ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΩΤΙΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ(15:00)

Μεγάλο παιχνίδι σήμερα στην Αγιά

*Με τον Πιερικό αγωνίζεται στην Κατερίνη ο Οικονόμος και στη Νέα Ιωνία ο Τύρναβος κόντρα στη Νίκη Βόλου

Δημοσίευση: 08 Νοε 2015 8:00

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Τη φιλόδοξη Πύδνα Κίτρους αντιμετωπίζει σήμερα και ώρα 15:00 στην Αγιά ο τοπικός Δωτιέας, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Δύσκολο έργο θα έχουν και οι άλλες  δύο ομάδες του νομού μας ο Οικονόμος, με τον Τύρναβο 2005 που αγωνίζονται σε Κατερίνη και Νέα Ιωνία του Βόλου, με τον Πιερικό και τη Νίκη, αντίστοιχα.

 Όλα τα ματς  αρχίζουν στις 15:00 και τα τελευταία νέα των τριών ομάδων, έχουν ως εξής:

Ο ΔΩΤΙΕΑΣ

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την εκτός έδρας νίκη στη Νεοκαισάρεια(0-1), ο Δωτιέας επιστρέφει  στο…σπίτι του(σ.σ. έπαιξε  τρεις αγώνες εκτός έδρας )   και θα φιλοξενήσει μια ομάδα που χρειάζεται να αντιμετωπισθεί,  με την πρέπουσα σοβαρότητα.

Ο τεχνικός Γιάννης Αλεξούλης ζήτησε από τους παίκτες του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και να έχουν καθαρό μυαλό, εκμεταλλευόμενοι  κάποια από τις  ευκαιρίες  που θα τους δοθούν.

Από αγωνιστικής πλευράς, αμφίβολη είναι πάλι η συμμετοχή των έμπειρων παικτών Τσατσαλίδη και Τσιρογιάννη, δεν υπολογίζεται  ο τραυματίας Αλεξόπουλος και ο Μπαλογιάννης που είναι άρρωστος.

Επίσης, ο Παππάς έχει αιμάτωμα στον αστράγαλο, ο Κορλός διάστρεμμα και αιμάτωμα στο γόνατο, ενώ 

σήμερα θα γνωρίζουν οι υπεύθυνοι  του Δωτιέα αν έχουν δικαίωμα συμμετοχής  οι  νεομεταγραφέντες Κανάκης, Κόκκινος και Τριτάρης.

Την αποστολή που συγκροτήθηκε απαρτίζουν, οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:  Παϊτέρης Ι, Μπαταβάνης, Γούτος, Κόκκας, Τσακάλι, Σούλι, Παππάς, Ντακούλας, Κορλός, Τσατσαλίδης, Τσιρογιάννης, Καρβούνης, Ιωαννίδης, Ραμάι, Σελήνης, Παραφέστας, Καφούσιας, Κανάκης και Κόκκινος.

*Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι κ.Δραγούσης, Τσαμπαζάκης, Αβραμίδης-Σιδηρόπουλος (Κιλκίς), ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίσθηκε ο Αλέξανδρος Κόκαλης(Τρικάλων)

Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ

Μετά από δύο ήττες σε Νέα Αγχίαλο με αντίπαλο τον Πύρασο και Τσαριτσάνη από τον  Αιγινιακό, ο Οικονόμος αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος κάτι να πάρει, κόντρα στον έμπειρο Πιερικό.

Οι παίκτες του Τάσου Μπεριτζά αναμφίβολα θα έχουν δύσκολο έργο, όμως  προετοιμάστηκαν κατάλληλα και ευελπιστούν να αποσπάσουν  θετικό αποτέλεσμα.

Στην αποστολή συμπεριλήφθησαν  οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:  Γούπος, Νούσιας, Πρίφτης, Σιάτρας, Κορομηλάς, Μαχαίρας, Καψιώχας, Μπαλής, Αγρόδημος, Βούζας, Καμπέρης, Καραγκούνης, Καραβασίλης, Καραγιάννης, Σενκάι, Γκαμπέτας, Κωστόπουλος, Παπαδήμος και Δημητρέλης και Σακοράφας. Εκτός για διαφόρους λόγους έμειναν οι: Παπαγεωργίου, Μαστροδήμος, Τόλιος, Τσάτσος, Μάνικος και Ντάλλας.

*Τον αγώνα θα διευθύνουν οι κ.Γκουγκούδης, Γκαϊντατζής, Αναστασιάδης (Σερρών), ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Χρήστος Πεντζερετζής(Κιλκίς).

Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005

Στο «Παντελής Μαγουλάς» με τη Νίκη Βόλου θα παίξει ο Τύρναβος 2005 και θα παλέψει για να πάρει βαθμοφόρο αποτέλεσμα.

Αν το πιστέψουν οι «κυανέρυθροι» δεν αποκλείεται να φτάσουν στην επιτυχία, αλλά για να γίνει αυτό χρειάζεται από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να δώσουν ό,τι καλύτερο  μπορούν από τους εαυτούς τους, ελπίζοντας να έχουν και λίγη τύχη.

Αγωνιστικά, επανέρχεται  Μπαξεβάνος που εξέτισε την ποινή του, ενώ και ο Τσιρλίδης που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, θα δώσει κανονικά το "παρών". Ετοιμοπόλεμοι βρίσκονται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:  Παπαγιάννης, Κούτσικος, Αϊβάζης, Καρλιάμπας, Μπαρούτας, Σβερκούλης, Κρίτσας, Λούγκος, Νούσιος, Παπαϊωάννου, Μπαξεβάνος. Τσιρλίδης, Παπαχρήστος, Τασιούλης, Κόκκορας, Λίταινας, Χρηστίδης, Καρατάσιος,  Μανιώτης, Νασιάκος, Τσιάγκος, Μητσογιάννης.

*Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ.Χανίδης, Μιχαηλίδης, Νταβέλας (Μακεδονίας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Ιωάννης Καλύβας(Φθιώτιδας)

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

(9η αγων., 15.00)

Φαρκαδόνα-Φωκικός

Αιγινιακός-Πύρασος

Νίκη Βόλου-Τύρναβος

Πιερικός-Οικονόμος

Καναλάκι- Μαρτίνο

Δωτιέας Αγιάς-Πύδνα Κίτρους

Θεσπρωτός- Φιλιππιάδα

Ρήγας Φεραίος-Νεοκαισάρεια

*Ρεπό έχει η ΑΕ Καραϊσκάκης

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 8 αγώνες)

1. Καραϊσκάκης ΑΕ 11-4 20

2. Πύδνα Κίτρους*  12-5 14

3. Αιγινιακός* 7-1   14

4. Εθνικός Φιλιππιάδας  4-1   13

5.  Πύρασος Ν. Αγχιάλου*      9-6   13

6.  Θεσπρωτός         7-6   12

7. Δωτιέας Αγιάς*   8- 6  12

8. Οικονόμος* 5-9   10

9. Ρήγας Φεραίος* 5-5   9

10. Φαρκαδόνα       9-11 7

11. Τύρναβος 2005 5-6   7

12. Πιερικός*  9-4   6

13. Νεοκαισάρεια* 7-13  5

14. Αχέρων Καναλακίου 1- 7  5

15. Νίκη Βόλου        6-7   4

16. Οπούντιος Μαρτίνου        4-12 3

17. Φωκικός    5-11 3

* Η Νίκη Βόλου έχει -6 βαθμούς με απόφαση της Π.Ε. Super League * Η Νίκη Βόλου έχει -2 βαθμούς με απόφαση της Π.Ε. ΕΠΟ * Ο Πιερικός έχει -6 βαθμούς με απόφαση της Football League

*Με αστερίσκο  οι ομάδες που έχουν κάνει το ρεπό τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass