ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΙΓΓΟΥΝΑΣ

Αμφίβολοι Μπέλσερ και Κούρτοβιτς

* ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ

Δημοσίευση: 18 Δεκ 2008 2:42 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:08
Αμφίβολη έως και δύσκολη χαρακτηρίζεται η περίπτωση του Κόρεϊ Μπέλσερ για το ματς του Σαββάτου με τον Κολοσσό στη Ρόδο. Ο Αμερικανός που πραγματοποίησε χθες την πρώτη του προπόνηση δεν έδειξε πως βρίσκεται σε τόσο καλή κατάσταση για να μπορέσει να είναι διαθέσιμος στο δύσκολο αγώνα της Ολύμπια. Βέβαια ο τεχνικός Γιώργος Μπαρτζώκας θα περιμένει ακόμα λίγο για να δει την κατάστασή του. Τα προβλήματα όμως δεν τελειώνουν εδώ. Αμφίβολος θεωρείται και ο Κούρτοβιτς καθώς υπέστη τενοντίτιδα. Σίγουρα εκτός αποστολής θα είναι ο Σιγγούνας ο οποίος στο ματς με τον Παναθηναϊκό είχε πραγματοποιήσει ένα κάρφωμα και από τότε τον πονάει ο καρπός του. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να τον προφυλάξει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Εν τω μεταξύ αίσθημα ικανοποίησης υπάρχει στην Ολύμπια μετά και την προχθεσινή εμφάνιση της ομάδας που συνδυάστηκε με νίκη. Η λαρισινή ομάδα νίκησε την Όλντενμπουργκ και πλέον έχει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Eurochallenge. Το πιο ικανοποιητικό όμως είναι το γεγονός πως οι «πορτοκαλί» παρά τις αντίξοες συνθήκες (βλ. μεγάλη διαφορά και ευστοχία στα τρίποντα των φιλοξενουμένων) κατάφεραν να γυρίσουν το ματς και να προσφέρουν ωραίο θέαμα.
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΥΠΟΥΛΟΣ: «ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ Η ΟΛΥΜΠΙΑ...»
Για το παιχνίδι του Σαββάτου μίλησε και ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ ΓΣ και νυν του Κολοσσού Ρόδου, Nίκος Παπανικολόπουλος. O 29χρονος γκαρντ που τραυματίστηκε δύο φορές, όμως επανήλθε, δήλωσε: «Eίναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, διότι η Oλύμπια είναι σοβαρή ομάδα. Eμείς έχουμε ως στόχο την πέμπτη μας νίκη η οποία θα είναι σημαντική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Nομίζω ότι η εξέλιξη του αγώνα ξεκινάει από την καλή άμυνα. Oι αντίπαλοί μας θα προσπαθήσουν να παίξουν σε αργό τέμπο και εμείς πρέπει να βρούμε το αντίδοτο. Περιμένουμε τη βοήθεια του κόσμου μας, όπως σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι είναι ένας από τους πιο δύσκολους φετινούς αγώνες στην έδρα μας».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass