ΕΛΕΓΕ ΧΘΕΣ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ

«Δε ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε...»

«ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ» *ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2008 19:48 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:12
 Το 2009 ξεκινάει για την ΑΕΛ με ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή 4 Ιανουαρίου στο γήπεδο της Φυλής με αντίπαλο τον Θρασύβουλο στο πλαίσιο της πρεμιέρας του δευτέρου γύρου. Ένα παιχνίδι που θα καθορίσει σε μεγάλο ποσοστό την πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα μια και με νίκη ανοίγει ο δρόμος για την κατάκτηση μιας θέσης στην πρώτη πεντάδα που οδηγεί στα πλέι οφ ενώ θα προσαρμοστούν ανάλογα και οι μεταγραφικές κινήσεις.Το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο δείχνει να απασχολεί πολύ τον τεχνικό Μαρίνο Ουζουνίδη που χθες έλεγε στους παίκτες του ότι πρέπει να προσέξουν πολύ όχι μόνο γιατί ο Θρασύβουλος παίζει το τελευταίο χαρτί για την παραμονή στην κατηγορία αλλά και γιατί δεν ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν μια και ο αντίπαλός του έκανε αρκετές μεταγραφικές κινήσεις (απέκτησε τους Χετεμάι, Τραΐκοβιτς, Μαρτορέλ). Μάλιστα τους είπε να είναι πολύ προσεχτικοί το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και να μην ξενυχτήσουν καθώς για σήμερα έχει προγραμματιστεί προπόνηση.
Από κει και πέρα ο Ουζουνίδης δεν έδειξε τι σχήμα σκέφτεται να παρατάξει στο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο στο οποίο υπολογίζονται και ο Σολάνο με τον Ρομπέρ που γυμνάζονται κανονικά.
Για ενδεκάδα σίγουρος θα πρέπει να θεωρείται ο Κοτσόλης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Βέμπερ, Κώτσιος, Ααράμπ (οι δύο αυτοί προπονήθηκαν κανονικά χθες), Βενετίδης, στη μεσαία γραμμή οι Φωτάκης, Σαρμιέντο ενώ η άλλη θέση θα παιχθεί μεταξύ Κυριακίδη και Ιγγλέσιας. Στην επίθεση θα παίξουν Ζουράφσκι και Γκουέλα ενώ η άλλη θέση έχει ως φαβορί τον Πάρα με εναλλακτική λύση τον Σολάνο. Θυμίζουμε ότι στη διάθεση του Ουζουνίδη δεν είναι ο τιμωρημένος Νίκος Νταμπίζας.
Οι προθέσεις του προπονητή θα φανούν στη σημερινή προπόνηση που όπως και η αυριανή θα είναι απογευματινές.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Πολλά μπορούν να γράφονται ή να λέγονται για τις μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΛ αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΛ με τον τραυματισμό του Μπένζα και την αντικατάστασή του από τον Γκουέλα έκανε μια σημαντική υπέρβαση αλλά για να γίνουν οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις θα πρέπει αν αδειάσουν κάποιες θέσεις. Με δεδομένο ότι μέχρι τώρα ο Σολάνο και ο Ρομπέρ δείχνουν να παραμένουν στην ομάδα και δεν πρόκειται να λυθούν τα συμβόλαιά τους, τότε κάθε μεταγραφική κίνηση για απόκτηση χαφ και επιθετικού δυσκολεύει σημαντικά. Το σίγουρο είναι ότι θα αποκτηθεί ένα στόπερ και είναι άγνωστο αν θα είναι ο πέμπτος κεντρικός αμυντικός η θα βαδίσει σε δρόμου εξόδου ο Μαουρίτσιο Φεράρι.
ΕΚΔΡΟΜΗ
Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων «Monsters» διοργανώνει εκδρομή για τον αγώνα της Κυριακής στη Φυλή με τον Θρασύβουλο. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συνδέσμου, Περραιβού 8, τηλ. 2410-537.117, 7-10 μ.μ.
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass