ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΘΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ

Κανονικά ο αγώνας Πιερικού-Τυρνάβου;

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2015 11:10 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 17:02

 

Κόντρα στα προγνωστικά, η διοίκηση του Πιερικού κατάφερε να έρθει σε διακανονισμό για τα οφειλόμενα σε πρώην παίκτες και η Ένωση Β΄ Εθνικής όρισε τελικά το ματς με τον Τύρναβο. Αν και σε πρώτη φάση το ματς με τον Τύρναβο, για αύριο Τετάρτη, είχε αναβληθεί, εντούτοις η διοίκηση του Κώστα Παπαδόπουλου κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση!

Πώς; Παίρνοντας προθεσμία να καταθέσει μέρος των οφειλόμενων σε πρώην παίκτες σήμερα το πρωί . Πιο συγκεκριμένα η ΠΑΕ αν σήμερα καταβάλλει ένα ποσό σε Ίτσιο και Βραχνό, τότε αυτόματα η ΕΠΟ θα ορίσει διαιτητές για την αναμέτρηση με την τυρναβίτικη ομάδα.

Ουσιαστικά είναι η τελευταία ευκαιρία των Κατερινιωτών να μείνουν «ζωντανοί», να γλιτώσουν ένα μέρος της αφαίρεσης βαθμών (που σε πρώτη φάση ήταν -4 και τους έστελνε στο -3 στη βαθμολογία των πλέι άουτ) και παράλληλα να μην χάσουν στα… χαρτιά τον  αγώνα με τον Τύρναβο.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής

O αγώνας μεταξύ  των Π.Α.Ε. « ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 », της 4ης αγωνιστικής ημέρας των play out του 2ου Ομίλου της FOOTBALL LEAGUE Ο.Π.Α.Π. αγωνιστικής περιόδου 2014 - 2015, ορίζεται να διεξαχθεί την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 στο Α΄ Δ.Α.Κ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ με ώρα έναρξης την 17:00.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα αυριανά παιχνίδια στα πλέι άουτ, στο πλαίσιο της εμβόλιμης 4ης στροφής.

ΝΟΤΟΣ

Ερμιονίδα-Παναιγιάλειος (17:30, Δημ. Γήπεδο Κρανιδίου): Παναγιωτόπουλος (Αιτ/νίας),  Καλαμπόκης (Αιτ/νίας), Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), 4ος: Μπλάνας (Μεσσηνίας)

Αχαρναϊκός-Επισκοπή (17:30, Δημ. Στάδιο Αχαρνών): Τζήλος (Λάρισας),  Ντάλλας (Αθηνών), Κοτούλας (Σερρών), 4ος: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

Καλλιθέα-Ηρακλής Ψαχνών (17:30, Δημ. Στάδιο Ταύρου): Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Πάτρας (Μακεδονίας), Μπέτσογλου (Κορινθίας), 4ος: Κορδολαίμης (Ανατ. Αττική)

ΒΟΡΡΑΣ

Αγροτικός Αστέρας-Αιγινιακός (17:30, Δημ. Στάδιο Ευόσμου): Φουκάκης (Ηρακλείου),  Εμπλιούκ (Ξάνθης), Λαζάρης (Καβάλας), 4ος: Φωτιάδης (Σερρών)

Πιερικός-Τύρναβος

Ζάκυνθος-Αναγέννηση Καρδίτσας (17:30, Δημ. Στάδιο Ζακύνθου): Ευαγγέλου (Αθηνών), Κουντουρέλης (Αθηνών), Μεσσήνης (Αχαΐας), 4ος: Ρούσσος-Μπεκερτζής (Πρεβέζης)

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass