ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑ

«Πρώτη» για Μπέλσερ

ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΟΤΣΙΟΣ

Δημοσίευση: 14 Νοε 2008 3:02 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:57
Την πρώτη του προπόνηση με την Ολύμπια έκανε χθες ο νεαποκτηθείς Αμερικάνος παίκτης της Ολύμπια Κόρει Μπέλσερ που βρέθηκε σε γνώριμα λημέρια αφού έπαιζε τα δύο τελευταία χρόνια στους «πορτοκαλί» και βέβαια δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής.
Σήμερα εκτός απροόπτου θα ανακοινωθεί επίσημα και η απόκτησή του για την οποία ο τεχνικός Γ. Μπαρτζώκας τόνισε τα εξής: «Θέλαμε έναν παίκτη να παίζει με ενέργεια, να θυσιάζεται για την ομάδα. Να βάζει τον εαυτό του κάτω από το σύνολο. Επίσης ψάχναμε έναν ξένο που να έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, διότι έρχονται δύσκολα και συνεχόμενα παιχνίδια και δεν υπάρχει το περιθώριο για χρόνο προσαρμογής. Αυτή την εποχή δεν πρέπει να ρισκάρεις. Πάνω από όλα, όμως, αναζητήσαμε έναν καλό χαρακτήρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε παράπονο από τη συμπεριφορά του Τζαμέλ (Τόμας). Το αντίθετο. Ήταν άψογος επαγγελματίας, αλλά δυστυχώς δεν προσαρμόστηκε στο παιχνίδι μας. Φαινόταν ότι δεν ήταν ευχαριστημένος με τον τρόπο που παίζαμε.
Ο Μπέλσερ τις δύο τελευταίες άκρως επιτυχημένες σεζόν ήταν ο πρώτος σε χρόνο συμμετοχής στην ομάδα, προσφέροντας σε πολλούς τομείς, που δεν είναι ορατοί από τους φιλάθλους, αλλά σίγουρα ενδιαφέρουν τους προπονητές».
ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ Ο ΜΠΟΤΣΙΟΣ
Στο Μόναχο βρίσκεται από χθες ο μάνατζερ της ομάδας Μιχάλης Μπότσιος προκειμένου να παρεβρεθεί στην κλήρωση της φάσης των «32» του Eurochallenge που συμμετέχει η Ολύμπια οι αγώνες του οποίου θα αρχίσουν στις 25 Νοεμβρίου. Θα συμμετέχει σε έναν όμιλο των τεσσάρων ομάδων από τους οκτώ που θα δημιουργηθούν.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass