ΣΤΗΝ Α.Ε.Λ. ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Ποιοι έρχονται, ποιοι φεύγουν...

* ΕΥΦΟΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2008 1:44 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:10
 Η νίκη που πέτυχε προχθές η Α.Ε.Λ. έστω και στο ΠΑΡΑ... ένα (με γκολ του Φακούντο Πάρα στο προτελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων) προχθές με αντίπαλο τον Λεβαδειακό (2-1) στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της σούπερ λίγκα σήμανε πολλά για τη λαρισινή ομάδα, εκτός από το γεγονός ότι οι φίλαθλοι της ομάδας θα κάνουν χαρούμενα Χριστούγεννα.Πρώτα απ’ όλα ότι η Α.Ε.Λ. πλέον βάζει πλώρη για την πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στα πλέι οφ και δεύτερο ότι θα γίνουν σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις. Και οι κινήσεις πλέον θα είναι προσεκτικές μια και το καλοκαίρι έγιναν ορισμένα λάθη που αυτή την περίοδο δεν πρέπει να επαναληφθούν.
Το ερώτημα πλέον που υπάρχει είναι ποιοι παίκτες θα έρθουν στην Α.Ε.Λ. και ποιοι θα φύγουν. Ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό ανακοίνωσε ότι θα φύγουν τέσσερις ή πέντε παίκτες και θα αποκτηθούν τρεις. Ξεκαθάρισε επίσης ότι για να έρθουν κάποιοι ορισμένοι θα πρέπει να φύγουν. Και το πρώτο που πρέπει να γίνει για να έρθουν παίκτες στους «βυσσινί» είναι να φύγουν κάποιοι από το έμψυχο δυναμικό.
Ο πρώτος που έφυγε ήταν ο Μπένζα που σταμάτησε το ποδόσφαιρο και ο δεύτερος όπως είχε αφήσει να εννοηθεί σε συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Α.Ε.Λ. είναι ο Βεργώνης που δεν τον υπολόγιζε καθόλου.
Τώρα ανοιχτό είναι το θέμα του Περουβιανού Νολμπέρτο Σολάνο που όπως είπε ο Ουζουνίδης έχει οικογενειακό πρόβλημα και δύσκολα θα μείνει. Δεν ξέρουμε αν έχει σχέση με τη σύζυγό του που πάντα συμμετείχε στις αποφάσεις αλλά αυτό που γνωρίζουμε ότι υπάρχουν δύο διαφορετικά δημοσιεύματα σε μέσα μαζικής ενημέρωσης της χώρας του. Το ένα μιλούσε για πρόταση από την αργεντίνικη Βελέζ και το δεύτερο ανέφερε ότι θα ασχοληθεί με την προπονητική. Πάντως στα τελευταία παιχνίδια με την Α.Ε.Λ. ήταν ανεβασμένος αγωνιστικά και δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.
Ο Γάλλος Λοράν Ρομπέρ ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ο Ουζουνίδης είχε εκφράσει δυσαρέσκεια για την απόδοσή του αλλά στο τελευταίο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό του έδωσε ευκαιρία και έδειξε διάθεση να βοηθήσει την ομάδα. Όμως δεν γνωρίζουμε κατά πόσο έπεισε τον Ουζουνίδη ότι πρέπει να παραμείνει ενώ για να «σπάσει» το συμβόλαιό του είναι δύσκολο μια και έχει διετή διάρκεια.
Τέλος στον Μπανούση έγινε γνωστή η πρόθεση να δοθεί δανεικός (υπήρχε σκέψη για τον Τύρναβο), ενώ ο δεύτερος που θα δοθεί δανεικός μάλλον θα είναι ο Λαμπρόπουλος, αφού το συγκεκριμένο ενδεχόμενο δεν διαψεύσθηκε στην τελευταία συνέντευξη Τύπου του Ουζουνίδη που εγκωμίασε τον Βλασόπουλο.
Ίσως εκτός των προαναφερομένων να υπάρχει σκέψη από τον τεχνικό να φύγει και κάποιος άλλος παίκτης ή να ζητήσει από τους ήδη υπάρχοντες κάποιος να φύγει για λόγους αγωνιστικούς.
Από κει και πέρα θα αποκτηθούν εκτός του Φρανκ Γκουέλα που μέχρι τώρα εντυπωσιάζει άλλοι τρεις παίκτες, ο ένας θα είναι αμυντικός , ο άλλος θα είναι χαφ και ο άλλος περιφερειακός επιθετικός.
Χθες ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι κατατέθηκε πρόταση σε παίκτη που αγωνίζεται σε ευρωπαϊκό σύλλογο, αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία απάντηση.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass