ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ(15:00)

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις

*Παίζουν: Οικονόμος-Αιγινιακός, Τύρναβος-Φωκικός, Νεοκαισάρεια-Δωτιέας

Δημοσίευση: 04 Νοε 2015 8:02

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει  το σημερινό πρόγραμμα της 8ης –εμβόλιμης-αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας, όπου συμμετέχουν και οι τρεις εκπρόσωποι του νομού Λάρισας.

Ο Οικονόμος θα υποδεχθεί τον Αιγινιακό, ο Τύρναβος 2005 τον Φωκικό, ενώ ο Δωτιέας θα παίξει στη Νεοκαισάρεια με τον Αχιλλέα.

Όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 15:00 και τα τελευταία νέα των τριών ομάδων, έχουν ως εξής:

Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ

Να επιστρέψει στις επιτυχίες θέλει ο Οικονόμος στο «Γιώργος Μητσιμπόνας», μετά την ήττα στον Πύρασο από τη Νέα Αγχίαλο με 2-0, παιχνίδι που στο τέλος υπήρξε ένταση και οι «Πράσινοι» εξέφρασαν παράπονα για τη φιλοξενία στο φινάλε της συνάντησης.

«Γνωρίζουμε ότι απέναντί μας θα έχουμε μια έμπειρη ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο και οι παίκτες μου σε τέτοια ματς δείχνουν χαρακτήρα και κοιτάνε τον αντίπαλο στα μάτια, διεκδικώντας ένα βαθμοφόρο αποτέλεσμα», τόνισε ο τεχνικός του Οικονόμου Τάσος Μπεριτζάς.

Αγωνιστικά, επανέρχεται ο Δημήτρης Σιάτρας που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ δεν υπολογίζονται για διαφόρους λόγους οι Τσάτσος, Τόλιος,  Μάνικος και Παπαγεωργίου.

Στην αποστολή συμπεριλήφθησαν  οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γούπος, Νούσιας, Ντάλλας, Πρίφτης, Σιάτρας, Κορομηλάς, Μαχαίρας, Καψιώχας, Μπαλής, Αγρόδημος, Βούζας, Καμπέρης, Καραγκούνης, Καραβασίλης, Καραγιάννης, Σενκάι, Γκαμπέτας, Μαστροδήμος, Κωστόπουλος, Παπαδήμος και Δημητρέλης.

*Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ. Γκορτσίλας, Τυριακίδης, Παπαδοπούλου (Μακεδονίας), ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο  κ.Ιωάννης Καπετάνος(Ημαθίας).

Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005

Τον ουραγό Φωκικό θα φιλοξενήσει ο Τύρναβος, σε ένα ματς όπου οι «κυανέρυθροι» θα επιδιώξουν να πάρουν πρώτα τους τρεις βαθμούς και μετά να δείξουν πάλι μια καλή αγωνιστική εικόνα.

«Αυτό που συμβαίνει φέτος στην ομάδα μας δεν εξηγείται με τα λόγια και θέλω να πιστεύω  ότι αυτή τη φορά τα παιδιά θα πάρουν αυτό που δικαιούνται σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια, ώστε να αλλάξει η ψυχολογία και να ανέβει ο Τύρναβος εκεί όπου βαθμολογικά πρέπει να βρίσκεται», επισήμανε ο προπονητής Μιλτιάδης Ζιάκας.

Αγωνιστικά, θα απουσιάσει ο Μπαξεβάνος που συμπλήρωσε κάρτες, ενώ και ο Τσιρλίδης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και μόνο αν υπάρξει θεαματική βελτίωση, θα τον συμπεριλάβει την τελευταία στιγμή ο τεχνικός του.

Ετοιμοπόλεμοι βρίσκονται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:  Παπαγιάννης, Κούτσικος, Αϊβάζης, Καρλιάμπας, Μπαρούτας, Σβερκούλης, Κρίτσας, Λούγκος, Νούσιος, Παπαϊωάννου, Παπαχρήστος, Τασιούλης, Κόκκορας, Λίταινας, Χρηστίδης, Καρατάσιος,  Μανιώτης, Νασιάκος, Τσιάγκος.

*Τον αγώνα θα διευθύνουν οι κ.Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας), Παπαδόπουλος (Κοζάνης), Δημόπουλος (Φλώρινας), ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ.Παναγιώτης Γιάγκος(Τρικάλων).

Ο ΔΩΤΙΕΑΣ

Μετά το ρεπό του ο Δωτιέας επιστρέφει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην Γ΄Εθνική και δοκιμάζεται εκτός έδρας με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

«Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, στο οποίο θα μετρήσει η σοβαρότητα που θα δείξουμε όπως είχαμε ως ομάδα πριν το ρεπό μας και κατά πόσο θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν», υπογράμμισε  ο τεχνικός της αγιώτικης ομάδας, Γιάννης Αλεξούλης.

Από αγωνιστικής πλευράς, αμφίβολη είναι η συμμετοχή των έμπειρων παικτών Τσατσαλίδη και Τσιρογιάννη, δεν υπολογίζονται ο τραυματίας Αλεξόπουλος και ο Τριτάρης που θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με την Πύδνα Κίτρους, ενώ στην αποστολή θα είναι οι νεομεταγραφέντες Κανάκης και Κόκκινος.

Την αποστολή απαρτίζουν, οι παρακάτω παίκτες:

Παϊτέρης Ι, Μπαταβάνης, Γούτος, Κόκκας, Τσακάλι, Σούλι, Παππάς, Ντακούλας, Μπαλογιάννης, Κορλός, Τσατσαλίδης, Τσιρογιάννης, Καρβούνης, Ιωαννίδης, Ραμάι, Σελήνης, Παραφέστας, Καφούσιας, Κανάκης και Κόκκινος.

* Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι κ. Μπαϊραμίδης, Τσιαμπάσης, Τζιουβάρας (Κοζάνης), ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Λουκάς Διαμαντόπουλος(Μακεδονίας)

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

(8η αγων.-15:00)

Πύρασος-Φαρκαδόνα

Τύρναβος-Φωκικός

Οικονόμος-Αιγινιακός

Μαρτίνο-Νίκη Βόλου

Πύδνα Κίτρους-Πιερικός

Φιλιππιάδα-Καναλάκι

Νεοκαισάρεια-Δωτιέας Αγιάς

ΑΕ Καραϊσκάκης-Θεσπρωτός

*Ρεπό έχει ο Ρήγας Φεραίος

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 7 αγώνες)

1. Καραϊσκάκης ΑΕ 10-3 19

2. Εθνικός Φιλιππιάδας  4-1   12

3. Θεσπρωτός 6-5   11

4. Πύδνα Κίτρους*  11-5 11

5. Αιγινιακός* 4-1   11

6. Πύρασος Ν. Αγχιάλου*       8-6   10

7. Οικονόμος* 5-6   10

8. Δωτιέας Αγιάς*   7- 6  9

9. Ρήγας Φεραίος   5-5   9

10. Φαρκαδόνα       9-10 7

11. Τύρναβος 2005 4-5   6

12. Πιερικός*  9-3   6

13. Νεοκαισάρεια* 7-12  5

14. Αχέρων Καναλακίου 1- 5  4

15. Νίκη Βόλου        5-6   3

16. Οπούντιος Μαρτίνου        3-11 2

17. Φωκικός    4-10 2

* Η Νίκη Βόλου έχει -6 βαθμούς με απόφαση της Π.Ε. Super League * Η Νίκη Βόλου έχει -2 βαθμούς με απόφαση της Π.Ε. ΕΠΟ * Ο Πιερικός έχει -6 βαθμούς με απόφαση της Football League

*Με αστερίσκο  οι ομάδες που έχουν κάνει το ρεπό τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass