ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ ΤΗΣ Α.Ε. ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ ΜΕ 1-0

Πολύτιμο… τρίποντο για τον Οικονόμο

*Το γκολ ο Ηλίας Καραγιάννης (53') * Χειροκροτήματα στο τέλος από τους φιλάθλους

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2015 8:08

Του Χρ. Αρχοντούλη

Φωτ. Λεωνίδας Τζέκας

Χάρη σε ένα γκολ που σημείωσε στο 53΄ο Ηλίας Καραγιάννης, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης κέρδισε χθες στο γήπεδό του την Α.Ε.Φαρκαδόνας με σκορ 1-0 και ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι έγινε παρουσία 400 περίπου φιλάθλων μέσα σε πολύ καλή ατμόσφαιρα, καθώς πάντα το γήπεδο «Γιώργος Μητσιμπόνας» είναι μια φιλόξενη έδρα και όταν βλέπουμε στην κερκίδα φίλους και των δυο ομάδων χωρίς να συμβαίνει το παραμικρό, αυτή η εικόνα δείχνει ποδοσφαιρικό πολιτισμό.

Αγωνιστικά, έγινε ένα δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που γνωρίζονταν πολύ καλά και προσπάθησαν να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό.

Ο Οικονόμος πρόσεξε πάρα πολύ την άμυνά του και από κει και πέρα προσπάθησε στις ευκαιρίες που θα του δοθούν να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα όπως και έγινε τελικά.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Φαρκαδόνας με νέο τεχνικό στον πάγκο της τον Γιάννη Προβίδα ήθελε αλλά δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή της  Τσαριτσάνης  και προσπαθούσε με μακρινά σουτ του Νικούλη, να απειλήσει την εστία του Γούπου.

Η πρώτη καλή φάση καταγράφεται στο 17΄, όταν από πάσα του Καραγκούνη ο Βούζας έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή και ο  Ντάσκας απέκρουσε την μπάλα.

Στο 35΄από συρτή σέντρα του Καμπέρη, η μπάλα

έφτασε στον Βούζα και μετά το κοντρόλ που έκανε κατέληξε στον γκολκίπερ της Α.Ε.Φαρκαδόνας.

Ευκαιρία  για την Α.Ε.Φ. είχαμε  στο 45΄, όταν ο Διβανές με μακρινή μπαλιά βρήκε τον Μηνά ο οποίος έπιασε δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και ο Γούπος πέφτοντας στην αριστερή του γωνία, απέκρουσε την μπάλα.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 47΄από πάσα του Καραγκούνη ο Σενκάι βγήκε τετ-α-τετ και την τελευταία στιγμή με προβολή ο Φορτούνης τον πρόλαβε πριν εκείνος πλασάρει

Ακολούθως στο 48΄ο Νικούλης με φάουλ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ και στο 50΄σε μακρινό σουτ του ίδιου παίκτη ο Γούπος απέκρουσε εντυπωσιακά την μπάλα σε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Νικούλης και στην κεφαλιά του Φορτούνη ο Ηλίας Καραγιάννης πάνω στη γραμμή απομάκρυνε την μπάλα.

Στο 53΄ο Δημήτρης Μπαλής  με ωραία ενέργεια έβγαλε σε πλεονεκτική θέση τον Ηλία Καραγιάννη που βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με ωραίο πλασέ έκανε μέσα σε πανηγυρισμούς το 1-0.

Ένα σουτ που επιχείρησε  στο 55΄ο Νικούλης, έστειλε την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ, δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Γούπου και μέχρι το τέλος, δεν σημειώθηκε κάτι το αξιόλογο.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Από τον Οικονόμο όλοι οι παίκτες  προσπάθησαν φιλότιμα και αν θέλουμε κάποιους να αναφέρουμε που ξεχώρισαν λίγο παραπάνω αυτοί ήταν οι Καραγιάννης, Σιάτρας, Μπαλής, Κορομηλάς και ο  Γούπος που ήταν πολύ σταθερός. Από τη Φαρκαδόνα φάνηκαν  οι Νικούλης, Φουρτούνης, Κουμπούρας και Μηνάς (α΄ μέρος).

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Πολύ καλή η διαιτησία  των κ.Τακίδη (Κιλκίς), Λιάρη (Μακεδονίας), Τσαμπατζάκη (Κιλκίς)

Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι: Μπαλής (55΄), Σιάτρας (60΄), Βούζας (66΄), Γκαμπέτας (80΄),  / Γκαντιάς (15΄), Ιακωβάκης (43΄), Νικούλης (87΄), Παπαευθυμίου (90΄+3)

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ(ΤάσοςΜπεριτζάς): Γούπος, Καραγιάννης, Μαχαίρας, Κορομηλάς, Μπαλής, Σιάτρας, Σενκάι (56΄ Κωστόπουλος), Αγρόδημος, Βούζας (86΄Πρίφτης), Καμπέρης, Καραγκούνης(79΄Γκαμπέτας).

Α.Ε.ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ(Γιάννης Προβίδας): Ντάσκας, Νάκου, Γκαντιάς(46΄Ζαφειρίου), Φορτούνης, Κουμπούρας, Αετόπουλος, Διβανές(62΄Παπαευθυμίου), Μηνάς, Ετόφ(77΄ Κουλτσιάκης), Νικούλης, Ιακωβάκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass