ΣΤΟ «ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ» Ο Π. ΦΟΥΣΙΚΑΣ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ

Το «deal» του Οκτωβρίου θέλει να κάνει η Αμυγδαλέα

*Στο οικονομικό «κολλάει» το θέμα, εξελίξεις αναμένονται σήμερα

Δημοσίευση: 08 Οκτ 2015 8:21

Ο Αετός Αμυγδαλέας φαίνεται ότι προσπαθεί να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τα χρονικά περιθώρια που του δίδονται σύμφωνα με το νέο μεταγραφικό καθεστώς και να προχωρήσει σε μία από τις σημαντικότερες μεταγραφικές κινήσεις του φθινοπώρου. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Φουσίκα που αγωνίζεται στον Αετό Μακρυχωρίου, για τον οποίο η ομάδα του Αετού Αμυγδαλέας έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της και μάλιστα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις μαζί του. Πρόκειται για έναν εγνωσμένης αξίας επιθετικό με πλούσιο βιογραφικό και μεγάλη εμπειρία στον χώρο, η παρουσία του οποίου –εάν και εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή -θα ενισχύσει σημαντικά τη γραμμή κρούσης της ομάδας και θα δώσει λύση στο γκολ.

Το θέμα απασχολεί τις τελευταίες ημέρες τις δύο πλευρές –οι πληροφορίες αναφέρουν ότι καταλυτικό ρόλο έπαιξε ο προπονητής-γυμναστής Γιάννης Πλιάτσικας- και μάλιστα χθες το βράδυ η περίπτωση του Παναγιώτη Φουσίκα απασχόλησε το Δ.Σ. του Αετού Μακρυχωρίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το θέμα «κολλάει» στο οικονομικό, καθώς η διοίκηση του Αετού Μαρυχωρίου έδωσε μεν το «πράσινο» φως για την αποχώρησή του, ζητώντας ωστόσο οικονομικά ανταλλάγματα. Εξελίξεις επί του θέματος αναμένονται σήμερα.

Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass