ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Εξετάζεται αναβολή της 14ης αγωνιστικής

* ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΙΓΓΛΕΣΙΑΣ * ΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΜΕΡ ΜΕΤΙΝ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2008 2:56 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:07
Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες της «Ε» η ηγεσία της Σούπερ Λίγκα αύριο θα εξετάσει το ενδεχόμενο αναβολής της 14ης αγωνιστικής μετά τα έκτροπα που έχουν δημιουργηθεί από «γνωστούς-αγνώστους» σε μεγάλες πόλεις της χώρας κάτι που σημαίνει ότι είναι άγνωστο αν θα γίνει και το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου μεταξύ της ΑΕΛ και του Ολυμπιακού στο Αλκαζάρ. Όλα θα ξεκαθαρίσουν μέχρι αύριο...Πάντως κάτι τέτοιο συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες να γίνει μόνο αν το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Εσωτερικών αποφασίσει να αναβάλλει όλες τις αθλητικές διοργανώσεις του Σαββατοκύριακου.
Στο μεταξύ η ΑΕΛ ουσιαστικά ξεκίνησε την προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό και ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει μόνο τον τραυματία Γκουέλα ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Κώτσιου που είναι και αυτός τραυματίας και θα φανεί στην προπόνηση της Πέμπτης αν μπορεί να ενισχύσει τη Λαρισινή ομάδα. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή.
ΠΕΡΙ ΙΓΓΛΕΣΙΑΣ
Το ξέσπασμα του Ιγγλέσιας στα αποδυτήρια του γηπέδου της Νέας Σμύρνης μετά τον αγώνα Πανιωνίου-ΑΕΛ 1-1 θεωρείται από τη διοίκηση στιγμιαίο λάθος του παίκτη και όπως είπε ο ίδιος σε διοικητικούς ήταν εκνευρισμένος που η ομάδα δεν κέρδισε κάτι που το ήθελε πολύ.
Μετά την εξέλιξη αυτή αφού και ο προπονητής δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα τον υπολογίζει για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό που το πιο πιθανό είναι να αγωνισθεί στην αρχική ενδεκάδα. Η παρουσία του οφείλεται στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει ψηλά σέντερ μπακ και αμυντικά χαφ και μόνο ο Ιγγλέσιας μπορεί να βοηθήσει αφού έχει ένα επιπλέον κίνητρο να αγωνισθεί για το γεγονός ότι οι Πειραιώτες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη.
ΚΡΟΥΣΗ ΜΕΤΙΝ
Αρχίζουν τα μεταγραφικά σενάρια στην ΑΕΛ και το πρώτο αφορά την επιστροφή του Τούρκου Τουμέρ Μετίν που αυτή τη στιγμή ανήκει στη Φενέρ Μπαχτσέ αλλά θέλει να φύγει επειδή ο τεχνικός Αραγόνιες δεν τον χρησιμοποιεί(είχε και ένα τραυματισμό στην αρχή της περιόδου) και έκανε κρούση στους «βυσσινί» για να επιστρέψει στη Λάρισα. Η περίπτωσή του εξετάζεται αλλά δεν έχει παρθεί απόφαση μια και θεωρείται νωρίς και εκεί που έχει δοθεί βάρος είναι στην απόκτηση ενός στόπερ.
Ο ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ
Ο αρχηγός της ΑΕΛ Νίκος Νταμπίζας που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στον αγώνα του δευτέρου γύρου με αντίπαλο τον Θρασύβουλο στην Αθήνα.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η προθεσμία προτεραιότητας στους κατόχους διαρκείας για προαγορά εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και από χθες συνεχίζεται η ελεύθερη διάθεση από το επίσημο κατάστημα της ομάδας, VissiniStore (οδός Μανωλάκη 1).
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν εξής:
Θύρα 3 – STERGIAKI: 75 ευρώ
Θύρα 2: 40 ευρώ
Θύρα 4 – ΗΛΕΚΤΡΟΡΑΜΑ: 40 ευρώ
Θύρες 10 Α & 10 Β – WIND: 30 ευρώ
Θύρες 1 & 6: 18 ευρώ
Επίσης διατίθενται παιδικά εισιτήρια στην τιμή των 10 ευρώ για όλες τις θύρες για παιδιά έως 14 ετών με συνοδό.
Διευκρινίζεται ότι ο αγώνας του Σαββάτου θα γίνει χωρίς την παρουσία φιλάθλων του Ολυμπιακού, ενώ στη Θύρα 15 του Σταδίου Αλκαζάρ θα φιλοξενηθούν μαθητές από όλα τα Γυμνάσια της πόλης και των γύρω περιοχών της Λάρισας, κατόπιν αποστολής των σχετικών προσκλήσεων.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass