ΕΝΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΕΙΧΕ ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Κατέρρευσε στην επανάληψη ο Τύρναβος

* Προηγήθηκε με 1-0 αλλά έχασε τελικά από τον Ρήγα Φεραίο 1-2

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2015 8:24

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Φωτ.Λεωνίδας Τζέκας

Με δυο πρόσωπα παρουσιάσθηκε χθες στο γήπεδό του ο Τύρναβος 2005, απέναντι στον Ρήγα Φεραίο, σε αγώνα της 3ης ημέρας του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Οι «κυανέρυθροι» στο πρώτο μέρος είχαν γενικά μια καλή αγωνιστική εικόνα και προηγήθηκαν με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Σβερκούλη στο 28΄, αλλά στην επανάληψη έπαθαν... μπλακ άουτ και η ομάδα του Βελεστίνου «έκλεψε» τη νίκη με 2-1, στο 82’.

Επηρέασε σημαντικά το γκολ που δέχθηκαν οι γηπεδούχοι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Τύρναβος παρουσιάσθηκε κατώτερος του αναμενομένου, με κακή κυκλοφορία της μπάλας, νευρικότητα και κάνοντας αρκετά λάθη.

Και σε αυτό το παιχνίδι όπως και στα δυο προηγούμενα με Πιερικό και Δωτιέα αντίστοιχα,

φάνηκε ότι υπάρχει πρόβλημα στο γκολ, καθώς οι νεαροί παίκτες ενώ προσπαθούν φιλότιμα, δεν έχουν την ανάλογη αποτελεσματικότητα και λόγω της απειρίας αλλά και του άγχους για να δείξουν ότι έχουν δυνατότητες κάνουν βεβιασμένες ενέργειες.

Οι φιλοξενούμενοι χωρίς να εντυπωσιάσουν εκμεταλλεύτηκαν τη νευρικότητα των γηπεδούχων και έφτασαν σε μια σημαντική νίκη.

Αδικαιολόγητες όμως και οι καθυστερήσεις στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

*Όσον αφορά στον αγώνα, μόλις στο 2΄σε σουτ του Γκίκα η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 23΄ο Κόκορας με τακουνάκι βρήκε τον Λίταινα που από αριστερά και πλάγια έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Λίγο πριν συμπληρωθεί το ημίωρο στο 28΄, ο Δημήτρης Σβερκούλης εκτέλεσε φάουλ από πλάγια αριστερά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Κεφαλά, που φάνηκε να κάνει κακό υπολογισμό. Ήταν ένα υπέροχο γκολ και έγινε έτσι το 1-0.

Από προσπάθεια του Λίταινα στο 30΄η μπάλα κατέληξε στον Τασιούλη που έκανε το σουτ και ο γκολκίπερ του Ρήγα την απέκρουσε σε κόρνερ.

Σε μακρινό σουτ του Κρίτσα στο 33΄, η μπάλα κατέληξε άουτ και στο 42΄από πάσα του Σβερκούλη ο Κόκορας κέρδισε την μπάλα σε διεκδίκηση με τον τερματοφύλακα και στο γύρισμα που έκανε έδιωξε με κεφαλιά την μπάλα αμυντικός των φιλοξενουμένων.

Ο Ρήγας στο 44΄είχε ένα πολύ καλό σουτ με τον Κορέττα που από το σημείο του πέναλτι με σουτ, έστειλε την μπάλα άουτ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έγινε το 1-1.

Από δεξιά ο Σέττος έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Γκίκα που πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας ανενόχλητος, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52΄, ο Σέττος επιχείρησε το σουτ και ο Παπαγιάννης απέκρουσε την μπάλα. Δυο λεπτά μετά, στο 54΄, σε γυριστό ψηλοκρεμαστό σουτ του Γκάγκα, ο γκολκίπερ του Τυρνάβου απέκρουσε εντυπωσιακά την μπάλα.

Ακόμη μια καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους στο 57΄ με τον Κορέττα που έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε άουτ δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 69΄σε σουτ που έκανε ο Κόκορας ο Κεφαλάς απέκρουσε την μπάλα.

Από εκτέλεση φάουλ του Γεωργαντζή ο Γκάγκας έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε μόλις άουτ πάνω από οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παπαγιάννη στο 74'.

Ψυχρολουσία στο 82΄ για τον Τύρναβο, όταν ο Γουτούλης που δέχθηκε την μπάλα από τον Γκίκα, επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό του Τυρνάβου, καταλήγοντας στα δίχτυα(1-2).

Στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 90΄+1 σε σουτ του Λίταινα η μπάλα πέρασε άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία των κ. Μπαϊράμη (Παπαδόπουλος, Μπαλιάκας), συνδέσμου Κοζάνης

Κίτρινες αντίκρισαν οι Μπαξεβάνος(43΄), Παπαϊωάννου (64΄), Γωτούλης(90΄+2).

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005(Μιλτιάδης Ζιάκας): Παπαγιάννης, Παπαϊωάννου, Μπαρούτας, Μητσογιάννης, Καρλιάμπας, Μπαξεβάνος, Κρίτσας(75΄Τσιρλίδης), Σβερκούλης(59΄Παπαχρήστος), Κόκορας(70΄Νούσιος), Λίταινας, Τασιούλης

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ(Λάκης Μπακάλης): Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Γκάγκας, Σφάκας(76΄Γουτούλης), Χατζής, Σέττος, Κορέττα (72΄ Γεωργαντζής), Ζενούνι, Γκίκα(87΄Γούτσιος)

*Πριν ξεκινήσει ο αγώνας κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Βολιώτη ποδοσφαιριστή Αποστόλη Πλασταρά, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στον Βόλο. Οι παίκτες του Ρήγα φορούσαν μαύρα περιβραχιόνια, καθώς ο Πλασταράς είχε αγωνισθεί κατά το παρελθόν και στην ομάδα του Βελεστίνου.

*Σε δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα ο τεχνικός του Τυρνάβου 2005 Μιλτιάδης Ζιάκας, επισήμανε τα εξής: «Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Ενώ στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί, δεχθήκαμε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις πριν πάμε στα αποδυτήρια και αυτό επηρέασε ψυχολογικά τα παιδιά. Το θέμα λοιπόν είναι καθαρά ψυχολογικό και θα διαχειρισθούμε τη διαμορφωθείσα κατάσταση ψύχραιμα. Θα έρθουν αποτελέσματα στη συνέχεια, αλλά χρειάζεται υπομονή».

*Από την πλευρά του ο προπονητής του Ρήγα Φεραίου Λάκης Μπακάλης, τόνισε τα εξής: «Πετύχαμε μια σημαντική νίκη και αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες μου. Το ότι ισοφαρίσαμε στο ημίχρονο βοήθησε ψυχολογικά τα παιδιά και στο δεύτερο μέρος δημιουργήσαμε ευκαιρίες, σημειώνοντας το δεύτερο γκολ στο 82΄.

Η Γ’ Εθνική είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και εμείς σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθούμε για το καλύτερο. Εύχομαι καλή συνέχεια την ομάδα του Τυρνάβου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass