ΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΑΣΟΥ ΜΠΕΡΙΤΖΑ ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΚΑΔΡΗΣ:

Ο Οικονόμος είναι ομάδα συνόλου

* Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες γιατί δουλεύουν με επαγγελματική ωριμότητα * Η μάχη της σωτηρίας θα δοθεί μέχρι την τελευταία αγωνιστική

Δημοσίευση: 30 Οκτ 2015 8:36

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Με 1-0 κέρδισε την περασμένη Κυριακή ο Οικονόμος Τσαριτσάνης στο «Γιώργος Μητσιμπόνας» την Α.Ε.Φαρκαδόνας και το αποτέλεσμα αυτό έδωσε τη δυνατότητα στους «Πράσινους» να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τη βαθμολογική τους θέση, στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Ο τεχνικός Τάσος Μπεριτζάς στις δηλώσεις του απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του, που έχουν δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Όμως με τα καλύτερα λόγια μιλά και για τους συνεργάτες του, που βοηθούν πάρα πολύ να παρουσιάζει η ομάδα μια καλή αγωνιστική εικόνα.

Ένας εξ αυτών είναι ο Θανάσης Γκαδρής, ο οποίος με χθεσινές του δηλώσεις, τόνισε τα εξής: «Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Οικονόμου και τον φίλο πάνω από όλα Τάσο Μπεριτζά, για την ευκαιρία που μου έδωσαν να είμαι κι εγώ μέλος της ιστορικής αυτής ομάδας. Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι τυχαίο και όταν υπάρχει ένας σωστός προγραμματισμός, τα αποτελέσματα θα έρθουν. Ο Οικονόμος είναι ομάδα συνόλου και όλοι μαζί παίκτες, τεχνική ηγεσία, διοίκηση και κόσμος, αποτελούν μια γροθιά. Οι παίκτες είναι άξιοι συγχαρητηρίων, γιατί δουλεύουν με επαγγελματική ωριμότητα και εφαρμόζουν στον αγωνιστικό χώρο, ό,τι ζητάει ο προπονητής.

Σίγουρα είναι πολύ καλή η έως τώρα πορεία, όμως πρέπει να είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι και προσγειωμένοι».

-Ακολουθεί ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στη Νέα Αγχίαλο. Τι μπορεί να κάνει ο Οικονόμος σε ένα πρωτάθλημα όπου γίνονται αμφίρροπες αναμετρήσεις;

«Όπως όλα τα παιχνίδια έτσι και αυτό στη Νέα Αγχίαλο είναι δύσκολο, αλλά θα πάμε με καλή ψυχολογία για να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η μάχη της σωτηρίας θα δοθεί μέχρι την τελευταία αγωνιστική και ασφαλώς στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία, όσο το δυνατόν νωρίτερα γίνεται. Κάθε Κυριακή βλέπουμε ότι τα περισσότερα παιχνίδια κρίνονται σε λεπτομέρειες και εμείς αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε μια σταθερότητα. Θεωρώ πολύ σημαντική τη βοήθεια των φιλάθλων της Τσαριτσάνης και γενικά των φίλων της ομάδας, που αποτελούν τον 12ο παίκτη μας».

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας που θα διεξαχθούν μεθαύριο Κυριακή 1 Νοεμβρίου και ώρα 15:00, ορίσθηκαν να διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:

-Φαρκαδόνα – Τύρναβος 2005 (Δημ γηπ.Οιχαλίας): Γιούργας, Βλάσσης, Γραικός (Κέρκυρας), παρ.Κων/νος Αθανασίου (Ηπείρου)

-Πύρασος – Οικονόμος Τσαριτσάνης: Παλιούρας, Τοροσιάδης, Ντόκας (Μακεδονίας), παρ. Χρήστος Κούγκουλος (Τρικάλων)

-Φωκικός – Οπούντιος Μαρτίνου: Κέκελος, Καλύβας, Τριανταφύλλου (Αιτωλοακαρνανίας), παρ.Αθανάσιος Μπόρτσαρης (Αχαΐας)

-Αιγινιακός – Πύδνα Κίτρους: Θεολόγου, Δεμερτζής, Δέλλιος (Πέλλας), παρ.Γεώργιος Γιαπράκης (Φλώρινας)

-Νίκη Βόλου – Εθνικός Φιλιππιάδας: Τσετσίλας, Φαλτάκας (Γρεβενών), Στεφανής (Καρδίτσας), παρ. Κωνσταντίνος Σιούτας (Φθιώτιδας)

-Πιερικός – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Καρατέρπος, Ιωαννίδης, Μπαλιάγκας (Κοζάνης), παρ.Γεώργιος Καστανίδης (Μακεδονίας)

-Αχέρων Καναλακίου – Α.Ε. ΚαραϊσκάκηςΚαλύβας, Ζούλης, Γεωργακόπουλος (Αχαΐας), παρ. Βασίλειος Δανιάς (Αιτ/νιας)

-Θεσπρωτός – Ρήγας ΦεραίοςΜάντζιος, Αντωνίου, Λιόντος (Ηπείρου), παρ.Γεώργιος Σαράφογλου (Πρέβεζας-Λευκάδας)

*Ρεπό έχει ο Δωτιέας Αγιάς

ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΣΤΟΝ 1ο ΟΜΙΛΟ

Εξάλλου τον αγώνα Λαγκαδάς – Καβάλα (1ος όμιλος), θα διευθύνουν οι λαρισαίοι ρέφερι Αγγελούλης, Τσαπράζης, Γκαρέλης, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίσθηκε ο Συμεών Τσεσμετζής (Σερρών)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass