ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Συζήτηση παικτών-Αλεξανδρή

ΦΙΛΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡ(3.30 μ.μ.)

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2008 2:42 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:08
 Σύμφωνα με πληροφορίες χθες πριν την προπόνηση της ΑΕΛ ΓΣ υπήρξε στα αποδυτήρια συνάντηση του τεχνικού της ομάδας Βαγγέλη Αλεξανδρή με τους παίκτες για τα προβλήματα που υπάρχουν στους «βυσσινί» που δημιουργήθηκαν από την ήττα με 90-56 από το Αιγάλεω την περασμένη αγωνιστική.
Η συζήτηση στα αποδυτήρια κράτησε περίπου μισή ώρα και οι παίκτες αφού είχαν και μία μίνι σύσκεψη μεταξύ τους(ο Αλεξανδρής αποχώρησε) βγήκαν στην προπόνηση ιδιαίτερα δυνατοί και πάνω απ’ όλα κεφάτοι.
Προχθές στο μεταξύ μίλησε στους παίκτες και ο διοικητικός Μανώλης Λελούδας που είπε ότι σκέψη της διοίκησης ήταν να μπει πρόστιμο για την εμφάνιση της ομάδας στην Αθήνα με αντίπαλο το Αιγάλεω αλλά με παρέμβαση Αλεξανδρή αυτό το πρόστιμο δεν έγινε πράξη. Ο προπονητής είπε ότι θα ήταν λάθος ένα τέτοιο πρόστιμο και πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι μία τέτοια εμφάνιση μπορεί να συμβεί σε κάθε ομάδα.
Η ουσία είναι ότι αυτή τη στιγμή δείχνει ότι υπάρχει ένα κοινό μέτωπο Αλεξανδρή και παικτών κάτι που μπορεί να δημιουργήσει καλές καταστάσεις για το σύλλογο.
ΦΙΛΙΚΟ
Σήμερα και ώρα 3.30 μ.μ. στο κλειστό της Νεάπολης η ΑΕΛ ΓΣ θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την εθνική Κατάρ στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον αγώνα με τον Άρη το ερχόμενο Σάββατο. Η εθνική ομάδα του Κατάρ βρίσκεται αυτή την περίοδο για προετοιμασία στο Καρπενήσι.
Το ευχάριστο είναι ότι με εξαίρεση τον Παπακώστα όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή.
Τέλος όλοι βρίσκονται σε αναμονή της επιστροφής του προέδρου από την Αγγλία για να αποφασισθεί αν θα φύγουν κάποιοι παίκτες που μέχρι τώρα δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και αν αποκτηθεί ένας ακόμα πλέι μέικερ που ζητάει ο Αλεξανδρής.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass