ΣΤΙΣ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΣΑΚ

Βραβεύεται ο Αλεξανδρής

* ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ 2000

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2008 2:24 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:11
Το 2009 ξεκινάει με μία διάκριση για τον τεχνικό της ΑΕΛ ΓΣ Βαγγέλη Αλεξανδρή καθώς ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών αποφάσισε να βραβεύσει τα ιδρυτικά του μέλη και ένα εξ αυτών είναι και ο προπονητής της λαρισινής ομάδας.
Στο μεταξύ από προχθές επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Έλληνες παίκτες της ΑΕΛ ΓΣ αλλά όχι οι ξένοι που θα έρθουν μέχρι αύριο. Συγκεκριμένα σήμερα αναμένεται να επιστρέψει ο Μέχια και αύριο ο Φράνσις που είχαν πάει στην Αμερική για να περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων μαζί με τους δικούς τους.
Έτσι λοιπόν ο Αλεξανδρής θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του την Τετάρτη και για το λόγο αυτό την ίδια μέρα στις 3.30 μ.μ. θα γίνει φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα των Τρικάλων 2000 που επίσης αγωνίζεται στην Α’ εθνική κατηγορία. Στο φιλικό αυτό παιχνίδι τόσο ο προπονητής της ΑΕΛ ΓΣ Βαγγέλης Αλεξανδρής, όσο και ο προπονητής των Τρικάλων, Βαγγέλης Αγγέλου, θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων τους αλλά με ερωτηματικό για την ημερομηνία που θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα το οποίο προβλέπεται να διακοπεί στις 3 Ιανουαρίου λόγω της απεργίας του ΠΣΑΚ με αίτημα την ασφάλιση των παικτών της Α2 εθνικής κατηγορίας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass