ΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΡΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ, ΕΝΩ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΤΟ «Γ. ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑΣ»

Στην τελική ευθεία οι Μικτές ΕΠΣΛ

* Καταρτίστηκε σε ποσοστό 90% ο βασικός κορμός των ομάδων ενόψει της έναρξης των πρωταθλημάτων

Δημοσίευση: 08 Οκτ 2015 8:27

Δύο εβδομάδες περίπου απομένουν για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΛ και η προετοιμασία των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων του νομού μπήκε στην τελική ευθεία. Παράλληλα οριστικοποιήθηκαν τα γήπεδα που θα χρησιμοποιηθούν στους τρεις εντός έδρας αγώνες της α’ φάσης των αντίστοιχων πρωταθλημάτων της ΕΠΟ και συγκεκριμένα το στάδιο Αλκαζάρ για τους Νέους και το «Γ. Μητσιμπόνας» για τους Παίδες.

Όπως επισήμαναν οι Ενωσιακοί τεχνικοί, Γιώργος Καμάκας και Γιώργος Κεραμάρης, έχουν αποφασίσει σε ποσοστό 90% για τα παιδιά που θα αποτελέσουν το βασικό κορμό των ομάδων ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Χθες οι Μικτές της ΕΠΣΛ έδωσαν φιλικά παιχνίδια προπονητικού χαρακτήρα με τις αντίστοιχες ομάδες της ΑΕΛ, στο «Γ. Μητσιμπόνας». Οι Νέοι αγωνίστηκαν τρία ημίχρονα, ενώ το φιλικό των Παίδων ολοκληρώθηκε σε δύο ημίχρονα.

Την ερχόμενη Δευτέρα έχουν προγραμματισθεί προπονήσεις ενώ την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου θα δοθούν νέα φιλικά παιχνίδια. Οι Νέοι θα αντιμετωπίσουν στο Αλκαζάρ (προκειμένου πλέον να αρχίσουν να προσαρμόζονται στην έδρα που θα χρησιμοποιήσουν) την ομάδα Under της ΑΕΛ, ενώ οι Παίδες θα παίξουν στο «Γ. Μητσιμπόνας» πιθανώς με την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Πιερίας με την οποία έχουν επικοινωνήσει για το συγκεκριμένο θέμα και αναμένουν την σχετική απάντηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τη φετινή προκήρυξη μόνο στην κατηγορία των Νέων, μετά την ολοκλήρωση της α’ φάσης θα συγκροτηθεί Περιφερειακή ομάδα. Αντίθετα στην κατηγορία των Παίδων το πρωτάθλημα περιλαμβάνει μόνο τα έξι παιχνίδια της α’ φάσης χωρίς να υπάρχει συνέχεια.

Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass