ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

«Τρία στα τρία» και προχωρά…

*Α. Παπαδόπουλος: «Έχουμε ποιοτικούς παίκτες αλλά πρέπει να βελτιώσουμε κι άλλο την αγωνιστική μας εικόνα»

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2015 8:07

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και το «τρία στα τρία» της ΑΕΛ στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β’ Εθνικής δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ανάλογη συνέχεια. Οι «βυσσινί» εντυπωσιάζουν με το φετινό τους ξεκίνημα και δείχνουν ότι έχουν το σθένος και την ικανότητα για μεγάλα πράγματα. Με δεδομένο ότι έχουν κάνει το ρεπό τους, η βαθμολογική τους κατάταξη είναι άκρως ενθαρρυντική και αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Σ’ αυτό φυσικά θα παίξει καθοριστικό ρόλο και η περαιτέρω βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας που είναι και το ζητούμενο για τον τεχνικό Αβραάμ Παπαδόπουλο. Η τελευταία ωστόσο νίκη –που ήταν η πρώτη εκτός έδρας- μέσα στον Πολύγυρο απλά πιστοποίησε ότι η λαρισινή ομάδα διαθέτει την οξυδέρκεια να βρίσκει τη λύση και κάτω από δύσκολες συνθήκες.

«Είχαμε ένα περίεργο ξεκίνημα, αλλά μέχρι τώρα έχουμε αντεπεξέλθει στις ιδιαιτερότητες του πρωταθλήματος. Είχαμε μία δύσκολη εβδομάδα με τρία ματς στη σειρά, αλλά δείξαμε ότι έχουμε το σθένος να πετύχουμε αυτό που θέλαμε» σχολίασε ο τεχνικός των «βυσσινί» Αβραάμ Παπαδόπουλος μιλώντας για το φετινό ξεκίνημα της ομάδας του και πρόσθεσε:

«Η ΑΕΛ μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και αυτό κατά βάση οφείλεται στην ποιότητα των παικτών. Η ομάδα συνεχίζει να δουλεύει και σιγά-σιγά βελτιώνει τις αδυναμίες της. Δουλεύουμε σωστά και το σημαντικό είναι ότι δεν έχουμε τραυματισμούς που σίγουρα θα μας έβγαζαν έκτος ρυθμού.

Έχουμε ωστόσο κάποια θέματα που πρέπει να δούμε. Η ομάδα δεν έχει δείξει το αγωνιστικό πρόσωπο που θέλουμε. Έχουμε υπομονή, δουλεύουμε καθημερινά και η βελτίωση θα έρθει μέρα με την ημέρα, από αγώνα σε αγώνα».

Σε ό,τι αφορά στην εικόνα του πρωταθλήματος μετά τα πρώτα παιχνίδια ο Αβραάμ Παπαδόπουλος επισήμανε:

«Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα που έχει κύριο χαρακτηριστικό τη δύναμη και όχι τόσο την τεχνική κατάρτιση των ομάδων. Πιστεύω ότι θα δούμε πολλά αποτελέσματα που δεν τα περιμένουμε. Υπάρχουν αρκετές ομάδες που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο και αυτό κάνει το πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό. Επίσης μιλάμε και για ένα μεγάλο πρωτάθλημα με 30 παιχνίδια που απαιτεί υπομονή, επιμονή και διάρκεια» κατέληξε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που πλέον καταστρώνει τα πλάνα του για το επόμενο παιχνίδι με το Ανατόλια στο κλειστό του Αλκαζάρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass