ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙ Η ΑΕΛ-ΓΣ

Επιστροφή στις νίκες

* ΧΡ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ»

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2008 2:58 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:07
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ ΓΣ ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με το Αιγάλεω. Στόχος των «βυσσινί» είναι η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα κάτι που είναι εφικτό δεδομένης της απόδοσης που είχε η Λαρισινή ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Αυτό επισήμανε από την πλευρά του και ο Χρήστος Παπανικολάου ο οποίος υπογράμμισε το πάθος και τη διάθεση που διακρίνει όλες αυτές τις ημέρες τους παίκτες της ΑΕΛ ΓΣ.
«Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα πάρα πολύ δυνατά και θα πάμε στο Αιγάλεω με οδηγό μας το δεύτερο ημίχρονο στο προηγούμενο ματς με τον Ολυμπιακό. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι καθοριστικό για τη μετέπειτα πορεία μας στο πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά για να διεκδικήσουμε και να πάρουμε τη νίκη. Χάσαμε κάποια ματς στον πόντο που μας πόνεσαν πολύ και τώρα είμαστε πολύ πεισμωμένοι και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το διπλό» κατέληξε ο περιφερειακός της Λαρισινής ομάδας.
Το θετικό για τον τεχνικό Βαγγέλη Αλεξανδρή είναι ότι έχει 14 παίκτες στη διάθεσή του, καθώς μόνο ο τραυματίας Φάνης Παπακώστας δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί και σ’ αυτό το ματς.
ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΜΑΚ ΓΚΡΑΘ
Θετικά εν τω μεταξύ είναι τα μηνύματα για το Αιγάλεω σχετικά με τους τραυματίες της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα ο Ντόνι ΜακΓκράθ έδωσε κανονικά το «παρών» στη χθεσινή προπόνηση, ενώ ο Άκης Καλλινικίδης, αναμένεται να μπει σήμερα στο πρόγραμμα.
«Ξέρουμε τι σημαίνει αυτός ο αγώνας για το παρών και το μέλλον της ομάδας. Και θα κάνουμε το παν για να πάρουμε τη νίκη» είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαγκουνής και κατέληξε:
«Τα προηγούμενα αποτελέσματα μας έχουν φέρει σε δύσκολη θέση, όμως αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την ΑΕΛ θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την κατάσταση μας και να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Σε παιχνίδια τέτοιας κρισιμότητας, χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας περισσότερο από ποτέ».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass