ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Συνάντηση Πηλαδάκη με Γκαγκάτση

* ΠΟΙΟ ΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΑΕΛ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ * Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΡΟΜΠΕΡ * Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΩΤΣΙΟΥ , ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ Η ΑΜΥΝΑ

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2008 2:29 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 15:06
Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες της «Ε» αύριο στα γραφεία της ΕΠΟ θα υπάρξει συνάντηση του προέδρου της ΑΕΛ Κωστή Πηλαδάκη και του προέδρου της ΕΠΟ Βασίλη Γκαγκάτση όπου αντικείμενο της συζήτησης που θα γίνει μεταξύ δύο ανδρών θα είναι το καταστατικό της Σούπερ Λίγκα(αναμένεται να ψηφισθεί στη γενική συνέλευση της Πέμπτης) αλλά και η διαιτησία.Ο κ. Πηλαδάκης που θα επισκεφτεί τον κ. Γκαγκάτση με την ιδιότητα του προέδρου της Σούπερ Λίγκα θα συνοδεύεται από τον αντιπρόεδρο της λίγκα κ. Μποροβήλο κια τον διευθυντή κ.Πατρίκ Κομνηνό θα μιλήσει ιδιαίτερα για το θέμα της διαιτησίας και τις παραπομπές των διαιτητών αλλά και των βοηθών.Δεν είναι παράδειγμα δυνατό ο Βασσάλος με ένα λάθος στον αγώνα ΑΕΛ-Ηρακλή 2-0 να παραπέμπεται στην Πειθαρχική και άλλοι βοηθοί που έχουν κάνει σε έναν αγώνα περισσότερα λάθη (π.χ. ο Ακρίβος στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 1-0) να μην παραπέμπονται. Ποιοι αποφασίζουν τέλος πάντων τις παραπομπές των διαιτητών. Υπάρχει παράδειγμα διαιτητή που έκανε σημαντικά λάθη και δεν παραπέμφθηκε ενώ κάποιος άλλος με ένα παραπέμφθηκε.
Το θέμα της διαιτησίας θα απασχολήσει και το διοικητικό συμβούλιο της σούπερ λίγκα που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη και δεν αποκλείεται να ειπωθούν για πρώτη φορά ονόματα διαιτητών και βοηθών και την άνιση αντιμετώπιση που είχαν από τα αρμόδια όργανα.
ΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ
Ο σχεδιασμός της ΑΕΛ για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ξεκίνησε εδώ και δεκαπέντε μέρες όπου και υπήρξε συνάντηση μεταξύ του προέδρου κ. Πηλαδάκη και του τεχνικού Μαρίνου Ουζουνίδη.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα αλλάξει το μεταγραφικό προφίλ της ΑΕΛ και θα αποκτηθούν παίκτες που θα είναι σε ηλικία που θα έχουν ποδοσφαιρικό μέλλον και δεν θα έρθουν ποδοσφαιριστές στη δύση της καριέρας τους. Άρα λοιπόν θα αποκτηθούν παίκτες ηλικίας γύρω στα 25 που θα είναι «διψασμένοι» για ποδόσφαιρο και να αναδειχθούν στα γήπεδα. Κάτι το οποίο στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους με ελάχιστες εξαιρέσεις δεν ίσχυε.
Θα αποκτηθούν δύο παίκτες και αυτοί θα είναι από τη μεσαία γραμμή και πίσω ενώ δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και ένας στόπερ με δεδομένο ότι αρχίζουν να υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών (π.χ. Κώτσιος) ή και καρτών (έχουν τόσο ο Νταμπίζας όσο και ο Κώτσιος τρεις κίτρινες)  κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει στο πολύ καλό κεντρικό δίδυμο των Νταμπίζα-Κώτσιου να υπάρχει και μία καλή εναλλακτική λύση.
Επίσης θα αποκτηθεί και ένα χαφ που θα έχει τόσο ανασταλτικές ικανότητες όσο και επιθετικές. 
ΠΕΡΙ ΡΟΜΠΕΡ
Ο Γάλλος παίκτης μπορεί να αντιμίλησε όπως πληροφορηθήκαμε στην προπόνηση της Παρασκευής στον τεχνικό Μαρίνο Ουζουνίδη όταν ο τελευταίος του είπε να γυρνάει στην άμυνα και να μαρκάρει(το περίεργο είναι ότι τον δοκίμαζε πολλές φορές με τους βασικούς την προηγούμενη εβδομάδα) αλλά το συμβάν αυτό θεωρείται λήξαν και πλέον θα προπονείται κανονικά με την ομάδα και μάλλον ο αποκλεισμός του από την αποστολή με τον Ηρακλή ήταν η τιμωρία του για την απείθεια.
Τέλος ο εκνευρισμός του Πάρα μετά την αλλαγή που έγινε στο παιχνίδι με τον Ηρακλή θεωρήθηκε ότι ήταν στιγμιαίο λάθος που οφείλονταν αποκλειστικά στην προσπάθεια του Αργιντίνου να βοηθήσει την ομάδα μέχρι το τέλος του παιχνιδιού και να φθάσει στην πρώτη θέση των σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος.
ΧΘΕΣ ΡΕΠΟ
Τη χθεσινή μέρα οι παίκτες της ΑΕΛ είχαν ρεπό και σήμερα θα επανέλθουν κανονικά σε προπονητικούς ρυθμούς στους οποίους αναμένεται να συμμετέχουν και ο Ιγγλέσιας με το Σαρμιέντο που αποθεραπεύτηκαν. Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει (εκτός των...μόνιμα τραυματισμένων Μπένζα και Σερεμέτ αν και ο τελευταίος ακολουθεί πρόγραμμα ενδυνάμωσης) είναι ένας τραυματισμός του Κώτσιου που στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον Ηρακλή υπέστη θλάση στη γάμπα.
Χθες έκανε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για δέκα μέρες κάτι που σημαίνει ότι χάνει το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο την ερχόμενη Κυριακή στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής ημέρας της Σούπερ Λίγκας.
 
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass