ΣΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Η Α.Ε.Λ. κέρδισε φίλους και... έναν εχθρό

* ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ

Δημοσίευση: 15 Δεκ 2008 3:04 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:07
Η Α.Ε.Λ. με την προχθεσινή της εμφάνιση στο γήπεδο Αλκαζάρ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής ημέρας της Σούπερ Λίγκα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (1-1) κέρδισε πολλούς φίλους και έναν... εχθρό (αυτός που χτύπησε τους δημοσιογράφους που ήταν στο μπουθ της Θύρας-4).
Συγκεκριμένα αγωνιστικά ήταν σαφώς ανώτερη του αντιπάλου της στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και ειδικά στο πρώτο μέρος όπου στο 6ο λεπτό η ευκαιρία του Ζουράφσκι στην πάσα του Βενετίδη ήταν η ευκαιρία του αγώνα και ο Πολωνός για μια ακόμα φορά δεν κατάφερε να σκοράρει σε τετ-α-τετ. Μπορεί να έχει βάλει τρία τέρματα μέχρι τώρα αλλά θα είχε τα διπλάσια αν στην τελική προσπάθεια ήταν πιο αποτελεσματικός. Στη συγκεκριμένη φάση ήταν και λίγο άτυχος μια και σούταρε με προβολή και δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε. Επίσης μετά την ισοφάριση στο γκολ που πέτυχε ο Σολάνο στο 74’ (είχε προηγηθεί ο Ολυμπιακός με τον Μπελούτσι στο 52’) παρότι οι «βυσσινί» έμειναν με δέκα παίκτες (ο Περουβιανός πλήρωσε την αγάπη του για τη γυναίκα μια και έβγαλε τη φανέλα για να της δείξει την αφιέρωση του γκολ) βρέθηκαν αυτοί κοντά στο 2-1 παρά οι φιλοξενούμενοι.
Η Α.Ε.Λ. είχε ένα άσχημο διάστημα από το 50’ έως το 70’ και ειδικά αυτό που δεν άρεσε ιδιαίτερα στον τεχνικό Μαρίνο Ουζουνίδη ήταν ότι η Α.Ε.Λ. μόλις δέχθηκε γκολ δεν αντέδρασε και ο Ολυμπιακός έφθανε πιο κοντά στο 0-2 παρά οι «βυσσινί» στην ισοφάριση. Τη συγκεκριμένη τοποθέτηση έκανε ο τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου.
Αυτό που δεν έχει φέτος η Α.Ε.Λ. σε σχέση με πέρυσι και αποδείχθηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό είναι έναν παίκτη να κάνει ατομικές ενέργειες που να μπορεί να διασπάσει με την άμυνα των αντιπάλων. Η ομάδα βασίζεται στην ομαδικότητα και φαίνεται από τον τρόπο που τελειώνει τις φάσεις και είναι απόρροια της προπόνησης.
Αν κάτι επίσης προβλημάτισε είναι η κάμψη του Ιγγλέσιας που ήταν στο ίδιο χώρο κίνησης με τον Μπελούτσι και ο παίκτης του Ολυμπιακού τον εξέθεσε. Θεωρούμε ότι ο συγκεκριμένος που έχει πολλά προσόντα περνάει μία άσχημη χρονική περίοδο και σύντομα θα βρει τη φόρμα του.
Και αν ο Ιγγλέσιας προβλημάτισε ο Σολάνο ενθουσίασε που έκανε το καλύτερό του παιχνίδι με την Α.Ε.Λ. και ένας τέτοιος παίκτης μπορεί να προσφέρει πολλά αρκεί η καλή του εμφάνιση να μην είναι η εξαίρεση αλλά ο κανόνας. Ένας τέτοιος Σολάνο πρέπει να μείνει μόνιμα στο Αλκαζάρ...Το άσχημο είναι ότι στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Λεβαδειακό δεν θα είναι στη διάθεση του Ουζουνίδη και μάλλον θα αντικατασταθεί από τον Γκουέλα. Αυτό που βλέπουμε είναι ότι ο Σολάνο με τον Βέμπερ αρχίζουν να συνδυάζονται πολύ καλά και φάνηκε και το γεγονός ότι ο Γερμανός δεξί μπακ έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση εκμηδενίζοντας στο πρώτο μέρος τον Τζόρτζεβιτς.
Η Α.Ε.Λ. τελείωσε μια σειρά δύσκολων αγώνων και τώρα με πρόγραμμα πολύ καλό μπορεί να φθάσει στην πρώτη πεντάδα που οδηγεί στα πλέι οφ.
ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Ο στόχος της πρώτης πεντάδας είναι ακόμη εφικτός μ’ αυτό η διοίκηση για την απόκτηση τριών παικτών, ενός στόπερ, ενός αμυντικού χάφ και ενός περιφερειακού επιθετικού.
Δεν αποκλείεται αν φύγει και κάποιος άλλος παίκτης π.χ. Ρομπέρ ή Σολάνο να αποκτηθεί και άλλος.
Για τον Σουηδό Λαντζ που γράψαμε χθες πληροφορίες από την ΠΑΕ Α.Ε.Λ. αναφέρουν ότι έχει προταθεί αλλά δεν υπάρχει ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή για την απόκτησή του. Από την ΠΑΕ λένε ότι μέχρι τώρα δεν έχει γίνει καμία συζήτηση με κανέναν παίκτη. 
ΔΑΝΕΙΚΟΙ
Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει κρούση στον Κώστα Μπανούση (έγινε ήδη στον συγκεκριμένο) και στον Ανδρέα Λαμπρόπουλο να πάνε δανεικοί. Μάλιστα για τον δεύτερο αυτό να δείχνει και το γεγονός ότι προχθές έπαιξε με την ομάδα νέων με την οποία είχε πολύ καλή απόδοση. Αν δοθεί θα είναι για να έχει παιχνίδια στα πόδια του.
ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΧΘΡΟΣ
Η ΠΑΕ Α.Ε.Λ. με ανακοίνωσή της συγχαίρει τον φίλαθλο κόσμο για τη συμπεριφορά του αλλά στιγματίζει το γεγονός της επίθεσης σε δημοσιογράφους την ώρα που αποβλήθηκε ο Σολάνο (74’) κάτι που έχει «αμαυρώσει» την εικόνα της ομάδας στα τηλεοπτικά κανάλια αλλά από την άλλη δείχνει και ότι ο πρόεδρος της ομάδας κ. Πηλαδάκης αντέδρασε άμεσα με στόχο να προστατευτούν οι εκπρόσωποι του Τύπου.
Σχετικά με την συμπεριφορά των φιλάθλων και το περιστατικό που συνέβη η ΠΑΕ Α.Ε.Λ. εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Αποτελεί καθήκον και ελάχιστη υποχρέωσή μας, να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε το σύνολο των χιλιάδων οργανωμένων και μη φιλάθλων μας, που βρέθηκαν χθες στο, σχεδόν, κατάμεστο στάδιο «Αλκαζάρ». Δημιουργώντας ατμόσφαιρα αντάξια ενός ντέρμπι, συνέβαλαν με τη συμπεριφορά τους τα μέγιστα στην περιφρούρηση της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα, χωρίς την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, εντός του αγωνιστικού χώρου. Ταυτόχρονα, με τη θετική διάθεση και τη συνεργασία τους, συνέδραμαν στη διατήρηση αυτής της ομαλότητας και πέριξ του γηπέδου, τόσο πριν την έναρξη, όσο και μετά τη λήξη του.
Για τον ίδιο λόγο, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και την ΠΑΕ Ολυμπιακός, που με τη διακριτική στάση της διευκόλυνε ακόμη περισσότερο το έργο μας.
Μεμονωμένο περιστατικό, όπως η επίθεση ορισμένων σε συγκεκριμένο δημοσιογραφικό θεωρείο, καταδικάζεται απερίφραστα και, φυσικά, δεν πρόκειται να επαναληφθεί, αλλά, σε καμία περίπτωση, δεν μπορεί να «αμαυρώσει» την εικόνα ενός κοινού, που «κοσμεί» με την παρουσία του το ελληνικό ποδόσφαιρο, δείχνει το δρόμο και αξίζει το καλύτερο για την ομάδα του».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass