Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ

Και με βούλα... Καραποστόλου

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2008 1:48 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:06
 Και επίσημα παίκτης της Ολύμπια είναι ο Σωτήρης Καραποστόλου αφού χθες η λαρισινή ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου Λαρισαίου (γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου 1978) που μέχρι πριν λίγες μέρες έπαιζε στον Κεραυνό Στροβόλου.Ο Καραποστόλου είναι ο δεύτερος Λαρισαίος παίκτης εγνωσμένης αξίας που επιστρέφει στο λαρισινό μπάσκετ μέσα σε είκοσι μέρες καθώς προηγήθηκε η επιστροφή του Νέστορα Κόμματου για λογαριασμό της ΑΕΛ Γ.Σ.Για την επιστροφή των Λαρισαίων ήταν και το σχόλιο που ζητήσαμε από τον Σωτήρη Καραποστόλου και μας είπε: «Και εγώ και ο Νέστορας (σ.σ. υπήρξαν συμπαίκτες στον Περσέα στο τοπικό πρωτάθλημα) φύγαμε από τη Λάρισα όταν είχαν προβλήματα οι ομάδες. Τώρα νομίζω ότι οι λαρισινές ομάδες έχουν τις απαραίτητες συνθήκες για να επιστρέφουν οι Λαρισαίοι παίκτες. Μακάρι να γίνει αυτό και με τον Ντικούδη και με το Βασίλη Σπανούλη αν και αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο».
Χθες ο Καραποστόλου έκανε την πρώτη του προπόνηση με την Ολύμπια και του ζητήσαμε να μας πει την άποψή του: «Η Ολύμπια είναι μια οργανωμένη ομάδα και θα τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της. Χάρηκα που είδα ξανά τον Παπαϊωακείμ που ήμασταν συμπαίκτες στον Πανελλήνιο και τον Σούλτζε με τον Αριγκμπάμπου με τους οποίους παίξαμε αντίπαλοι στο Γερμανικό πρωτάθλημα (σ.σ. ο Καραποστόλου έχει παίξει στους Ατλας Ντράγκονς που εδρεύουν στο Κουάκερμποργκ). Και τα υπόλοιπα παιδιά είναι γνωστά.»     
Σχετικά με ποια θέση του αρέσει να παίζει μια και αγωνίζεται σε όλες τις περιφερειακές θέσεις μας είπε: «Προτιμώ τη θέση 2».
Ο Καραποστόλου που ανδρώθηκε στο άθλημα του μπάσκετ στην Αμερική από τη θητεία στο Νιού Χαμσάιρ με προπονητή τον Ελληνοαμερικανό Σταν Σπύρου θα κάνει ντεμπούτο στον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ στην Αθήνα.
ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΚΟΠΩΣΗ
Στο μεταξύ έντονος προβληματισμός υπήρξε στην Ολύμπια για την άσχημη εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο προχθεσινό παιχνίδι στο κλειστό της Νεάπολης όπου έχασε από την Χάποελ Ιερουσαλήμ με το βαρύ 71-54 (και μαζί μάλλον την πρόκριση...) και οι περισσότεροι έφερναν ως αιτία την κόπωση από τα συνεχή ταξίδια της ομάδας αφού συμμετείχε με ικανοποιητικό τρόπο και στο κύπελλο Ελλάδας όπου έφθασε μέχρι τα προημιτελικά. Πιστεύουν ότι αυτή η εικόνα μπορεί να αλλάξει στη συνέχεια μια και τώρα υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα ταξίδια αφού τα δύο επόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια με Όλντενμπουργκ και την Άμστερνταμ τα δίνει στη Λάρισα.
Υπενθυμίζουμε ότι στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ η Ολύμπια θα παίξει πάλι με έναν Αμερικάνο, τον Κινγκ λόγω του προβλήματος τραυματισμού του Μπέλσερ που η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση αναμένεται στις αρχές του νέου χρόνου.  
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass