ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ (8.30 μ.μ.)

Ευρωπαϊκά αποκαλυπτήρια

ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ * ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2008 2:30 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:06
Σήμερα και ώρα 8.30 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης θα γίνουν τα ευρωπαϊκά αποκαλυπτήρια της Ολύμπια, καθώς στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστική του Ε’ ομίλου θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο του ισραηλινού πρωταθλήματος (μαζί με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Γκαλίλ Γκίμποα) Χάποελ Ιερουσαλήμ.Η λαρισινή ομάδα που στο πρώτο παιχνίδι του ομίλου έχασε από τη γερμανική Όλντενμπουργκ θέλει τη νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες πρόκρισης αλλά και να αποκτήσει αυτοπεποίθηση ενόψει του παιχνιδιού με την ΑΕΚ στην Αθήνα για το ελληνικό πρωτάθλημα.Η σημερινή αντίπαλός της προέρχεται από εκτός έδρας νίκη στο ισραηλινό πρωτάθλημα με 91-81 επί της Χάποελ Χολόν (πρώτος σκόρερ ήταν ο Γιουνάι Ναΐμι με 27 πόντους) και έχει στις τάξεις της πέντε Αμερικανούς, έναν Αμερικανοϊσραηλινό και έξι Ισραηλινούς (οι δύο προέρχονται από την εφηβική ομάδα).
Κορυφαίος παίκτης είναι ο Τίμοθι Μπόουερς (17,5 πόντους μέσο όρο στο Ισραήλ) και οι Τρέιβις Ουάτσον (έπαιζε πέρυσι στην Αρμάνι Μιλάνο) που κυριαρχεί στα ριμπάουντ (8, 2 μέσο όρο) μαζί με τον Ομάρ Σνιντ (9,3).
Παίζουν και οι τρεις αυτοί Αμερικανοί στην αρχική πεντάδα μαζί με το Σαρόν Σασόν (με θητεία στη Μακάμπι Τελ Αβίβ) και τον Μόραν Ροτ. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και ο Ρότζερ Πάουελ που αγωνίστηκε πέρυσι στους Σικάγο Μπουλς. Γενικά είναι μια ομάδα που έχει όχι μόνο καλή πεντάδα αλλά και δυνατούς αναπληρωματικούς. Κατέκτησε πριν τέσσερα χρόνια το Uleb cup. Πέρυσι κατέκτησε το κύπελλο Ισραήλ.
Από όλα αυτά που αναφέρουμε καταλαβαίνει κανείς τη δύναμη που έχει αυτή η ομάδα αλλά και τη σημαντική ιστορία. Αξίζει κάποιος να την παρακολουθήσει αγωνιζόμενη στη Λάρισα και είναι ευτύχημα που μία λαρισινή ομάδα του μπάσκετ αγωνίζεται σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Η Ολύμπια θα αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι με έναν Αμερικάνο (τον Κινγκ) καθώς ο Μπέλσερ είναι τραυματίας και υπολογίζεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση το... 2009. Άλλα προβλήματα ο τεχνικός των «πορτοκαλί», Γιώργος Μπαρτζώκας, δεν αντιμετωπίζει αφού όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεσή του. Πιθανή πεντάδα που θα ξεκινήσει το παιχνίδι θα είναι αυτή των Καστλ (τον τελευταίο καιρό είναι σε αγωνιστική άνοδο), Μπατή, Κινγκ, Σούλτζε και Παπαϊωακείμ.
Οι υπόλοιποι παίκτες που είναι στη διάθεση του Μπαρτζώκα είναι οι: Κούρτοβιτς, Γιαννουλάκος, Σιγκούνας, Αριγκμπάμπου, Σπανός, Κολώκας, Ν. Θεοδωράκος.
Ο ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
Επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι πληροφορίες της «Ε» ότι η Ολύμπια προχώρησε στην απόκτηση του Σωτήρη Καραποστόλου, που επιστρέφει στα πάτρια εδάφη. Ο Λαρισαίος παίκτης υπέγραψε χθες συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πορτοκαλί» και σήμερα αναμένεται να βρίσκεται στη Λάρισα και να παρακολουθήσει τον αγώνα τής Ολύμπια με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ.
Η μεταγραφή του Καραποστόλου θα ενισχύσει σημαντικά τη λαρισινή ομάδα στο περιφερειακό σουτ, ενώ θα παραμείνει και ο Μπέλσερ που θα αγωνιστεί όταν αποθεραπευτεί.
  
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass