ΕΝΤΟΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Παραιτήθηκε ο Μιχάλης Μπότσιος;

ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΣΤΛ ΚΑΙ ΚΙΝΓΚ

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2008 1:46 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:10
 Σύμφωνα με πληροφορίες ο μάνατζερ της Ολύμπια και από τα άτομα που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στη λαρισινή ομάδα (έχοντας την απόλυτη στήριξη των αδελφών Μαλάκου) Μιχάλης Μπότσιος παραιτήθηκε από το πόστο που είχε και μάλιστα τις πληροφορίες αυτές ενισχύει το γεγονός ότι ο Μιχ. Μπότσιος δεν ταξίδεψε το περασμένο Σάββατο στη Ρόδο για τον αγώνα που έδωσε η λαρισινή ομάδα με τον Κολοσσό Ρόδου (την ομάδα συνόδεψε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος Αλέκος Μεταφτσής).Μέχρι τώρα όσες προσπάθειες και να κάναμε να επικοινωνήσουμε με τον Μιχάλη Μπότσιο δεν έγινε δυνατό ενώ και από τη διοίκηση υπάρχει σιγή ιχθύος.
Ο Μιχάλης Μπότσιος ήταν από τα βασικά στελέχη της Ολύμπια και σίγουρα αν η πληροφορία περί παραίτησης ισχύει τότε θα υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος μια και ήταν ο πιο στενός συνεργάτης του Γιώργου και του Αποστόλη Μαλάκου. 
Από κει και πέρα αγωνιστικά υπάρχει πίκρα για τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα στο...καλάθι (προηγήθηκε αυτή από την ΑΕΚ πριν του περασμένου Σαββάτου στη Ρόδο από τον Κολοσσό) και τώρα προσπαθούν στη λαρισινή ομάδα να βρούνε ρυθμούς για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Οι προπονήσεις της Ολύμπια θα συνεχισθούν μέχρι αύριο και ακολούθως οι παίκτες θα πάρουν τρεις μέρες άδεια και θα επιτρέψουν την Κυριακή. Στο μεταξύ οι προπονήσεις συνεχίζονται με απουσίες αφού οι δύο Αμερικάνοι Κίνγκ και Κάστλ (με διαβατήριο Βοσνίας) έφυγαν για την Αμερική για να περάσουν τις μέρες των Χριστουγέννων με τους δικούς τους ενώ δεν μπορούν να ακολουθήσουν προπονητικούς ρυθμούς οι τραυματίες Κούρτοβιτς και Σιγκούνας. Επίσης ο Αμερικάνος Κόρεϊ Μπέλσερ προπονείται συντηρητικά και υπολογίζεται να είναι απόλυτα έτοιμος μέχρι την Κυριακή.
        
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass