ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

ΑΕΛ από παντού…

Δημοσίευση: 03 Νοε 2015 9:30

Του Σωτ. Κέλλα

Τέσσερα χρόνια μακριά από τη Σούπερ Λίγκα σε συνδυασμό με τη φρενήρη πορεία φέτος της ΑΕΛ που είναι αήττητη από την αρχή της προετοιμασίας δημιούργησε ενθουσιασμό σε όλους τους «πυρήνες» των οπαδών ανά την Ελλάδα.

Στο προχθεσινό θεσσαλικό ντέρμπι ΑΕΛ-Ολυμπιακού Βόλου 1-0 έκαναν την εμφάνισή τους πανό που ανέδειξαν ότι η ΑΕΛ έχει φίλους σε όλη τη χώρα. Κέρκυρα, Έβρος, Χαλκίδα, Ορεστιάδα, Δίλοφο Κοζάνης…

Το παιχνίδι αυτό σήμανε γενικό προσκλητήριο και η νίκη η καλύτερη επιβράβευση αυτών που έκαναν πολλά χιλιόμετρα για να έρθουν να παρακολουθήσουν την ΑΕΛ.

Και η νίκη αυτή πλέον αρχίζει να δημιουργεί και βαθμολογική διαφορά αφού χθες η Αναγέννηση Καρδίτσας κέρδισε τα Τρίκαλα με 1-0 και οι «βυσσινί» απέχουν πέντε βαθμούς από τον τρίτο της βαθμολογίας (ανεβαίνουν οι δυο πρώτοι απευθείας). ΑΕΛ και Κέρκυρα δείχνουν να ξεχωρίζουν ως ομάδες ανόδου.

Το ντέρμπι έχει τελειώσει και το μυαλό όλων είναι στο παιχνίδι της Παρασκευής με τον Κισσαμικό που θα γίνει στο Ρέθυμνο τελικά στις 4 μ.μ.(«ζωντανό» από το ΟΤΕ Sport).

Στον αγώνα αυτό ο τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς πιθανό να αφήσει εκ νέου έξω τον Ουρτάδο (η απουσία του προχθές ήταν εμφανής) αφού θέλει να τον προφυλάξει μια και δεν θεωρείται απόλυτα έτοιμος ενώ ίσως απουσιάσει και ο Αναστασόπουλος που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Θα επιλεγεί να απουσιάσει σε έναν εκ των δυο εκτός έδρας αγώνα με Κισσαμικό ή Καλλιθέα.      

Τέλος χθες στην προπόνηση οι παίκτες της ΑΕΛ ασχολούνταν περισσότερο με τον κόσμο της ομάδας(τρελάθηκαν με την παρουσία πάνω από 10.000 φιλάθλων στο Ael Fc Arena) και αναρωτιόταν τι θα γίνει αν πάρει η ομάδα πρωτάθλημα. Και η απάντηση κάποιου… «Να το πετύχετε και θα δείτε...».

ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΙΧΜΕΣ

Η ΑΕΛ με χθεσινή της ανακοίνωση εκφράζει ευγνωμοσύνη για τον κόσμο και αφήνει αιχμές για τους βοηθούς του προχθεσινού αγώνα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν βρίσκει λόγια και φράσεις για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της σε αυτόν τον υπέροχο και μοναδικό, για τη μίζερη ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, κόσμο που οδήγησε για άλλη μια φορά την πιο νεανική και ταλαντούχα ποδοσφαιρική ομάδα σε μια ακόμα νίκη.

Χαιρόμαστε που ως διοίκηση μαζί με τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές μας βοηθούμε όλη την υγιή ποδοσφαιρική Ελλάδα να αντιληφθεί τι είναι το πραγματικό ποδόσφαιρο. Χαιρόμαστε που κάνουμε την πόλη μας και τους κατοίκους της Θεσσαλίας ευτυχισμένους και υπερήφανους.

Υποσχόμαστε ότι σε κάθε παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι.

Υ.Γ. Θεωρούμε τον κ. Κατσικογιάννη από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ελληνικής διαιτησίας και ορισμένες χθεσινές στιγμές του τις χαρακτηρίζουμε απλώς άτυχες. Για τους βοηθούς του έχουμε εντελώς διαφορετική γνώμη και κρατήσαμε τα ονόματά τους».

ΝΙΚΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Η Αναγέννηση Καρδίτσας νίκησε 2-1 εντός έδρας τα Τρίκαλα, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Τα Τρίκαλα προηγήθηκαν με το πέναλτι του Κουσκουνά στο 53΄, ωστόσο η Αναγέννηση Καρδίτσας ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση με τα τέρματα των Γκόλια (55΄) και Υφαντή (90΄).

Λίγο νωρίτερα η Καλλιθέα νίκησε 2-0 τα Χανιά. Τα τέρματα των γηπεδούχων σημείωσε ο Μπέλης (9΄, 36΄), ενώ η Καλλιθέα τελείωσε την αναμέτρηση με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Πίκολο με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 67΄.

Στις αναμετρήσεις για την 6η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Παναιγιάλειος-Απόλλων Σμύρνης           0-0

Εργοτέλης-Πανελευσινιακός       3-1

Κέρκυρα-Πανσερραϊκός 1-0

Λαμία-Κισσαμικός          0-0

Παναχαϊκή-Ζάκυνθος      0-0

Αχαρναϊκός-Αγροτικός Αστέρας  2-0

Λάρισα-Ολυμπιακός Βόλου        1-0

Καλλιθέα-Χανιά 2-0

Αναγέννηση Καρδίτσας-Τρίκαλα             2-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 6 αγώνες)

1. ΑΕΛ  16

 2. Κέρκυρα      12 -5αγ.

 3. Τρίκαλα        11

 4. Εργοτέλης    10

5 . Καλλιθέα     10

6 . Αναγέννηση Καρδίτσας         10

 7. Αχαρναϊκός 9

 8. Παναχαϊκή    8 -5αγ.

 9. Κισσαμικός   7 -5αγ.

10 . Απόλλων Σμύρνης 7

11. Ολυμπιακός Βόλου  7

12. Αγροτικός Αστέρας  7

13. Χανιά          7

14. Λαμία           6

15. Ζάκυνθος     5

16. Παναιγιάλειος          5

17. Πανσερραϊκός          4 -5αγ.

18. Πανελευσινιακός      0

Η ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

16:00 Κισσαμικός-ΑΕΛ OTE Sport 3 HD

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

15:00 Πανσερραϊκός-Αναγέννηση Καρδίτσας

15:00 Ζάκυνθος-Κέρκυρα

15:00 Χανιά-Παναχαϊκή

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

15:00 Πανελευσινιακός-Τρίκαλα

15:00 Απόλλων Σμύρνης-Εργοτέλης OTE Sport 2 HD

15:00 Αγροτικός Αστέρας-Λαμία

15:00 Αχαρναϊκός-Καλλιθέα

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

18:00 Ολυμπιακός Βόλου-Παναιγιάλειος OTE Sport 3 HD

ΚΟΥΓΙΑΣ ΣΕ ΠΗΛΑΔΑΚΗ

«Κερδίσαμε και για σένα»

*Μείωση στις τιμές από τη «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.»

Μετά το τέλος του αγώνα ΑΕΛ-Ολυμπιακού Βόλου ο πρώην πρόεδρος (και μακροβιότερος) της ΠΑΕ ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης έστειλε τηλεφωνικό συγχαρητήριο μήνυμα στον Αλέξη Κούγια τονίζοντας ότι όλα θα πρέπει να γίνονται βήμα-βήμα και να μην υπάρχει εφησυχασμός στην ομάδα.

Ο κ. Κούγιας στη συνέχεια επικοινώνησε μαζί του και του είπε ότι έπαιξαν και γι’ αυτόν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου αφού ο κόσμος θυμόταν την έκφραση «κουμπωμένα παιχνίδια» πολύ έντονα.

Μάλιστα στο τέλος ο κ. Πηλαδάκης αποφάσισε να αλλάξει προς το καλύτερο για την ΑΕΛ τους όρους της συμφωνίας για τη χρήση του Ael Fc Arena αφού σε κάθε εισιτήριο πάνω από 3000 η  «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» (ιδιοκτησία του κ. Πηλαδάκη θα παίρνει 2,5 ευρώ και όχι τρία ευρώ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass