ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Στο μυαλό όλων το Αιγάλεω...

ΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2008 3:14 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:06
ΓΣ γνωρίζουν ότι η διαιτησία πάντα προστατεύει τους ισχυρούς και η ήττα από τον Ολυμπιακό με 90-72 μάλλον θεωρείται φυσιολογική καθώς δεν είναι ο συγκεκριμένος αγώνας απ’ αυτούς που υπολογίζει η λαρισινή ομάδα ότι θα κερδίσει για να παραμείνει στην κατηγορία.
Αυτό που κέρδισαν στην ΑΕΛ είναι η ικανοποίηση από το τελευταίο δεκάλεπτο όπου κυριολεκτικά έκαναν τον Ολυμπιακό να νιώθει «αμήχανα» αλλά και οι εμπειρίες που πήραν ορισμένοι παίκτες όπως ο Παπανικολάου (πέρυσι δεν έπαιξε 14 λεπτά όλο το πρωτάθλημα..), ο Μπρόζος, ο Τσαιρέλης και ο Καραδολάμης.
Επίσης στα θετικά η εντυπωσιακή προσέλευση του κόσμου που έφθασε περίπου τις 2.500 που είναι φετινό ρεκόρ για παιχνίδι της΄λαρισινής ομάδας και το ταμείο της πήρε μια βαθιά ανάσα.
Αυτό που σκέφτονται όλοι στην ΑΕΛ ΓΣ είναι το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου που θα δώσει η λαρισινή ομάδα στην Αθήνα με αντίπαλο το Αιγάλεω και σίγουρα ο Αλεξανδρής θα νιώθει ευχαριστημένος από την πρόοδο που είχαν οι παίκτες του την τελευταία βδομάδα αλλά πάνω απ’ όλα από τη διάθεσή τους.
Αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό στην παρούσα φάση δεν θα γίνουν και ο Αλεξανδρής περιμένει από κάποιους που ήτα εκτός δωδεκάδας στον αγώνα με τον Ολυμπιακό (Μανωλόπουλος και Ματαλόν) να παίξουν καλύτερα και να διεκδικήσουν θέση στην ομάδα που θα ταξιδέψει στην Αθήνα. Κυριολεκτικά στην ΑΕΛ ΓΣ ακόμα και οι προπονήσεις αποκτούν ενδιαφέρον....
Πάντως αυτή τη στιγμή ο Αλεξανδρής έχει εντοπίσει έναν πλέι μέικερ που αγωνίζεται στο Ιταλικό πρωτάθλημα...
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass