ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ

Θέμα συζήτησης οι παραπομπές...

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2008 2:26 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:06
 Η σημερινή συνάντηση του προέδρου της ΑΕΛ και της Σούπερ Λίγκα Κωστή Πηλαδάκη και του προέδρου της ΕΠΟ Βασίλη Γκαγκάτση αναμένεται να έχει σημαντικό ενδιαφέρον όχι τόσο για τη συζήτηση που θα έχουν για το καταστατικό της Σούπερ Λίγκα (στάλθηκαν ήδη επιστολές σ’ όλες τις ομάδες ενόψει της αυριανή γενικής συνέλευσης της λίγκας) όσο για τη διαιτησία και δεν είναι ότι στο αυριανό διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκα μπήκε ξαφνικά και θέμα συζήτησης για τη διαιτησία.
Και ο λόγος που θα μιλήσουν για τη διαιτησία είναι η «επιλογή» παραπομπών δηλαδή δεν είναι εύκολο να εξηγήσει κανείς τα κριτήρια με τα οποία παραπέμπονται οι διαιτητές και οι βοηθοί καθώς για έναν ισχύει ένα λάθος και για άλλους πολλά.
 Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο διαιτητής του αγώνα Ολυμπιακού-Πανιωνίου Κύρκος που δεν «είδε» δύο πέναλτι και απέβαλε άδικα τον Κουμουρτζί δεν παραπέμφθηκε αντίθετα με το βοηθό του αγώνα ΑΕΛ-Ηρακλής τον Βασσάλο που η παραπομπή του έγινε άμεσα για το γκολ που πέτυχε ο Ζουράφσκι από θέση οφσάιντ.
Επίσης δεν παραπέμφθηκαν άλλοι βοηθοί που επίσης έχουν κάνει οφθαλμοφανέστατα λάθη.
Η συζήτηση με τον Γκαγκάτση για τη διαιτησία θα είναι... προοίμιο των όσων θα ειπωθούν στη λίγκα και θα γίνει μια προσπάθεια να υπάρξει συμφωνία για κοινές δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα για τα θέματα διαιτησίας.
Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ
Την άλλη εβδομάδα θα γίνει η μεταβίβαση της έκτασης που θα χτιστεί το γήπεδο της ΑΕΛ από την ερασιτεχνική ΑΕΛ στην εταιρία «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» που θα αναλάβει τη διαχείριση και την κατασκευή του έργου.
Μόλις γίνει η μεταβίβαση ο σχετικός φάκελος θα πάει στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για τυπική έγκριση και μετά από είκοσι μέρες όλα θα είναι έτοιμα για να κατατεθεί ο φάκελος στην Πολεοδομία για έκδοση άδειας. Ευχής έργο είναι να προλάβουν να καταθέσουν το φάκελο μέχρι τέλους του 2008 η τις πρώτες μέρες του 2009. Όπως όλα δείχνουν στα μέσα Απριλίου θα αρχίσουν τα έργα για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΛ.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Αρχίζουν και εντοπίζονται οι μεταγραφικοί στόχοι της ΑΕΛ για την περίοδο του Ιανουαρίου και αυτοί θα είναι δύο παίκτες που θα παίζουν ο ένας στόπερ και ο άλλος αμυντικό χαφ. Μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί κάποια περίπτωση που να απασχολεί τη διοίκηση της ομάδας αν και φθάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ δεκάδες DVD με ποδοσφαιριστές που θέλουν να συνεχίσουν την καριέρα τους στους «βυσσινί»
Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Άρχισε χθες η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο και για τον οποίο ο τεχνικός της ΑΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει τον Κώτσιο που είναι τραυματίας και βέβαια τον Μπένζα που έχει και αυτός σοβαρό πρόβλημα. Αντίθετα στη διάθεσή του θα είναι οι Μπουκουβάλας, Σαρμιέντο και Ιγγλέσιας που αποθεραπεύτηκαν.       
Σήμερα οι παίκτες της ΑΕΛ θα κάνουν προπόνηση το πρωί και όπως και όλες οι προπονήσεις μέχρι το Σάββατο που θα αναχωρήσει η αποστολή για την Αθήνα.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει ότι αύριο αναμένεται να παραληφθούν τα 500 εισιτήρια για τη θύρα 8 του Σταδίου Νέας Σμύρνης (στην τιμή των 15 ευρώ) που συμφωνήθηκε να της παραχωρηθούν για τις ανάγκες των φιλάθλων της ενόψει της κυριακάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Πανιώνιο. Τα εισιτήρια θα διατεθούν με τη γνώριμη διαδικασία, δηλαδή κατά προτεραιότητα τους Συνδέσμους και όσα περισσέψουν από την Παρασκευή 5/12 από το επίσημο κατάστημα της ομάδας μας, «Vissini Store» (οδός Μανωλάκη 1).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass