ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Ουζουνίδης: Να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους...

* ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ «ΕΞΟΔΟΥ» ΣΟΛΑΝΟ ΚΑΙ ΡΟΜΠΕΡ;

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2008 18:59 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:10
«Χριστός γεννάτε σήμερον» και ελπίζουμε να φέρει επί Γής ειρήνη (ειδικά στη χώρας μας όπου τα επεισόδια κουκουλοφόρων και αστυνομικών μπήκαν σε καθημερινή βάση...) και θα ξεκινήσουμε το ρεπορτάζ της ΑΕΛ με τις ευχές που μας έδωσε ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης λίγο μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης Τύπου του τελευταίου αγώνα που έδωσε η λαρισινή ομάδα για το 2008 στο Αλκαζάρ με αντίπαλο τον Λεβαδειακό (2-1).
Ο Ουζουνίδης λοιπόν μας είπε: «Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να κάνουν καλές γιορτές και προπαντός με υγεία και η προσδοκία του καθενός να γίνει πραγματικότητα.
Αυτό που θέλουμε ως ομάδα είναι να κάνουμε ευτυχισμένους τους φιλάθλους με την πορεία μας...».
Βέβαια η πορεία μιας ομάδας εξαρτάται από πολλές παραμέτρους και μία από αυτές είναι και οι μεταγραφές. Και επειδή βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο οι «βυσσινί» άρχισαν να κάνουν κρούσεις για την απόκτηση τριών παικτών ενός σε κάθε θέση, Συγκεκριμένα ψάχνουν ένα δεξί μπακ, ένα χαφ και έναν περιφερειακό επιθετικό.
Μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι που να δείχνει ότι είμαστε κοντά σε μια ολοκλήρωση μεταγραφής αλλά όλα συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι θα εξαρτηθούν οι μεταγραφικές κινήσεις (θέσεις και προϋπολογισμός) από τις διαθέσεις δύο παικτών που ανήκουν ήδη στην ομάδα, του Περουβιανού Νολμπέρτο Σολάνο και του Γάλλου Λοράν Ρομπέρ που η παραμονή τους είναι αμφίβολη.
Συγκεκριμένα ο Σολάνο λόγω οικογενειακού προβλήματος θέλει να επιστρέψει στο Περού και η πρόταση από την Αργεντίνικη Βελέζ (που είναι κοντά στη χώρα του) είναι μια διέξοδος αν και κάποια σενάρια τον θέλουν να ασχολείται, αν φύγει από την ΑΕΛ, με την προπονητική.
Ο δεύτερος ξένος που πιθανότατα να φύγει ο Γάλλος Λοράν Ρομπέρ που έχει διετές συμβόλαιο αν δεν βρει μια καλή πρόταση από ομάδα του εξωτερικού τότε δύσκολα θα λύσει το συμβόλαιό του αν και κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την εισήγηση του Ουζουνίδη. Με δεδομένο όμως ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν βγάζει κάποια επίσημη διάψευση για το θέμα του Ρομπέρ το πιο πιθανό είναι να μην βρίσκεται στα πλάνα του τεχνικού.
Οι δύο αυτές αποχωρήσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο για τις μεταγραφές μια και τα συμβόλαια αυτών δύο παικτών σε ετήσια βάση αγγίζουν τις 350.000 ευρώ.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Σήμερα είναι η τελευταία μέρα ξεκούρασης για τους παίκτες της ΑΕΛ μια και από αύριο επιστρέφουν στην ποδοσφαιρική δράση καθώς τελείωσε η πενθήμερη άδεια που τους έδωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης για να ξεκουραστούν ευχαριστημένος από την αγωνιστική και βαθμολογική άνοδο το τελευταίο διάστημα. Αυτός που σίγουρα δεν θα βρίσκεται αύριο στο γήπεδο είναι ο Σολάνο που έχει υποχρεώσεις με την εθνική Περού καθώς το Σάββατο θα αγωνιστεί στην Ισπανία κόντρα στην Εξτρεμαδούρα σε παιχνίδι που θα γίνει για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass