος Όμιλος(17.00)

*Αιγινιακός - Αναγέννηση Κ: Σέζος (Κιλκίς), Τσιαμπάζης (Κοζάνης), Νικολαΐδης (Μακεδονίας), 4ος Απόστολος Σημαιάκης (Χαλκιδικής), παρ.Σπυρίδων Πουγκακιώτης(Φθιώτιδας)

*Τύρναβος – Αγρ. Αστέρας: Κωνσταντίνος Καρυοφύλλης, Δημήτρης Ζησιμόπουλος, Αντώνης Σινιοράκης (Πειραιά), 4ος Ιωάννης Σωσώνης (Φθιώτιδας), παρ. Νικόλαος Αθανασίου(Θεσπρωτίας)

*Ζάκυνθος - Πιερικός: Μπλάνας, Λαμίας (Μεσσηνίας), Μπάμπας (Αθηνών), 4ος Ζαραβίνος (Αθηνών), παρ. Σωτήριος Τηλιγάδας(Αχαΐας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass