ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΕΦΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ

Μάχη της ΑΕΛ και εκτός γηπέδων

* Επέστρεψε προχθές το βράδυ ο Μπόγιοβιτς * Το πρωί η σημερινή προπόνηση

Δημοσίευση: 11 Νοε 2015 9:24

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μάχες δίνουν οι παίκτες της ΑΕΛ μέσα στους αγωνιστικούς χώρους για να οδηγήσουν την ομάδα στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας, όμως και η ΠΑΕ καλείται να δώσει σήμερα μια σκληρή μάχη, εκτός… γηπέδων.

Συγκεκριμένα στις 16:30 θα εκδικασθεί η έφεση κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή, για την εξοντωτική ποινή των δύο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών και το πρόστιμο των 50.000 ευρώ.

Αν οι «βυσσινί» δικαιωθούν τότε θα παίξουν κανονικά το Σάββατο 14 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 με την παρουσία φιλάθλων, κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, στο AEL FC ARENA.

Σε διαφορετική περίπτωση θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους η συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ αν παραμείνουν οι δυο αγωνιστικές, τη δεύτερη αγωνιστική η ΑΕΛ θα εκτίσει στη συνάντηση του Κυπέλλου Ελλάδος με την Ξάνθη, την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου.

*Όσον αφορά τώρα στο αγωνιστικό μέρος, ο Σέρβος Μίλαν Μπόγιοβιτς επέστρεψε προχθές το βράδυ κανονικά από την πατρίδα του, αλλά είναι δύσκολο να προλάβει το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα, εξαιτίας ενοχλήσεων στη γάμπα.

Πάντως στη σημερινή προπόνηση που είναι προγραμματισμένη στις 11 το πρωί, το ιατρικό τιμ θα έχει μια καλύτερη εικόνα για το εάν μπορεί ο παίκτης να προσφέρει τις υπηρεσίες του, το ερχόμενο Σάββατο.

Για τον Βέρτζο η μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε χθες το πρωί δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι κανονικά «παρών».

Ο Γιοβάνοβιτς ακολούθησε πρόγραμμα που περιελάμβανε αερόβιο τρέξιμο, καθώς δεν θα παίξει λόγω της τιμωρίας του κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, όπως και ο τραυματίας Χοτζάλι.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΡΑΤΚΟ ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ

Σήμερα στις 14:00 το μεσημέρι ο κ. Ράτκο Ντόστανιτς θα παραχωρήσει στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ συνέντευξη Τύπου προς όλα τα ΜΜΕ, καθιερώνοντας έτσι σε μόνιμη εβδομαδιαία βάση την επαφή του με τους δημοσιογράφους.

ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων της 10ης αγωνιστικής γνωστοποίησε η Football League. Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 θα γίνει το Παναχαϊκή-ΑΕΛ, πιθανότατα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Ολυμπιακός Βόλου - Πανελευσινιακός

Πανσερραϊκός - Ζάκυνθος

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Απόλλων Σμύρνης - Κισσαμικός

Αναγέννηση Καρδίτσας - Αχαρναϊκός

Κέρκυρα - Λαμία

Παναχαϊκή - ΑΕΛ

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Τρίκαλα - Χανιά

Εργοτέλης - Αγροτικός Αστέρας

Παναιγιάλειος - Καλλιθέα

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΥΟ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΕΣ

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Football League όρισε για σήμερα τα δυο παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής που απομένουν για να συμπληρωθεί το πρόγραμμα. Στις 15:00 θα γίνει στο ΔΑΚ Γάλλου το ματς Κισσαμικός-Πανσερραϊκός και μία ώρα μετά (16:00) θα κοντραριστούν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο η Παναχαϊκή με την Κέρκυρα, με τηλεοπτική κάλυψη από τον OTE TV. Θυμίζουμε ότι τα παιχνίδια είχαν αναβληθεί στις αρχές του πρωταθλήματος εξαιτίας της υπόθεσης της αδειοδότησης Παναχαϊκής και Πανσερραϊκού. Τους δυο σημερινούς αγώνες θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:

15:00 Κισσαμικός – Πανσερραϊκός: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας), Μπέτσογλου (Κορινθίας), Σεφέρης (Κορινθίας), 4ος θα είναι ο Σωτηριάδης (Λασιθίου) Αθανασίου(Θεσπρωτίας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Ανδρέας Γιακουμής(Αθηνών)

16:00 Παναχαϊκή – Κέρκυρα OTE TV : Σταθόπουλος, Δημόπουλος, Φαρμάκης (Δυτ. Αττικής), 4ος θα είναι ο Ρούσσος – Μπεκερτζής (Πρέβεζας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Νικόλαος

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE

Συνεδριάζει αύριο Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 14:00, το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1.- Προϋπολογισμός Χρήσης 2015-2016

2.- Πειθαρχική Επιτροπή FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ

3.- Διάφορα Θέματα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass