ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ

Ρομπέρ, να η ευκαιρία...

ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2008 2:13 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:09
Προχθές στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της ΑΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξει ο Γάλλος Λοράν Ρομπέρ βασικός στον αυριανό αγώνα με τον Λεβαδειακό (4.45 μ.μ.) στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα και στη χθεσινή προπόνηση το έκανε πράξη μια και χρησιμοποίησε το συγκεκριμένο παίκτη(στη θέση του τιμωρημένου Σολάνο) με το βασικό σχήμα δείχνοντας ότι θέλει να προφυλάξει τον τραυματία Φρανκ Γκουέλα που μάλλον θα τον χρησιμοποιήσει μόνο σε περίπτωση ανάγκης. Ο Ρομπέρ που πήγε καλά στον προηγούμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό(εκτέλεσε και το φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ της ισοφάρισης με το Σολάνο) στο εικοσάλεπτο περίπου που έπαιξε θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει θέση βασικού καθώς το τελευταίο διάστημα δείχνει αγωνιστική άνοδο.
Να η ευκαιρία λοιπόν για το Ρομπέρ που τόσο επιζητούσε για να αποδείξει την αξία του αν κρίνουμε και από τις χθεσινές του δηλώσεις που τόνισε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος στην Ελλάδα και εγώ και η οικογένειά μου. Το μόνο που θα ήθελα είναι να παίζω περισσότερο. Νιώθω έτοιμος για αυτό. Πιστεύω ότι βρίσκομαι σε καλή φυσική κατάσταση και δουλεύω σκληρά. Θέλω να παίξω αλλά δεν είναι μόνο δική μου απόφαση και δεν είναι και ο δικός μου ρόλος αυτός. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είχα την ευκαιρία να παίξω αρκετά παραπάνω σε σχέση με τα άλλα παιχνίδια, 20-25 λεπτά, και αυτό με βοήθησε να δείξω κάποια πράγματα. Το ποδόσφαιρο είναι απλό όταν έχεις την μπάλα στα πόδια και είσαι ικανός είναι πιο εύκολο να δείξεις πράγματα, όταν όμως δεν την έχεις είναι δύσκολο να φανείς. Ελπίζω να μπορέσω να παίξω σε περισσότερα για να δείξω τι μπορώ να προσφέρω».
Από κει και πέρα στη βασική ενδεκάδα προορίζονται κάτω από τα δοκάρια ο Στέφανος Κοτσόλης, στην άμυνα οι: Βέμπερ(δεξιά), Νταμπίζας, Ααράμπ(ο Κώτσιος δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του λόγω τραυματισμού), Βενετίδης (αριστερά), στη μεσαία γραμμή θα είναι οι: Κυριακίδης (ο Λεβαδειακός έχει κοντούς επιθετικούς και θα προτιμηθεί από τον Ιγγλέσιας που είχε και πρόβλημα στον τελευταίο αγώνα με αντίπαλο τον Μπελούτσι), Φωτάκης(δεξιά, είναι από τους καλύτερους τη φετινή σεζόν), Σαρμιέντο (αριστερά) ενώ στην επίθεση θα είναι οι: Ρομπέρ (δεξιά), Ζουράφσκι(στο κέντρο) και Πάρα (αριστερά).
Σήμερα θα γίνει η τελευταία προπόνηση και ακολούθως ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης θα ανακοινώσει την αποστολή που θα πάει στο ξενοδοχείο(κάτι που πέρυσι έγινε στα μέσα χρονιάς ενώ φέτος ξεκίνησε από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου) ενόψει του αυριανού παιχνιδιού.
 ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑ
Οι παίκτες της ΑΕΛ έχουν ένα επιπλέον λόγο να θέλουν να κερδίσουν αύριο τον Λεβαδειακό καθώς αν συμβεί αυτό θα πάρουν πέντε μέρες άδεια για τα Χριστούγεννα. Θα φύγουν μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Λεβαδειακού και θα επιστρέψουν την Παρασκευή. Και αν τα Χριστούγεννα θα τα περάσουν οικογενειακώς την Πρωτοχρονιά θα την κάνουν στο γήπεδο βάσει του προγράμματος που κατήρτισε ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης.
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
16:45 Ηρακλής-Ξάνθη NOVA
16:45 Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ ALPHA
19:00 Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης NOVA
Κυριακή 21 Δεκεμβρίου
15:00 Πανθρακικός-Αρης
16:45 ΑΕΚ-Εργοτέλης NOVA
16:45 Λάρισα-Λεβαδειακός ALPHA
19:00 Ολυμπιακός-Θρασύβουλος ΝΕΤ
19:00 ΟΦΗ-Παναθηναϊκός NOVA
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ολυμπιακός           25-5    33
 2. ΠΑΟΚ        16-7    29
 3. Παναθηναϊκός       24-12 26
 4. Άρης          14-12 22
 5. Ξάνθη        10-7    21
 6. ΑΕΚ           16-14 21
 7. Εργοτέλης 18-20 19
 8. Λάρισα      19-13 18
 9. Πανθρακικός        9-13    18
10. Πανιώνιος            18-20 18
11. Λεβαδειακός       8-12    16
12. Ηρακλής 11-15 15
13. Αστέρας Τρ.        13-14 14
14. ΟΦΗ         15-23 11
15. Πανσερραϊκός     8-22    9
16. Θρασύβουλος     12-25 8
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass