ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ καλή... Θέα για την Α΄ Εθνική

Δημοσίευση: 21 Νοε 2015 10:11

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Δύσκολο έργο θα έχει αύριο η ΑΕΛ η οποία στην 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής κατηγορίας θα αντιμετωπίσει στις 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης», τη δυνατή Καλλιθέα.

Η λαρισινή ομάδα θέλει νικηφόρο αποτέλεσμα για να έχει καλή... θέα στον δρόμο που οδηγεί προς την Α' Εθνική κατηγορία και δείχνει ότι μπορεί να πραγματοποιήσει το όνειρο της ανόδου.

Με τον αέρα του πρωτοπόρου οι παίκτες της ΑΕΛ είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τη νίκη και να δείξουν ότι η μέχρι τώρα πορεία οφείλεται στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει, στην επαγγελματική ευσυνειδησία των ποδοσφαιριστών και στη σοβαρή δουλειά που γίνεται καθημερινά στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων από τον προπονητή Ράτκο Ντόστανιτς και τους συνεργάτες του Κώστα Κατσάρα, Κώστα Μαντζιώκα και Βαγγέλη Τσότσα.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Στο πρώτο από τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια για την ΑΕΛ(σ.σ. το επόμενο είναι το Σάββατο 28 Νοεμβρίου με την Παναχαϊκή στην Πάτρα), τα προβλήματα είναι αρκετά, καθώς δεν θα αγωνιστεί-όπως δείχνουν τα πράγματα ο κεντρικός αμυντικός Άγγελος Βέρτζος που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ο προπονητής του Ράτκο Ντόστανιτς δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του.

Από κει και πέρα απόντες από την αυριανή συνάντηση θα είναι ο Μίλαν Μπόγιοβιτς, ο Γκέρτι Χοτζάλι, που έχουν προβλήματα τραυματισμών και ο τιμωρημένος Γιώργος Μπουντόπουλος. Στα ευχάριστα είναι ότι επιστρέφουν για την ΑΕΛ, ο Φρανσίσκο Πολ Ουρτάδο που αποθεραπεύτηκε και ο Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Ο Γιοβάνοβιτς προχθές είχε πυρετό αλλά χθες ήταν καλύτερα και πιθανότατα με τον Κομεσίδη, να αποτελέσουν το κεντρικό δίδυμο στον χώρο της αμυντικής γραμμής.

Νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα θα είναι ο Πολ Ουρτάδο που θα παίξει μάλλον δεκάρι στη θέση του τιμωρημένου Μπουντόπουλου.

Επίσης σε καλή κατάσταση δείχνουν ότι είναι ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη, ενώ πολύ αισιόδοξα μηνύματα στέλνει μέσα από τις

προπονήσεις ο Τάσος Κρητικός, που σκύβει το κεφάλι και είναι σαφώς βελτιωμένος από την ημέρα που επέστρεψε στη Λάρισα.

Και λογικά θα συμπεριληφθεί στη δεκαοκτάδα, ενώ ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί για ένα χρονικό διάστημα, από τον προπονητή του.

Σήμερα είναι προγραμματισμένη να γίνει μια προπόνηση στις 10 το πρωί στα Δένδρα και εν συνεχεία στις 3 το απόγευμα θα αναχωρήσει η αποστολή που θα ανακοινωθεί για την πρωτεύουσα.

ΔΥΟ ΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Η προετοιμασία της Καλλιθέας ολοκληρώνεται σήμερα και ο τεχνικός της Νίκος Παντέλης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σταμόπουλο και Τζάκσον, ενώ γυμνάστηκαν κανονικά οι Λουκάνοβιτς και Σμυρλής, Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Προκς ενώ επιστρέφει ο Λεβέντης, που εξέτισε την τιμωρία του.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΑΕΛ

Η διοίκηση της Καλλιθέας έβαλε τιμές εισιτηρίων 10 και 20 ευρώ, για την αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΛ. που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΑΥΡΙΟ

15:00 Πανελευσινιακός – Πανσερραϊκός

15:00 Ολυμπιακός Β. – Απόλλων Σμύρνης

15:00 Ζάκυνθος – Τρίκαλα

15:00 Αγρ. Αστέρας – Παναιγιάλειος

15:00 Λαμία – Παναχαϊκή

18:00 Καλλιθέα – ΑΕΛ OTE Sport 8 HD

ΔΕΥΤΕΡΑ

15:00 Αχαρναϊκός – Κέρκυρα OTE Sport 3 HD

18:00 Κισσαμικός – Εργοτέλης OTE Sport 3 HD

ΤΡΙΤΗ

15:00 Χανιά – Αναγέννηση Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass