ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ (17.00)

Με πάθος και… κόσμο η Ολύμπια

ΣΧΕΔΟΝ ΓΕΜΑΤΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2008 23:51 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:07
Χωρίς τον παραμικρό… φόβο η Ολύμπια και έχοντας τον κόσμο στο πλευρό της υποδέχεται σήμερα το απόγευμα στο κλειστό της Νεάπολης (17.00) τον πολυδιαφημισμένο Παναθηναϊκό και αυτό που θέλει είναι να μεταφράσει το πάθος των παικτών της σε καλή αγωνιστική παρουσία. Οι «πορτοκαλί» έχοντας σημειώσει μια νίκη πριν από λίγες ημέρες στην ευρωπαϊκή διοργάνωση του Eurochallenge επί της Άμστερνταμ θέλουν να συνεχίσουν στο ελληνικό πρωτάθλημα με μια καλή εμφάνιση και γιατί όχι να συνδυαστεί με νίκη όπως είχε γίνει και την περιόδο του 2004 -2005. Βέβαια κάτι τέτοιο θεωρείται πάρα πολύ δύσκολο καθώς ο Παναθηναϊκός θέλει να ξεπεράσει την πρόσφατη εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ και δεν θα έχει ... όρεξη για στραβοπατήματα.
ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ: «ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ»
Για το σημερινό πολύ δύσκολο ματς δηλώσεις έκαναν τόσο ο προπονητής τής λαρισινής ομάδας Γιώργος Μπαρτζώκας όσο και ο Αμερικανός παίκτης, Τέρελ Καστλ. Ο πρώτος ανέφερε τα παρακάτω: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια πλήρης ομάδα η οποία ανεξάρτητα από τις απουσίες και τα προβλήματα που μπορεί να έχει είναι μια ταχύτητα πάνω στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα σοβαρό παιχνίδι όπως κάνουμε πάντα».
Ενώ ο Καστλ σημείωσε τα εξής: «Γνωρίζουμε καλά τη δυναμικότητα του αντιπάλου. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα, από τις κορυφαίες της Ευρώπης, αλλά κι εμείς στο γήπεδο μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο με τη βοήθεια του κόσμου μας, γνωρίζοντας ότι οι δυσκολίες είναι πολλές, καθώς ο αντίπαλος είναι πολύ δυνατός».
Το μόνο αγωνιστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο προπονητής της Ολύμπια, είναι το γεγονός πως δεν θα παίξει ο Κόρεϊ Μπέλσερ. Ο Αμερικανός βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας και υπάρχει ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην επόμενη αγωνιστική αν όλα πάνε καλά.
ΑΡΝΗΤΙΚΗ Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ
Αρνητική είναι η προϊστορία για την Ολύμπια. Στα έντεκα συνολικά παιχνίδια που έχουν δώσει οι δύο ομάδες για το πρωτάθλημα η λαρισινή ομάδα έχει μόλις μία νίκη. Αυτήν ήταν την περίοδο 2004 -2005 όταν νίκησε με σκορ 82-79 και όλοι εύχονται να ντουμπλάρουν οι επιτυχίες παρά το γεγονός πως είναι πολύ δύσκολο.
ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑ
Εν τω μεταξύ, το 4ο Γυμνάσιο και Λύκειο επισκέφθηκε την Παρασκευή το πρωί αντιπροσωπεία της Ολύμπια, με το Βασίλη Γιαννουλάκο και τον Γιάννη Καραγκιολίδη να μοιράζουν εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στους μαθητές. Φυσικά η χαρά των μαθητών ήταν μεγάλη.
ΧΩΡΙΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
Όσον αφορά τώρα στον Παναθηναϊκό η κατάσταση έχει ως εξής: ο Αντώνης Φώτσης, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο Νίκος Χατζηβρέττας προπονήθηκαν προχθές το απόγευμα, ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Νίκολα Πέκοβιτς που ήταν απόντες έδωσαν το «παρών» χθες, όπως και ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος έκανε μέρος της προπόνησης. Απών ήταν και πάλι ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα και είναι ο μόνος που δεν ταξίδεψε. Στην αποστολή του Παναθηναϊκού ήταν 13 παίκτες (εξαιρουμένων των Αλβέρτη-Σπανούλη) και η απόφαση για τη 12άδα θα ληφθεί πριν την αναμέτρηση.
ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ: «ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ Η ΟΛΥΜΠΙΑ...»
Ο τεχνικός των «πρασίνων» Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε για το σημερινό ματς: «Αυτή τη στιγμή είμαστε σε μία κατάσταση δύσκολη εξαιτίας των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε με τους τραυματισμούς και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πώς θα παρουσιαστούμε. Σίγουρα το ιατρικό επιτελείο έχει πολλή δουλειά να κάνει, πάντως σε κάθε περίπτωση μιλάμε για έναν αγώνα που θέλει μεγάλη προσοχή, αφού η Ολύμπια είναι σοβαρή ομάδα και επιπλέον παίζει στην έδρα της».
Από την πλευρά του ο Ντούσαν Κέτσμαν είπε τα παρακάτω: «Προετοιμαστήκαμε για την αναμέτρηση με αρκετά προβλήματα και είναι κάτι που πρέπει να μας κάνει ακόμη πιο σοβαρούς, με μεγαλύτερη συγκέντρωση μέσα στο γήπεδο. Έχουμε 2-3 παίκτες που είναι τραυματίες, κάτι που έκανε πιο δύσκολη την προετοιμασία μας. Η Ολύμπια είναι μια σοβαρή ομάδα, καλή, έμπειρη ομάδα και ως τέτοια πρέπει να την αντιμετωπίσουμε μέσα στο γήπεδο, γνωρίζοντας πως κάθε αγώνας στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι σημαντικός, πως κάθε νίκη είναι απαραίτητη για να τερματίσουμε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Το σίγουρο είναι ότι προετοιμαζόμαστε για έναν δύσκολο αγώνα, στον οποίο θα πρέπει για 40 λεπτά να δώσουμε το 100%. Τίποτα λιγότερο».
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass