ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ (16.30)

Εν πλήρη δυνάμει η ΑΕΛ ΓΣ

* ΧΘΕΣ Η ΚΑΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΝ ΝΕΣΤΟΡΑ ΚΟΜΜΑΤΟ

Δημοσίευση: 16 Νοε 2008 0:21 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:57
Συγκρατημένα αισιόδοξος για το σημερινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο παρουσιάστηκε ο Νέστορας Κόμματος. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ ΓΣ υπογράμμισε ότι η λαρισινή ομάδα θα προσπαθήσει να δείξει ένα άλλο αγωνιστικό πρόσωπο, σαφώς καλύτερο, αφού για πρώτη φορά φέτος θα αγωνιστεί εν πλήρη δυνάμει. Η ΑΕΛ ΓΣ αναχώρησε χθες για την Αθήνα (συμπεριλαμβανομένων στην αποστολή για πρώτη φορά και των Λαμπρόπουλου- Ζάρρα) όπου σήμερα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής θα αντιμετωπίσει στο κλειστό του Ελληνικού (16.30) τους «κυανέρυθρους».
«Οπωσδήποτε στόχος μας είναι η νίκη. Η ομάδα μας θα αγωνιστεί για πρώτη φορά πλήρης και θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε μία άλλη αγωνιστική εικόνα και να προετοιμαστούμε για τα επόμενα δύο παιχνίδια που πιστεύω ότι είναι τα παιχνίδια της χρονιάς για μας. Η φετινή ΑΕΛ ΓΣ είναι μια καινούργια ομάδα με νέους παίκτες που δεν έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία και γι’ αυτό χρειάζεται υπομονή και στήριξη» δήλωσε ο Νέστορας Κόμματος από τα γραφεία της ΚΑΕ όπου λίγο νωρίτερα είχε γίνει η επίσημη παρουσίασή του.
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Λάτσιος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Νέστορα Κόμματο τονίζοντας όχι μόνο τις αγωνιστικές του ικανότητες αλλά και το ήθος του.
«Είναι ιδιαίτερη χαρά για το σύλλογο που ένα αθλητής της αξίας του Κόμματου μας έκανε την τιμή να συνεργαστεί μαζί μας» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Λάτσιος και συνέχισε:
«Σε επίπεδο μεταγραφής θεωρώ την απόκτηση του Νέστορα μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές που μπορεί να κάνει Ελληνικός σύλλογος σύμφωνα με το βιογραφικό του αθλητή. Πράγματι θεωρούσα ότι έκανα πλάκα στον εαυτό μου βλέποντας τα προσόντα του παίκτη και συγκρίνεται μόνο με την έλευση του Ορτίθ κατά το παρελθόν στον τότε Γυμναστικό.
Είναι η πρώτη φορά που χαίρομαι τόσο γιατί με έπαιρναν στο τηλέφωνο για να συγχαρούν απλοί φίλαθλοι της Λάρισας και επειδή το όνομα ΑΕΛ είναι σύμβολο της πόλης και όσοι συνδέονται μ’ αυτό το σύμβολο είναι προσιτοί και αγαπητοί στον κόσμο. Είμαι σίγουρος ότι ο Νέστορας από την πλευρά του θα ανταποδώσει στην πόλη αυτό που πρέπει με το ήθος και το πάθος του» κατέληξε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΛ ΓΣ.
Από την πλευρά του ο Νέστορας Κόμματος αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΚΑΕ για τα λόγια του επισήμανε τα εξής:
«Η τιμή είναι δική μου που βρίσκομαι σ’ αυτήν την ομάδα και χαίρομαι ιδιαίτερα που επιστρέφω στην πόλη μου. Περισσότερα θα πούμε εντός αγωνιστικών χώρων».
Στο χαρακτήρα και τις ικανότητες του Νέστορα Κόμματου αναφέρθηκε και ο γιατρός της ομάδας Αντώνης Τσαγκάλης ο οποίος είπε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Θα πω ότι νιώθω υπέρμετρη χαρά που μπορώ να είμαι στην ίδια ομάδα με τον Νέστορα Κόμματο. Τον θαύμαζα σαν φίλαθλος και τώρα σαν παράγοντας έχω την τιμή να συνεργάζομαι μαζί του.
Είναι θα έλεγα και μια προσωπική δικαίωση γιατί θα ήθελα μια μέρα αυτή η ομάδα να αποτελείται από Έλληνες παίκτες και δη από Λαρισαίους.
Οι φιλοδοξίες είναι δυσανάλογες με την οικονομική κατάσταση της ΚΑΕ γι’ αυτό θα πρέπει να περιμένετε πολλές εκπλήξεις στο μέλλον» είπε ο κ. Τσαγκάλης που ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας με τον Κόμματο από άλλο πόστο.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass