ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις

Δημοσίευση: 16 Νοε 2015 8:05

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Εκτός των αθλητικών εκδηλώσεων ο Γ.Σ. Αναγέννηση Φαρσάλων (ο οποίος συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της ΕΠΣΛ και απασχολεί πάνω από 100 παιδιά στην ανδρική ομάδα και τα τμήματα υποδομής) λαμβάνει μέρος και σε διάφορες κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται στην επαρχία Φαρσάλων και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα τη φετινή χρονιά συμμετείχε στις εξής εκδηλώσεις:

- Στις 6 Απριλίου 2015 στο παιδικό τμήμα του συλλόγου (20 παίκτες) συμμετείχε με επιτυχία στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Παναθηναϊκός (τρεις ημέρες) και το οποίο διεξήχθη στην Κατερίνη Πιερίας.

- Στις 26 Απριλίου 2015 παράγοντες και ποδοσφαιριστές του συλλόγου συμμετείχαν στο πρόγραμμα Lets' do it που διοργάνωσε ο Δήμος Φαρσάλων για τον καθαρισμό της πόλης.

- Στις 20 Μαΐου 2015 ημέρα λήξης των εκδηλώσεων των τμημάτων υποδομής, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση και ομιλίες του διατροφολόγου Ανδρέα Αναγνωστόπουλου και του φυσικοθεραπευτή Βασίλη Κατσαούνη, ενώ δόθηκαν μετάλλια σ' όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους στα τμήματα υποδομής.

- Στις 24 Ιουνίου 2015 ομάδα της Αναγέννησης Φαρσάλων συμμετείχε στο τουρνουά 5Χ5 ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Δήμος Φαρσάλων.

- Ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής της Αναγέννησης Φ. συμμετείχαν στην εκδήλωση υποδοχής της "Φλόγας της Αγάπης" λαμβάνοντας μέρος στη 13η Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (18 Σεπτεμβρίου 2015).

- Ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Φαρσάλων συμμετείχαν στον "3ο Αχίλλειο Άθλο - Ημιμαραθώνιος δρόμος" στις 27 Σεπτεμβρίου 2015 στα Φάρσαλα, ενώ παιδιά των τμημάτων υποδομής πήραν μέρος στον " 3ο Παιδικό - Εφηβικό Αχίλλειο Άθλο" την ίδια ημέρα.

- Αθλητές της Αναγέννησης Φαρσάλων συμμετείχαν σε δενδροφυτεύσεις που διοργάνωσε ο Σύλλογος "Ενεργοί Πολίτες" καθώς και στο πρόγραμμα "Το Δάσος μας αλλιώς" που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα από το Δήμο Φαρσάλων.

- Την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου εκπρόσωποι της Αναγέννησης Φαρσάλων επισκέφθηκαν το "Σπίτι της Αγάπης" της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων και προσέφεραν τρόφιμα για τους απόρους που σιτίζονται εκεί.

- Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου αθλητές της Αναγέννησης Φαρσάλων συμμετείχαν στην ποδηλατοπορία που διοργάνωσαν οι "Ενεργοί Πολίτες Φαρσάλων" στο χωριό Πολυνέρι για πολιτιστικούς λόγους.

- Στις 29 Οκτωβρίου μέλη της διοίκησης και ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Φ. συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Αιμοδοτικός Σύλλογος στο Κ.Υ. Φαρσάλων.

- Στις 28 Οκτωβρίου, όπως κάθε χρόνο, η Αναγέννηση Φαρσάλων συμμετείχε στις εκδηλώσεις της Εθνικής Επετείου καταθέτοντας στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων στην πλατεία Δημαρχείου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass