ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

Δεν εφησυχάζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης

* ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ Ο ΚΩΤΣΙΟΣ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΑΡΑΜΠ

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2008 1:57 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:06
Τις παγίδες που κρύβει η αυριανή αναμέτρηση στη Ν. Σμύρνη με τον Πανιώνιο θέλει να αποφύγει ο Μαρίνος Ουζουνίδης και να οδηγήσει τους «βυσσινί» σε μία ακόμα επιτυχία. Ο τεχνικός της ΑΕΛ δεν φαίνεται να εφησυχάζει με τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αυριανός αντίπαλος (τελεί υπό εσωτερική κρίση μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την αποχώρηση του Τάκη Λεμονή) γεγονός που δείχνει ότι γνωρίζει πάρα πολύ καλά τη… γλώσσα του ποδοσφαίρου.
Το θέμα που απασχολεί αυτή τη στιγμή τον Μαρίνο Ουζουνίδη αφορά στην ενδεχόμενη αλλαγή που θα υποχρεωθεί να κάνει στη θέση του σέντερ μπακ αφού η περίπτωση συμμετοχής του Ηλία Κώτσιου θεωρείται από πολύ δύσκολη έως αδύνατη. Ο Λαρισαίος αμυντικός ταλαιπωρείται από θλάση στην αριστερή γάμπα και χθες προπονήθηκε μόνος του. Έτσι και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις από τις προπονήσεις ο Ναΐμ Άαραμπ θα είναι αυτός που θα κληθεί να δώσει λύση εκτός απροόπτου. Από κει και πέρα, η επιστροφή των Σαρμιέντο και Ιγγλέσιας οπωσδήποτε θα διευκολύνει κατά πολύ την κατάσταση.
Η προετοιμασία των «βυσσινί» θα ολοκληρωθεί σήμερα με την πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια (περί τις 14.00) η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα.
«ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΜΕ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ»
Στη «σκιά» των ραγδαίων εξελίξεων, ο νέος τεχνικός του Πανιωνίου Γιώτης Σταματόπουλος τόνισε ενόψει του κυριακάτικου αγώνα ότι δεν έχει άγχος, αφού γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα, και οριοθέτησε ως στόχο της ομάδας του στον αγώνα με τους Λαρισαίους τη νίκη, ακόμη κι αν δεν συνοδευτεί από καλό ποδόσφαιρο.
«Πρέπει να κάνουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι την Κυριακή. Έχουμε ποιοτική ομάδα, που μπορεί να παίξει θεαματικό ποδόσφαιρο. Το αποδείξαμε πολλές φορές. Εμένα, την Κυριακή, δεν θα με ενδιαφέρει πάντως το ποιοτικό ποδόσφαιρο και το θέαμα, αλλά μόνο η νίκη. Το πώς θα γίνει αυτό δεν με ενδιαφέρει. Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο έργο. Έχουν γίνει πολλά τις τελευταίες μέρες. Πρέπει να δώσουμε και την ψυχή μας να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Είναι και ο μοναδικός στόχος, με οποιονδήποτε τρόπο».
Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, ο Αλβάρο Ρεκόμπα, παρά τις ενοχλήσεις στο μηρό, αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά, ενώ στη διάθεση του προπονητή του βρίσκεται και ο Λάμπρος Χούτος. Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Μαϊστόροβιτς, που έχει ενοχλήσεις στη μέση, ενώ θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Κουμορτζί.
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Εν τω μεταξύ συνεχίζεται μέχρι σήμερα το μεσημέρι η ελεύθερη διάθεση από το «Vissini Store» (οδός Μανωλάκη 1) των εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (Θύρα 8 – 15 ευρώ). Διευκρινίζεται ότι δεν θα λειτουργήσει εκδοτήριο στη θύρα των φιλοξενουμένων του γηπέδου της Νέας Σμύρνης, ακόμη και στην περίπτωση που παραμείνουν αδιάθετα εισιτήρια.
Επίσης, γίνεται γνωστό ότι ξεκίνησε από το επίσημο κατάστημα της ΑΕΛ η διάθεση των εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, που θα φιλοξενηθεί το Σάββατο 13/12 στο Στάδιο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League.
Προτεραιότητα προαγοράς ενός εισιτηρίου διατηρούν μέχρι και τη Δευτέρα 8/12 οι κάτοχοι διαρκείας, με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας. Από την Τρίτη η διάθεση θα συνεχιστεί ελεύθερα για το κοινό.
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής:
Θύρα 3: 75 ευρώ
Θύρα 2: 40 ευρώ
Θύρα 4: 40 ευρώ
Θύρες 10 Α, 10 Β: 30 ευρώ
Θύρες 1, 6: 18 ευρώ
Επίσης διατίθενται παιδικά εισιτήρια στην τιμή των 10 ευρώ για όλες τις θύρες για παιδιά έως 14 ετών με συνοδό.
Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ
Η αναμέτρηση της Ξάνθης, όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν την καλύτερη άμυνα (σ.σ. μαζί με τον Ολυμπιακό) της διοργάνωσης και αναμένεται να βασιστούν και πάλι στην άριστη αμυντική λειτουργία τους, απέναντι στον Παναθηναϊκό, που χρειάζεται οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς, για να παραμείνει κοντά στην δεύτερη θέση.
Παράλληλα, η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Πανθρακικό, που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Οι «νεοφώτιστοι» φαίνεται πως έχουν εξασφαλίσει την παραμονή και ανεξαρτήτως στόχων παίζουν ανοικτό ποδόσφαιρο, κάτι που αναμένεται να κάνουν και στο ΟΑΚΑ. Από την πλευρά της η ΑΕΚ, που διέρχεται περίοδο αγωνιστικής κάμψης, θέλει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα μείνει εκτός τροχιάς Ευρώπης.
Επίσης, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, αναμένεται να έχει εύκολο έργο στον εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό, ενώ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης που υπό τις οδηγίες του Νίκου Κωστένογλου, παρουσιάζεται εξαιρετικά αξιόμαχος.
Τέλος, ο Πανσερραϊκός θα υποδεχθεί τον Εργοτέλη, ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον Άρη και ο Ηρακλής θα φιλοξενήσει τον Θρασύβουλο.
 
Το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
16.45: Ο.Φ.Η. - Άρης (NOVA)  
16.45: Πανσερραϊκός - Εργοτέλης (ALPHA)  
19.00: Ξάνθη - Παναθηναϊκός (ΝΕΤ) 
ΑΥΡΙΟ
15.00: Ηρακλής - Θρασύβουλος  
15.00: Πανιώνιος - Λάρισα  
16.45: Π.Α.Ο.Κ. - Αστέρας Τρίπολης (NOVA)  
19.00: Ολυμπιακός - Λεβαδειακός (ΝΕΤ)  
20.00: Α.Ε.Κ. - Πανθρακικός (NOVA)  
  
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ  
1. Ολυμπιακός            23-4     29  
2. Π.Α.Ο.Κ.     14-6     25  
3. Ξάνθη          9-4       21  
4. Παναθηναϊκός         19-11   20  
5. Άρης            12-11   18  
 . Πανθρακικός           9-10     18    
7. Α.Ε.Κ.         14-13   17  
8. Λάρισα        17-11   16  
 . Εργοτέλης   15-17   16  
10. Πανιώνιος 14-18   14  
11. Αστέρας Τρίπολης            11-11   13  
 . Λεβαδειακός           6-11     13  
13. Ηρακλής    8-13     11  
14. Πανσερραϊκός       8-17     9  
15. Ο.Φ.Η.       12-21   8  
16. Θρασύβουλος       10-21   7
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass