ΕΝΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟ ΤΟΥ

Μεταγραφική ενίσχυση για τον Δωτιέα

* Αποκτήθηκαν χθες Κόκκινος και Κανάκης * Συζητήσεις έγιναν με τον Κώστα Γρηγορίου

Δημοσίευση: 28 Οκτ 2015 8:35

Το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής έχει πολύ δρόμο ακόμα καθώς διεξήχθησαν μόλις έξι αγωνιστικές και η ομάδα της Αγιάς που πάει αρκετά καλά μέχρι τώρα στον 2ο όμιλο της κατηγορίας, πραγματοποίησε χθες δυο μεταγραφές, ενισχύοντας το δυναμικό της.

Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν ο Κόκκινος από τους Ατρομήτους/Θύελλα και ο Κανάκης που αγωνιζόταν στις Νέες Καρυές, παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν δουλεύοντας σκληρά στις προπονήσεις.

Παράλληλα έγιναν και συζητήσεις με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Κώστα Γρηγορίου, που ήταν στον Αχιλλέα Φαρσάλων και λύθηκε προχθές το βράδυ η συνεργασία των δυο πλευρών.

Αναμένονται μέχρι την Παρασκευή να κλείσουν δυο ακόμη ποδοσφαιριστές, ώστε να υπάρχουν περισσότερες λύσεις για τον τεχνικό Γιάννη Αλεξούλη, στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Την Κυριακή ο Δωτιέας θα κάνει το ρεπό του στην 7η αγωνιστική και έτσι θα ξεκουραστούν οι παίκτες, φορτίζοντας τις μπαταρίες ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Όσον αφορά τώρα στους τραυματίες, τα προβλήματα εντοπίζονται στους Τσατσαλίδη και Τσιρογιάννη, για τους οποίους γίνεται μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής στη Νεοκαισάρεια με τον τοπικό Αχιλλέα, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου.

ΔΙΠΛΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΑΣΟ

Την αποχώρηση δύο ποδοσφαιριστών από το έμψυχο δυναμικό γνωστοποίησε χθες ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου, που αγωνίζεται στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Αμφότεροι δεν βρίσκονταν στα πλάνα του Στέφανου Ξηρόφωτου και θέλησαν να μετακινηθούν σε ομάδες, που δεν θα είναι ανενεργοί και θα έχουν χρόνο συμμετοχής.

Οι διοικούντες δεν τους χάλασαν το χατίρι για την τρέχουσα σεζόν. Ο μεν Σπύρου θα φορέσει τη φανέλα του ΓΣ Αλμυρού, ο δε Μπούτλας της ομάδας Αγχίαλος Φθιώτιδες Θήβες.

ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass