ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΓΣ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Ήρθε ο Μέχια, σήμερα και ο Φράνσις

* ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2008 2:17 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:11
 Επιστροφών συνέχεια στη ΑΕΛ ΓΣ. Χθες ήρθε μετά τις χριστουγεννιάτικες γιορτές ο ένας Αμερικανός και αύριο ο άλλος. Συγκεκριμένα ο Σάμι Μέχια επέστρεψε στο λαρισινό έδαφος και τέθηκε στη διάθεση του Βαγγέλη Αλεξανδρή από χθες ενώ σήμερα είναι προγραμματισμένη η άφιξη του έτερου ξένου του Τορίν Φράνσις. Με την έλευση του Φράνσις ουσιαστικά ολοκληρώνεται το παζλ των επιστροφών και πλέον ο «τίγρης» θα μπορεί να δουλεύει όπως ακριβώς θέλει.
Αύριο μάλιστα είναι κανονισμένο και ένα φιλικό παιχνίδι. Στο κλειστό της Νεάπολης η ΑΕΛ ΓΣ θα αντιμετωπίσει τον ΑΣ Τρικάλων. Στη γειτονική ομάδα βέβαια είναι αδικαιολόγητα απών από τις προπονήσεις ο Κρις Μάσι. Ο 31χρονος σέντερ είχε άδεια ως τις 26 Δεκεμβρίου, με συνέπεια να τελεί πλέον υπό δυσμένεια. Εκτιμάται μάλιστα πως θα δρομολογηθεί η αποδέσμευσή του, με πιθανότερο ενδεχόμενο η θέση του δεύτερου ξένου να καλυφθεί από τον Νεοζηλανδό γκαρντ, Μαρκ Ντίκελ, ο οποίος δοκιμάζεται τελευταία από τον Βαγγέλη Αγγέλου. Η ΑΕΛ ΓΣ ωστόσο παρά τις όποιες προβλέψεις για αναβολή της αγωνιστικής δράσης του Σαββατοκύριακου, λόγω απεργίας των παικτών, προετοιμάζεται κανονικά και ο προπονητής της θα έχει τους παίκτες ακόμα και ανήμερα την Πρωτοχρονιά στο γήπεδο. Κάτι που δείχνει πόσο υπολογίζει το ματς που σύμφωνα με το πρόγραμμα είναι να γίνει στις 3 Ιανουαρίου με την Ολύμπια.
Τέλος όσον αφορά στην απόκτηση ενός παίκτη που να αγωνίζεται στη θέση του πλέι μέικερ και να έχει κοινοτικό διαβατήριο δεν υπήρξε ούτε και χθες κάποια εξέλιξη.
Κ. ΓΚΙΑΣΤΑΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass