ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Α.Ε.Σ. ΧΑΡΑΥΓΗ

«Η εξουσία πρέπει να ασκείται με αίσθημα δικαιοσύνης…»

Δημοσίευση: 22 Οκτ 2015 10:45

 

Απάντηση στον δημοτικό σύμβουλο εντεταλμένο σε θέματα Αθλητισμού κ. Κωσταρόπουλο, σχετικά με το θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες και αφορά στη χρήση του γηπέδου Θεσσαλικού από τη Χαραυγή, έδωσε η διοίκηση του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Χαραυγής:

«Επειδή η τακτική της «μισής αλήθειας» ή της «επιλεκτικής αλήθειας» πολλές φορές γίνεται χειρότερη από το μεγαλύτερο ψέμα, είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε στα όσα υποστηρίζει ο Κ. Κωσταρόπουλος για το γνωστό θέμα της έξωσης της ομάδας της Χαραυγής από το γήπεδο της συνοικίας.

Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά να σεβόμαστε το χώρο πού βρισκόμαστε και γι' αυτό από το καλοκαίρι δαπανήσαμε χρόνο, χρήματα και άφθονη προσωπική εργασία ώστε να καλύψουμε ατέλειες που ήταν ευθύνη του και κάποιων που μάλλον ήταν διακοπές.

Πρέπει να ξέρει ο Κ. Κωσταρόπουλος ότι ο λαός της Λάρισας τον εξέλεξε για να διαχειριστεί την περιουσία του με αίσθημα λογικής και δικαιοσύνης και όχι με περίεργα προσωπικά κριτήρια.

Μας γεννιούνται όμως κάποιες απορίες: Γιατί στη σύσκεψη του «Χατζηγιάννειου» που η Χαρυγή εκπροσωπήθηκε με άλλον εκπρόσωπο (το σωματείο μας δεν είναι κτήμα του κυρίου Παππά αλλά εκφράζει ολόκληρη τη συνοικία) μας ανακοίνωσε ότι στο Θεσσαλικό θα αγωνίζονται η Χαραυγή και η Θύελλα και πώς αυτή η απόφαση ξαφνικά άλλαξε; Διώχνοντας και τον «Μαρίνο Αντύπα» από το αρχικό γήπεδο που είχε οριστεί;

Ποιοι ήταν οι «τεχνικοί λόγοι» που δήθεν δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή του αγώνα μας με το Μαυροβούνι το Σάββατο 17/10 ενώ την επομένη ως διά μαγείας οι «λόγοι» εξαφανίστηκαν και το γήπεδο του Θεσσαλικού χρησιμοποιήθηκε κανονικά;

Γιατί αφού δήθεν δεν είμαστε συνεργάσιμοι, μας έδωσαν τα κλειδιά του γηπέδου και των λοιπών χώρων με την υποχρέωση να συντηρούμε τις εγκαταστάσεις; Αν αυτό δεν είναι παράδοξο στον οποιονδήποτε υπάρχουν αποκαλυπτικά φωτογραφικά ντοκουμέντα.

Γιατί κληθήκαμε τώρα να αδειάσουμε τα αποδυτήρια από οτιδήποτε μας ανήκει και δεν μάς ζητείται παράλληλα να πάρουμε μαζί μας και ό,τι άλλο προσθέσαμε στο γήπεδο; Μήπως πρέπει σύμφωνα με τη λογική του Κ. Κωσταράκου να πάρουμε και το χόρτο που τοποθετήθηκε, το χώμα που φέραμε και την περίφραξη που επιδιορθώσαμε;

Όσον αφορά στην προσωπική επίθεση εναντίον του κ. Παππά πρέπει να γνωρίζει ο κ. Κωσταρόπουλος ότι με δική του πρωτοβουλία και τη συμπαράσταση πέντε φίλων του, αναζωογονήθηκε ποδοσφαιρικά η συνοικία της Χαραυγής μετά από δεκαπέντε χρόνια αδράνειας, πιθανόν ο κ. Κωσταρόπουλος να μην έχει πληροφορηθεί τίποτε σχετικά αφού δεν είχε εξουσία τότε, αλλά αν το σκεφτεί καλύτερα θα συνειδητοποιήσει ότι σε αυτή την προσπάθεια χρειάζεται να προσφέρει βοήθεια και όχι να πολεμά διώχνοντας από το γήπεδο μία ανδρική ομάδα που αποτελείται από 16χρονα παιδιά και τρία τμήματα υποδομής.

Επειδή θεωρούμε ότι η όλη ιστορία κουράζει κρίνουμε ότι επιβάλλεται να δοθεί άμεσα μια μόνιμη λύση με στόχο την εξυπηρέτηση της ανάγκης των παιδιών της συνοικίας μας για άθληση. Αν αυτό δεν γίνεται κατανοητό από τον κ. Κωσταρόπουλο, πρέπει να του θυμίσουμε ότι η εξουσία που του δόθηκε προσωρινά πρέπει να ασκείται με αίσθημα δικαιοσύνης, αλλιώς η όποια αδικία την οποία δεν πρόκειται να ανεχτούμε, θα μείνει μόνιμα στη μνήμη όχι μόνο στους ανθρώπους της Χαραυγής αλλά σε όλους τους Λαρισαίους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass