ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ

Stress test για την ΑΕΛ

* Πώς βλέπουν οι παίκτες και ο Θωμάς Κυπαρίσσης τη μέχρι τώρα πορεία

Δημοσίευση: 08 Οκτ 2015 10:30
Ο Μονιάκης μίλησε για κίνητρα που έχουν οι παίκτες της ΑΕΛ για άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Ο ίδιος πάντως απέκτησε ήδη θαυμαστές και ο Κυπαρίσσης σχολίαζε γι’ αυτόν… «υπάρχουν πολλά αριστερά μπακ να βγαίνουν σε κάθε παιχνίδι 15 φορές στην επίθεση σε κάθε αγώνα;» Ο Μονιάκης μίλησε για κίνητρα που έχουν οι παίκτες της ΑΕΛ για άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Ο ίδιος πάντως απέκτησε ήδη θαυμαστές και ο Κυπαρίσσης σχολίαζε γι’ αυτόν… «υπάρχουν πολλά αριστερά μπακ να βγαίνουν σε κάθε παιχνίδι 15 φορές στην επίθεση σε κάθε αγώνα;»

Του Σωτ. Κέλλα

Μέχρι τώρα η ΠΑΕ ΑΕΛ στα δύο εντός έδρας παιχνίδια που έδωσε στο Ael Fc Arena με Λαμία και Πανελευσινιακό είχε 100% επιτυχία αφού πέτυχε ισάριθμες νίκες και βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β' Εθνικής κατηγορίας.

Τώρα μπροστά της έχει έναν αγώνα που αποτελεί stress test αφού είναι το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας και συγκεκριμένα στο Αίγιο μεθαύριο Σάββατο κόντρα στον Παναιγιάλειο του γνώριμού μας τεχνικού Παναγιώτη Τζαναβάρα που συνδύασε την παραμονή του στη λαρισινή ομάδα με τρεις τίτλους (πρωτάθλημα Γ' εθνικής, κύπελλο στην ίδια κατηγορία και σούπερ καπ ερασιτεχνών).

Σίγουρα ο Παναιγιάλειος δεν αποτελεί φόβητρο αλλά οι παίκτες του ξέρουν την υπεραξία που θα αποκτήσουν με μια καλή εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΛ από τη στιγμή που το παιχνίδι μεταδίδεται και τηλεοπτικά.

Το κλίμα στην ομάδα είναι ευχάριστο και προχθές σε εκδήλωση ραδιοφωνικού σταθμού ο Μπανούσης μας έλεγε ότι μέχρι τώρα όλα είναι θετικά και το παιχνίδι στο Αίγιο γι’ αυτόν είναι πρόκληση για το πώς θα αντιμετωπίζουν τις εκτός έδρας ομάδες.

Ένας άλλος ο Μονιάκης είπε ότι οι περισσότεροι παίκτες που έχουν έρθει στη Λάρισα έχουν κίνητρο για να αποδείξουν την αξία τους ή να καθιερωθούν στο ποδοσφαιρικό στερέωμα ενώ για τον ίδιο και τους άλλους παίκτες που ήρθαν από τον ΟΦΗ (Ροβίθη, Κουτσιανικούλη) τόνισε ότι κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να έρθουν γρήγορα σε ικανοποιητική αγωνιστική κατάσταση αφού είχαν σταματήσει την ποδοσφαιρική δράση από τον Φεβρουάριο.

Ο τεχνικός διευθυντής Θωμάς Κυπαρίσσης ζητάει από τους παίκτες του να κρατήσουν... χαμηλά την μπάλα και να μην παρασύρονται, ενώ τόνισε ότι η ΑΕΛ θα φανεί μεγάλη ακόμα και στον τρόπο που θα αντεπεξέρχεται σε ένα άσχημο αποτέλεσμα που εύχεται να αργήσει να έρθει.

Πιο λιγομίλητος το μέλος της τεχνικής ηγεσίας Κώστας Κατσάρας που έλεγε ότι οι Λαρισαίοι φίλαθλοι πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη στον τεχνικό Ράτκο Ντόστανιτς που πήρε δίπλωμα προπονητή με σπουδές πέντε χρόνων στη Γαλλία.

ΕΝΑΣ 26ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας, της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' εθνικής που θα γίνει 9-12/10. Ο 26χρονος, Αλέξανδρος Τσαμούρης, από το Σύνδεσμο Πειραιά, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Παναιγιάλειο στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου (Σάββατο 10/10, 16:00). Βοηθοί του και ο Δημήτριος Τζιλίρης και ο Γεώργιος Γιαννίκος επίσης από τον σύνδεσμο Πειραιά. Τέταρτος θα είναι ο Άγγελος Αδαμόπουλος από την Ένωση Ζακύνθου και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Σοφιανός Μαρανός από την Ε.Π.Σ. Αθηνών.

Αναλυτικά οι ορισμοί των διαιτητών της 3ης αγωνιστικής

Αύριο 9 Οκτωβρίου 2015

17:00 Πανελευσινιακός-Κέρκυρα OTE Sport 3 HD: Εμμανουήλ Μιάρης (Δωδεκανήσου), Σίπκας (Σάμου), Πολυχρονιάδης (Αν. Αττικής), 4ος: Ανδρονικίδης (Πειραιά), παρ.: Ντούλης (Κορινθίας)

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

16:00 Παναιγιάλειος-ΑΕΛ OTE Sport 3 HD: Αλέξανδρος Τσαμούρης (Πειραιά), Τζιλίρης, Γιαννίκος (Πειραιά), 4ος: Αδαμόπουλος (Ζακύνθου), παρ.: Μαρανός (Αθηνών)

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

16:00 Αναγέννηση Καρδίτσας-Παναχαϊκή: Νίκος Ρούσσος-Μπερκεντζής (Πρέβεζας-Λευκάδας), Στεφούλης (Γρεβενών), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας-Λευκάδας), 4ος: Καραλιόλιος (Γρεβενών), παρ.: Σταμούλης (Μακεδονίας)

16:00 Εργοτέλης-Λαμία: Άγγελος Ζαραβίνος (Αθηνών), Κορτέσης, Λυμπερόπουλος (Αθηνών), 4ος: Μπερτάκης (Χανίων), παρ.: Ππααδάης (Λασιθίου)

16:00 Τρίκαλα-Καλλιθέα: Παναγιώτης Συμεωνίδης (Πιερίας), Χ. Τίκας (Θεσπρωτίας), Θεοδώρου (Πιερίας), 4ος: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας), παρ.: Κούλιας (Κέρκυρας)

16:00 Πανσερραϊκός-Αγροτικός Αστέρας: Αγησίλαος Μπουρμασόπουλος (Λάρισας), Παπαδημητρίου, Καρακώστας (Λάρισας), 4ος: Κουμπαράκης (Θράκης), παρ.: Σηπάκης (Πέλλας)

16:00 Ολυμπιακός Βόλου-Χανιά: Γιώργος Μιχαηλίδης (Βοιωτίας), Φωτόπουλος (Αθηνών), Σοφός (Βοιωτίας), 4ος: Αντωνίου (Αθηνών), παρ.: Φλωράκης (Φωκίδας)

16:00 Ζάκυνθος-Κισσαμικός: Γιώργος Μπλάνας (Μεσσηνίας), Σερεμέτης, Λάμιας (Μεσσηνίας), 4ος: Παπαδόπουλος (Αχαΐας), παρ.: Ρουμπάνης (Ηλείας)

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

18:00 Απόλλων Σμύρνης-Αχαρναϊκός OTE Sport 3 HD: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας), Καραγεώργος (Αργολίδας), Αρμακόλας (Κυκλάδων), 4ος: Νεοφωτιάδης (Κορινθίας), παρ.: Χατζηδάκης (Χανίων)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass